reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Kochane nie uwierzycie ale ja nadal w domu ;-( nic sie nie wydarzylo przez noc !!! BOli mnie jak cholera !!!!!!!!!! Plamie na brazowo, skurcze co ok 10 mninut nie boli mnie jak siedze albo leze ale jak stane na nogi to koniec normalnie jakby mi sie cos tam wkrecalo wbijalo czy nie wiem jak to nazwac w kazdym badz razie boli i ucisk straszy sikam co chwilke bo jak tylko mi sie pare kroplek zbierze w pecherz to az mnie wygina z bolu , do szpitala kazli mi przyjechac jak bede miala skurcze co 5 minut lub odejda wody lub jak zaczne krwawic taka krwia na czerwono, a jak dzis nie ruszy to jutro tak czy siak na oddzail. Powiedzieli ze jak juz plamie to prawdopodobnie robi sie rozwarcie i glowka sie przyparla i w ciagu kilku godzin powinno sie zaczac :))) wiec jest nadzieja ze urodze bez indukcji :-) oby ajajajaj............

Minutka trzymam mocno kciuki zeby to juz dziś!!!

U nas dziś ładna pogoda. Od rana zdązyłam się przespać nawet 2 godzinki :tak:
Wreszcie czuje się wyspana :-D
Zaraz zbieramy się na spacerek

Miłego dnia

Minutka trzymam kciuki !

ja dzis spedzam bezczynny dzien na oddziale - dzis mi tylko ktg zrobili - tetno malej w porzadku ale objawow porodu brak, jtro kolejne otc .....

makabrycznie zle jest tak siedziec w szpitalu i nic nie robic !!!

Cześć dziewczynki u nas pogoda też nareszcie się poprawiła. Zaraz zapakuję małego do wózka i lecimy na spacerek.
Minutko-powodzenia. Życzę ci żeby to się już dziś wyjaśniło i żeby maleństwo było z tobą.

witam sie i ja
u mnie wietrznie dzis,ale za to ja mam lepsze chceci do robienia czegos niz wczoraj.zaraz cos poogarniam zeby nie siedziec bezczynnie.a wczoraj w koncu kupilam wozek,oczywiscie nie taki jak chcialam bo nie bylo ale inny udalo mi sie wybrac.
Minutka ja dalej trzymam kciuki

Witam czerwcówki,
Strasznie dawno mnie nie było i mam masę do nadrobienia, z tym, że nie wiem czy mi się uda bo ze szpitala ze mną wróciła moja córcia :-)
Jest prześliczna i kochana :-)

reklama
Do góry