reklama
Adapterek wybacz niewiedze - na kiedy masz termin?
Na 10go czerwca
I dzień dobry z samego brzydkiego ranka ))
Ni widu ni słychu tego Naszego dzidziusia, po co są te terminy to nie wiadomo :/
kalina_malina
Fanka BB :)
Wrzucę fotkę "ku pokrzepieniu serc"-po dzisiejszej burzy:-)
Gumisia, pokrzepiło... dopóki nie spojrzałam za swoje okno ;-)
Dobra pogoda na rodzenie dziś :-):-):-)
Gumisia, pokrzepiło... dopóki nie spojrzałam za swoje okno ;-)
Dobra pogoda na rodzenie dziś :-):-):-)
kalina czyżbyś się wybierała?;-)
Adapterek...nie martw się, juz tylko 20szt do rozpakowania z 52 zostało....
Witam brzuchatki i mamusie:-)
U mnie za oknem dziś ok tylko wieje okrutnie, ale muszę przyznać że taka burzowa i deszczowa pogoda mi sprzyja przynajmniej śpie w nocy:-)
Kalina-ja też chcę dzisiaj,weź mnie ze sobą
Ja dzis wybieram się na 11 do gina, to się zdziwi jak mnie zobaczy, ale coś czuję że dam mu popalić, jasnowidz jeden -miałam urodzić po zdjęciu krążka, a to już 3 tydzień leci i kicha-niech sięma na bacznosci dzisiaj
Trzymajcie się dziewczynki:-)
U mnie za oknem dziś ok tylko wieje okrutnie, ale muszę przyznać że taka burzowa i deszczowa pogoda mi sprzyja przynajmniej śpie w nocy:-)
Kalina-ja też chcę dzisiaj,weź mnie ze sobą
Ja dzis wybieram się na 11 do gina, to się zdziwi jak mnie zobaczy, ale coś czuję że dam mu popalić, jasnowidz jeden -miałam urodzić po zdjęciu krążka, a to już 3 tydzień leci i kicha-niech sięma na bacznosci dzisiaj
Trzymajcie się dziewczynki:-)
kalina_malina
Fanka BB :)
Pixella, wybieram się dopiero jutro - dziś muszę jeszcze zaliczyć Biedronkę i Ikeę, więc nie mam zbytnio czasu ;-)
Ale mam nadzieję odpowiednio się nastroić
Ale mam nadzieję odpowiednio się nastroić
poziomka794
Zaciekawiona BB
Wiadomo... termin jest orientacyjny i tak należy go traktować (+/- 2 tygodnie) Podobnie jak masa dziecka z USG jest orientacyjna.Ni widu ni słychu tego Naszego dzidziusia, po co są te terminy to nie wiadomo :/
Ja mam na dzisiaj termin porodu. Jednak wszystko wskazuje na to, że dziecku się wcale nie śpieszy:/ Też się niecierpliwię i chciałabym mieć poród za sobą, bo za 2 tygodnie będzie ślub i wesele mojego brata, a ja cały czas się łudzę, że dam radę w tym uczestniczyć...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
no to codziennie jedna i się wyrobimy w czerwcukalina czyżbyś się wybierała?;-)
Adapterek...nie martw się, juz tylko 20szt do rozpakowania z 52 zostało....
reklama
madziumba
czerwcowa mama 2009
Witam się i ja :-)
Gumisia ja miałam do 10.06. urodzić (tak po badaniach wyszło) i się już na wizycie nie pojawić a nadal 2w1 jestem. Jak widać jest to całkowicie od naszych Maleństw zależne:-).
Gumisia ja miałam do 10.06. urodzić (tak po badaniach wyszło) i się już na wizycie nie pojawić a nadal 2w1 jestem. Jak widać jest to całkowicie od naszych Maleństw zależne:-).