reklama
goniap2
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
no to żeście nabazgraly ...az ciezko nadrabiac tylko jednodniowe zaleglosci...
Malenstwo, Kamusia- idze wy nie odpuszcacie z egzaminami do ostatniej chwili...powodzonka dziewczyny
Andzia- a moze czosnkiem sprobuj sie pokurowac
A ja dzis przecietny dzionek mam... bylam z kumpelka na zakupach...troche żarełka i innych pierdołek, pozniej obiadek ugotowalam a teraz lenistwo!
troche mi brzucholek twardniał a kumpelka tylko mnie przestrzegala bym sie przed czwartkiem nie rozsypala. W poniedzielek bede miala gosci...znajome z poprzedniej pracy przychodza z maluchami...chyba karpatke zrobie..oczywiscie z pudelka- pol- gotowca. A we wtorek badania krwi by na czwartkowe cc byly.
Ciekawe ile nam sie dziewczynek w weekend rozpakuje...
no to żeście nabazgraly ...az ciezko nadrabiac tylko jednodniowe zaleglosci...
Malenstwo, Kamusia- idze wy nie odpuszcacie z egzaminami do ostatniej chwili...powodzonka dziewczyny
Andzia- a moze czosnkiem sprobuj sie pokurowac
ojjj pewnie ze trzymamy kciuki!!!!:-):-):-)Hej kobietki.
Wpadlam tylko kliknac ,ze Agata077 jest na porodowce, jak bede miala wiecej info to zaraz dam znac.
Tak wiec Agatka trzymamy kciuki
haha tez mi mezus powtarza ze cc jest w moim stylu...bede mogla sobie to w miare zaplanowac i przewidziecJa to dopiero zagubie się w akcji, ale porodowej jak co do czego przyjdzie Dzieki Bogu cc jest dośc przewidywalne więc chyba jakos to sobie poukladam
masochistka!...hehe ale wlasnie dlatego czulam sie zawiedziona cc...chcialam sie pomeczyc i poczuc jak rodzi sie wlasne dziecko w tych bolach...dziwnie brzmi...no ale cos w tym jest!oj zapodam zapodam;-)....choć... ja to sie bardziej baby w białym fartuchu z igła boje niż skurczy porodowych...bo tak jak piszesz, jak się zaczną te konkretne to człowiekowi i tak juz wszystko jedno tylko chce szybko zobaczyć dzidziusia........to oni mnie sie tam powinni bać....bym ich tam nie rozniosła na tej porodówce.....a tak na serio to znieczulenia nie rozważam, lubie isc na zywioł i chce być porządnie przez moja małą zmaltretowana
....masochistka jestem czy co....
Ola ty wez mnie nie strasz!!!Mam nadzieję że będziesz zadowolona - wygląda super
A do mnie w ramach podniesienia na duchu zadzwoniła siostra cioteczna, która jedno dziecko rodziła naturalnie i bliźniaki przez cc.
Nie będę pisała jak mnie podtrzymała na duchu ale mam teraz pełne gacie przed poniedziałkiem
A ja dzis przecietny dzionek mam... bylam z kumpelka na zakupach...troche żarełka i innych pierdołek, pozniej obiadek ugotowalam a teraz lenistwo!
troche mi brzucholek twardniał a kumpelka tylko mnie przestrzegala bym sie przed czwartkiem nie rozsypala. W poniedzielek bede miala gosci...znajome z poprzedniej pracy przychodza z maluchami...chyba karpatke zrobie..oczywiscie z pudelka- pol- gotowca. A we wtorek badania krwi by na czwartkowe cc byly.
Ostatnia edycja:
Mamcia przyniosla mi truskaweczki mnaim mniam musze jesc na zapas bo sie koncze
A pozniej to tylko na zdjeciach hahaha
Normalnie humorek mi wrocil :-) i jakos mi lzej :-)
Za 30 minutek bedzie moj A wiec przez weekend bede troche milczaca
Mam nadzieje ze po weekndzie beda jeszcze jakies dwupaki :-)
A pozniej to tylko na zdjeciach hahaha
Normalnie humorek mi wrocil :-) i jakos mi lzej :-)
Za 30 minutek bedzie moj A wiec przez weekend bede troche milczaca
Mam nadzieje ze po weekndzie beda jeszcze jakies dwupaki :-)
W poniedzielek bede miala gosci...znajome z poprzedniej pracy przychodza z maluchami...chyba karpatke zrobie..oczywiscie z pudelka- pol- gotowca. A we wtorek badania krwi by na czwartkowe cc byly.
ja kcem karpatki
A JA PROSZĘ O MODLITWĘ CO BY DO NIEDZIELI SIĘ NIE ROZSYPAĆ!!!!
ja kcem karpatki
A JA PROSZĘ O MODLITWĘ CO BY DO NIEDZIELI SIĘ NIE ROZSYPAĆ!!!!
No to sie pomodlimy :-)
U mnie to sie modla zebym tylko 9 sie nie rozsypala moja mama ma male swieto ze swoim partnerem i smieje sie ze ja zawsze lubie wszystko popsuc :-)
Ostatnio jak po dlugiej przerwie przyjechal z Niemiec to ja tez wyladowalam w szpitalu i mi grozi ze nie moge 9 i koniec
Ale ty masz jeszcze ponad tydzień przed sobą, a ja nie dość ze kilka dni to jeszcze sama umierajaca z tęsknoty za swym PanemNo to sie pomodlimy :-)
U mnie to sie modla zebym tylko 9 sie nie rozsypala moja mama ma male swieto ze swoim partnerem i smieje sie ze ja zawsze lubie wszystko popsuc :-)
Ostatnio jak po dlugiej przerwie przyjechal z Niemiec to ja tez wyladowalam w szpitalu i mi grozi ze nie moge 9 i koniec
Uciekam Laleczki pod gorący prysznic, bo kręgosłup mnie pobolewa
Papa
Witajcie!!!
Tricolor, Kalina, miło Was widzieć kochaniutkie aż się forum ożywiło
Minutka, z chęcią za Ciebie urodzę 9, choć to moje święto hehehe
Adapterku, trzymamy kciuki
AGATKO, JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!! trzymaj się
Tricolor, Kalina, miło Was widzieć kochaniutkie aż się forum ożywiło
Minutka, z chęcią za Ciebie urodzę 9, choć to moje święto hehehe
Adapterku, trzymamy kciuki
AGATKO, JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!! trzymaj się
Minutka, ja to juz dawno nie czytałam wszystkich postów, ale czy ja dobrze rozumiem, że Tobie juz wody odchodza od jakiegoś czasu, czy co jest bo zgłupialam ?
Adapterek, a jest jakas modlitwa na ta okoliczność, to ja chętnie pomogę ;-)
No, Ewcia my z Kaliną to zawsze imprezę rozkręcimy, tylko, że tutaj to chyba nikt o baletach nie mysli
Adapterek, a jest jakas modlitwa na ta okoliczność, to ja chętnie pomogę ;-)
No, Ewcia my z Kaliną to zawsze imprezę rozkręcimy, tylko, że tutaj to chyba nikt o baletach nie mysli
basiaw1983_23
Czerwcowa mama 2009
Aż miło się czyta te wszystkie narzekania, coś się forum ożywiło przed weekendem:-)
Czy ktoś jeszcze jest masochistka, czy tylko pixella?
Czy ktoś jeszcze jest masochistka, czy tylko pixella?
reklama