reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

zx8messbrasil_1_.jpg
Uśmiech prosze drogie panie, narzekacie jak rasowe baby w ciązy ;-)

reklama
Hej dziewczynki

no to żeście nabazgraly ...az ciezko nadrabiac tylko jednodniowe zaleglosci...

Malenstwo, Kamusia- idze wy nie odpuszcacie z egzaminami do ostatniej chwili...powodzonka dziewczyny

Andzia- a moze czosnkiem sprobuj sie pokurowac

Hej kobietki.

Wpadlam tylko kliknac ,ze Agata077 jest na porodowce, jak bede miala wiecej info to zaraz dam znac.

Tak wiec Agatka trzymamy kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ojjj pewnie ze trzymamy kciuki!!!!:-):-):-)

Ja to dopiero zagubie się w akcji, ale porodowej jak co do czego przyjdzie:laugh2: Dzieki Bogu cc jest dośc przewidywalne więc chyba jakos to sobie poukladam :baffled:
haha tez mi mezus powtarza ze cc jest w moim stylu...bede mogla sobie to w miare zaplanowac i przewidziec

oj zapodam zapodam;-)....choć...:szok: ja to sie bardziej baby w białym fartuchu z igła boje niż skurczy porodowych...bo tak jak piszesz, jak się zaczną te konkretne to człowiekowi i tak juz wszystko jedno tylko chce szybko zobaczyć dzidziusia........to oni mnie sie tam powinni bać....bym ich tam nie rozniosła na tej porodówce..:laugh2::laugh2::laugh2:...a tak na serio to znieczulenia nie rozważam, lubie isc na zywioł i chce być porządnie przez moja małą zmaltretowana
....masochistka jestem czy co....:happy:
masochistka!...hehe ale wlasnie dlatego czulam sie zawiedziona cc...chcialam sie pomeczyc i poczuc jak rodzi sie wlasne dziecko w tych bolach...dziwnie brzmi...no ale cos w tym jest!

Mam nadzieję że będziesz zadowolona - wygląda super :tak:

A do mnie w ramach podniesienia na duchu zadzwoniła siostra cioteczna, która jedno dziecko rodziła naturalnie i bliźniaki przez cc.
Nie będę pisała jak mnie podtrzymała na duchu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale mam teraz pełne gacie przed poniedziałkiem :baffled::baffled::baffled:
Ola ty wez mnie nie strasz!!!

A ja dzis przecietny dzionek mam... bylam z kumpelka na zakupach...troche żarełka i innych pierdołek, pozniej obiadek ugotowalam a teraz lenistwo!
troche mi brzucholek twardniał a kumpelka tylko mnie przestrzegala bym sie przed czwartkiem nie rozsypala. W poniedzielek bede miala gosci...znajome z poprzedniej pracy przychodza z maluchami...chyba karpatke zrobie..oczywiscie z pudelka- pol- gotowca. A we wtorek badania krwi by na czwartkowe cc byly.
Ciekawe ile nam sie dziewczynek w weekend rozpakuje...

Ostatnia edycja:
Mamcia przyniosla mi truskaweczki mnaim mniam :-D musze jesc na zapas bo sie koncze :-D
A pozniej to tylko na zdjeciach hahaha :-D
Normalnie humorek mi wrocil :-) i jakos mi lzej :-)
Za 30 minutek bedzie moj A wiec przez weekend bede troche milczaca :-D
Mam nadzieje ze po weekndzie beda jeszcze jakies dwupaki :-)

W poniedzielek bede miala gosci...znajome z poprzedniej pracy przychodza z maluchami...chyba karpatke zrobie..oczywiscie z pudelka- pol- gotowca. A we wtorek badania krwi by na czwartkowe cc byly.
Ciekawe ile nam sie dziewczynek w weekend rozpakuje...

ja kcem karpatki :sorry::sorry::sorry:
A JA PROSZĘ O MODLITWĘ CO BY DO NIEDZIELI SIĘ NIE ROZSYPAĆ!!!!

ja kcem karpatki :sorry::sorry::sorry:
A JA PROSZĘ O MODLITWĘ CO BY DO NIEDZIELI SIĘ NIE ROZSYPAĆ!!!!

No to sie pomodlimy :-)

U mnie to sie modla zebym tylko 9 sie nie rozsypala moja mama ma male swieto ze swoim partnerem i smieje sie ze ja zawsze lubie wszystko popsuc :-)
Ostatnio jak po dlugiej przerwie przyjechal z Niemiec to ja tez wyladowalam w szpitalu i mi grozi ze nie moge 9 i koniec :-D

No to sie pomodlimy :-)

U mnie to sie modla zebym tylko 9 sie nie rozsypala moja mama ma male swieto ze swoim partnerem i smieje sie ze ja zawsze lubie wszystko popsuc :-)
Ostatnio jak po dlugiej przerwie przyjechal z Niemiec to ja tez wyladowalam w szpitalu i mi grozi ze nie moge 9 i koniec :-D
Ale ty masz jeszcze ponad tydzień przed sobą, a ja nie dość ze kilka dni to jeszcze sama umierajaca z tęsknoty za swym Panem :-D

Uciekam Laleczki pod gorący prysznic, bo kręgosłup mnie pobolewa
Papa

Witajcie!!!

Tricolor, Kalina, miło Was widzieć kochaniutkie :-D aż się forum ożywiło :-D

Minutka, z chęcią za Ciebie urodzę 9, choć to moje święto :-D hehehe

Adapterku, trzymamy kciuki :-D:tak:

AGATKO, JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!! trzymaj się :-D :tak:

Minutka, ja to juz dawno nie czytałam wszystkich postów, ale czy ja dobrze rozumiem, że Tobie juz wody odchodza od jakiegoś czasu, czy co jest bo zgłupialam ? :eek:

Adapterek, a jest jakas modlitwa na ta okoliczność, to ja chętnie pomogę ;-):laugh2:

No, Ewcia my z Kaliną to zawsze imprezę rozkręcimy, tylko, że tutaj to chyba nikt o baletach nie mysli:laugh2:

reklama
Do góry