reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

a ja sobie chodze to w gore to w dol kaszel mnie meczy jak jasny gwint katar splywa jak tamiza spac niemoge buuu

reklama
Agata077 mam nadzieję, ze w końcu zasnęłaś bidulko :)

Ja znowu spać nie mogę bo mi się brzuch napina, a jak tylko moja połóweczka się przekręca i podgina kolanko, to jego dzidzia w moim brzuchu robi to samo....czyli mój brzuch wygląda jak góry świętokrzyskie;-)
Dziś mam ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia...hmmm...mam nadzieję, ze nie urodzę na nich :-D choć nie powiem od czwartku mam dziwne ataki skurczy, które na siłę próbuje rozchodzić bo jak siedzę bezczynnie to szlag mnie trafia:crazy:

UWAGA NADCHODZI WEKEND CIEKAWE ILE ZNÓW SIE ROZPAKUJE:-D:-D:-D:-D

Mam świetne doświadczenia z porodówki, :tak:.​

JA TEŻ:tak::tak::tak:

mimo to że lekarz kazał mi leże to też poszłam po truskawki :-D a co mi tam??? :-D

idz sie wkońcu rozpakuj bo zwarjuje przez te twoje truskawki;-);-);-)

Moje maleństwo dziś w nocy będzie miało tydzień ( to takie małe święto ) :-D

Miłego wekendu laseczki .

UWAGA NADCHODZI WEKEND CIEKAWE ILE ZNÓW SIE ROZPAKUJE:-D:-D:-D:-D
Moje maleństwo dziś w nocy będzie miało tydzień ( to takie małe święto ) :-D
Miłego wekendu laseczki .
Hello Andzia :)
To juz tydzien, jak ten czas leci :).. to jescze tylko tydzien i bedziecie razem w domu?
idz sie wkońcu rozpakuj bo zwarjuje przez te twoje truskawki;-);-);-)
Przylaczam sie do apelu :-p:-p:-p

hej mamuśki :):) ja tylko na chwilke...ide szybko zjeśc jakieś sniadanko a pozniej lece do szkoły na egzamin :(:(:( eh....jeszcze pogoda do niczego.... Życzę milutkiego dnia wszystkim :):):)

Hej kobitki :-)
U mnie pogoda w sumie bez sensu jakos tak szaro na szczescie jeszcze nie pada, ja sie szykuje i zbieram po pojazd do mojej dzidzi mam nadzieje ze wroce z wozkiem a nie bez :-D

A dajcie spokoj laski ja chce jeszcze pojesc truskawek jeszcze chcce byc 2w1 :-D

Miłego dnia :-)

reklama
Do góry