reklama
Agata077 mam nadzieję, ze w końcu zasnęłaś bidulko
Ja znowu spać nie mogę bo mi się brzuch napina, a jak tylko moja połóweczka się przekręca i podgina kolanko, to jego dzidzia w moim brzuchu robi to samo....czyli mój brzuch wygląda jak góry świętokrzyskie;-)
Dziś mam ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia...hmmm...mam nadzieję, ze nie urodzę na nich choć nie powiem od czwartku mam dziwne ataki skurczy, które na siłę próbuje rozchodzić bo jak siedzę bezczynnie to szlag mnie trafia
Ja znowu spać nie mogę bo mi się brzuch napina, a jak tylko moja połóweczka się przekręca i podgina kolanko, to jego dzidzia w moim brzuchu robi to samo....czyli mój brzuch wygląda jak góry świętokrzyskie;-)
Dziś mam ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia...hmmm...mam nadzieję, ze nie urodzę na nich choć nie powiem od czwartku mam dziwne ataki skurczy, które na siłę próbuje rozchodzić bo jak siedzę bezczynnie to szlag mnie trafia
UWAGA NADCHODZI WEKEND CIEKAWE ILE ZNÓW SIE ROZPAKUJE
JA TEŻ
idz sie wkońcu rozpakuj bo zwarjuje przez te twoje truskawki;-);-);-)
Moje maleństwo dziś w nocy będzie miało tydzień ( to takie małe święto )
Miłego wekendu laseczki .
Mam świetne doświadczenia z porodówki, .
JA TEŻ
mimo to że lekarz kazał mi leże to też poszłam po truskawki a co mi tam???
idz sie wkońcu rozpakuj bo zwarjuje przez te twoje truskawki;-);-);-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Hello AndziaUWAGA NADCHODZI WEKEND CIEKAWE ILE ZNÓW SIE ROZPAKUJE
To juz tydzien, jak ten czas leci .. to jescze tylko tydzien i bedziecie razem w domu?
Przylaczam sie do apeluidz sie wkońcu rozpakuj bo zwarjuje przez te twoje truskawki;-);-);-)
O Boziu ale gigant :-) a ja poraz kolejny pozostaje w tyłach i nie wiem kto ma dzidzie
Nie no, poprostu jakaś zakręcona jestem w tej ciąży ((( nic do mnie nie dociera...
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Adapterku - rzuc okiem na liste czerwcowek - tam wszystko ladnie napisane - kto , kiedy i w ogole
Ostatnia edycja:
kamusia185
czerwcowa mamusia :)
hej mamuśki ja tylko na chwilke...ide szybko zjeśc jakieś sniadanko a pozniej lece do szkoły na egzamin eh....jeszcze pogoda do niczego.... Życzę milutkiego dnia wszystkim
Hej kobitki :-)
U mnie pogoda w sumie bez sensu jakos tak szaro na szczescie jeszcze nie pada, ja sie szykuje i zbieram po pojazd do mojej dzidzi mam nadzieje ze wroce z wozkiem a nie bez
A dajcie spokoj laski ja chce jeszcze pojesc truskawek jeszcze chcce byc 2w1
Miłego dnia :-)
U mnie pogoda w sumie bez sensu jakos tak szaro na szczescie jeszcze nie pada, ja sie szykuje i zbieram po pojazd do mojej dzidzi mam nadzieje ze wroce z wozkiem a nie bez
A dajcie spokoj laski ja chce jeszcze pojesc truskawek jeszcze chcce byc 2w1
Miłego dnia :-)
reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Andzia nadchodzi 1 czerwca to dopiero się zacznieUWAGA NADCHODZI WEKEND CIEKAWE ILE ZNÓW SIE ROZPAKUJE
.