reklama
minutka ja mam wizję że mi odejdą, a ja się niezorientuję bo ja czasem taka blondynka jestem
dobra biorę się teraz za arbuza, dobrze że ostatnio staniały bo potrafiłam dawać i 50 zł jak jeszcze nie było z torbami puści nas to dziecko
Ja tak mialam z truskawkami byly po 22 zl a ja ponad kilogram codziennie zjadlam a pozniej serce mnie bolalo
Ewunia to na co czekasz co??? biegusiem mi do lekarza w poniedzialek pojdziemy razem bedzie razniej
A ja sie boje ze odejda mi gdzies i ze to bedzie tak mega duzo jak z wiadra i ze ludzie w smiech i sny mam takie a szkoda gadac
Oj byly jak teraz sobie pomysle to mi sie plakac chce nawet nie licze ile zostawilam w owocarni za truskawki bo zawalca dostane
Korzystaj kochana jesli mozesz ja po tym szpitalu to mam tylko czarne wizje po nocach ;/
Korzystaj kochana jesli mozesz ja po tym szpitalu to mam tylko czarne wizje po nocach ;/
będziemy jadły kurde jabłka gotowane!!!!
a jak nie urodzę przez noc to przysięgam idę z samego rana do stacyjki na wyniki... słowo !!!
to ja cie trzymam za to slowo i to mocno
A teraz spadam bo mi jakos tak patrzalki kleja heheheheh
spokojnej nocy kochaniutkie i mam nadzieje ze jak rano to zajrze to beda jeszcsze jakies dwupaki
Ja jeszcze w dwupaku zostane, oj zostane.
A co do zachcianek, to ja mam na cos od dluzszego czasu, ale sama nie wiem na co. Ide do sklepu, i na nic nie mam ochoty. A potem siedzac w domu, mysle sobie ze zjadlabym cos. Hmm... i co w tej sytuacji...
A co do zachcianek, to ja mam na cos od dluzszego czasu, ale sama nie wiem na co. Ide do sklepu, i na nic nie mam ochoty. A potem siedzac w domu, mysle sobie ze zjadlabym cos. Hmm... i co w tej sytuacji...
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
ja znowusz mam zachcianki na lody, pochłaniam je strasznie szybko, niestety nie tyle ile bym chciała, żeby nie podnosić cukr.ów, ale jednak... niestety odbiło się to na mojej wadze.... odkąd jestem w ciąży ciągle z wagi spadałam bo jestem na diecie dla cukrzyków, natomiast teraz przez 6 tyg utyłam 2,5 kg, wrrrrrr
reklama