reklama
ja fasolkę uwielbiam!!! u nas jest po 15 zł ewentualnie na dużą chcicę jest mrożona z hortexu za 5 zł za pół kilo ale wiadomo że nie ma to jak świeża brrrr
kurde chce mi się na słodko... aż mi język.... wiecie gdzie wchodzi ;-)
i królewnie mleko
kurde chce mi się na słodko... aż mi język.... wiecie gdzie wchodzi ;-)
i królewnie mleko
Az takie zachcianki macie, bo ja to nie mam za bardzo na nic ochoty. No moze na maliny, ale nie ma jeszcze...
Zeby tylko takie ze mnie sie smieja ze taniej wyszla wyprawka dla dzidzi niz moje wyzywienie
ewunia - pol kilo to szkoda sobie smaka robic
A ja jem delicje chcesz troszke????
a bździągwo jesteś taka szczupła gdzie ty to babolu mieściszZeby tylko takie ze mnie sie smieja ze taniej wyszla wyprawka dla dzidzi niz moje wyzywienie
taaa dla mnie samej to dwa worki kochana no coś ty
http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/052/5208.jpg też mam :-)
a bździągwo jesteś taka szczupła gdzie ty to babolu mieścisz
a skad mam to wiedziec????? jem jak slon na sniadanie to z 5,6 kawalow chleba musi byc!!! i caly dzien w kuchi a przytyc nie moge i w dodatku lezez z D**** i nic nie robie cos ze mna nie teges????
Zeby tylko takie ze mnie sie smieja ze taniej wyszla wyprawka dla dzidzi niz moje wyzywienie
ewunia - pol kilo to szkoda sobie smaka robic
A ja jem delicje chcesz troszke????
Za to ja oprócz bitej smietany, owoców i krówek nic nie jadłam...
A teraz znowu pije tylko wodę...
I wyniki mam poprostu super (wg lekarza)
Ja jak nie urodze to w poniedzialek na wizyte i na KTG do szpitala cholera mam wizje ze odejda mi wody gdzies w miejscu publicznym sni mi sie to od kilku dni.
adapterek- ja przed ciaza uwielbaialam bita smietane a teraz na sam widok jest mi zle
adapterek- ja przed ciaza uwielbaialam bita smietane a teraz na sam widok jest mi zle
reklama