reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam serdecznie :)

Niunia ja dla dzidzi spakowała:
- 3 kaftaniki
- 3 śpiochy
- 3 body
- 3 pajace
- 2 pary skarpetek
- 2 pary rękawiczek
- 10 tetry
- 1 op pieluch jednorazowych
- 1op chusteczek
- 2 czapeczki bawełniane
Hmmm... to chyba wszystko...

hmmm nie zadużo tych ubranek jak na 3 dni ??? czy mi się tylko wydaje ???

Mi właśnie K. przywiózł truskaweczki i wcinam :-) mniam, mniam
ale większą fazę mam na arbuza (też dziś kupił :tak:) tylko po nim to biegam z 50 razy do kibelka :-D:-D ale nie mogę sobie odmówć i wcinam na raz nawet 3kg :szok:

choć truskawkami też się zajadam to podzielam twoją pasję do arbuzów - dzień bez arbuza dniem straconym :) na szczęście staniały :)

hej :) ja już po egzaminie...uff... na szczęście zdałam :p:p jeszcze za tydzień mam 2 :(:( mam nadzieje że dzidzia sie nie pospieszy i da mi zaliczyć heheh :):):)

gratuluje i trzymam kciuki :) ja też za tydzień zdaje 2 egzaminy (w sumie jeden tylko składający się z części pisemnej i ustnej)

a u mnie dziś strasznie ruchliwo !!! kurcze mała mi dziś tak strasznie wariuje że ledwo mogę w miejscu siedzieć - ma trochę mało miejsca ale wciska się gdzie może - obudziła mnie tym koło 7:30 i od tej pory tylko wyginam się żeby jakoś się mieściła a mnie mniej bolało !!!

swoją drogą - jakie są metody na przyspieszenie porodu - nie chciałabym jakoś drastycznie ale nie chce rodzić po terminie lub mieć wywoływany poród ....

acha u mnie dziś przecudne słoneczko :) teraz jakiś obiadek i na spacer :)

reklama
Kami. aleś Ty zakręcona... chociaż fakt, na początku liscie malin, potem herbatka z lipy, szałwii aż w końcu trafiłam na kapsułki z olejem z wiesiołka, kobitki poważnie po tym rusza :-D jakich bóli dostałam wczoraj to szok, dziś pogrążyłam się w rozpaczy, bo nie mogę wziąć póki co, bo moja mama na imprezie :-( i będę mieć kłopot z Julką... ale od jutra kuracja z powrotem i jak mnie zepnie, to dziękuję :-D to zepnie :-D
Adapterku, u mnie skład identyko :-D
Maleństwo, zazdroszczę Ci słonka!!! u nas ponuro, ale zaczyna się słonko przebijać wreszcie!!!

Kami. aleś Ty zakręcona... chociaż fakt, na początku liscie malin, potem herbatka z lipy, szałwii aż w końcu trafiłam na kapsułki z olejem z wiesiołka, kobitki poważnie po tym rusza :-D
!

liście malin ok czytałam, herba z lipy również, ale o te "kapsułki z olejem z wiesiołka" gdzieś przeoczyłam..... co by to nie było to i tak w IE są dla mnie niedostępne :baffled::baffled::baffled:

Witam, u nas pada, słonca brak i zimno.
Obudziłam sie rano i mowie do meza ze mała jakas mało ruchliwa od wczoraj ,a on na to zartujesz cała noc mnie kopała. Wiecie co ja tego nie czułam sie nie obudziłam.

a ja wrocilam z kliniki wsciekla wszystko gotowe do porodu tylko nie ma skurczy a jak ich nie ma to nie ma tez rozwarcia stanelismy na 3 cm i dupaaa chce mi sie wyc moj M odbyl rozmowe z polozna i musi sie wziasc do pracy Wszystko mnie boli po masazu szyjki ide odespac noc i mam to w dupie wzielam nospe Polozna probuje zdobyc oxo ..

ja właśnie wróciłam po całym dniu wojarzy :-) byliśmy na spacerku na starówce i w smyku (kolejki jak cholera:wściekła/y: i oczywiście nikt mnie nie przepuścił )
teraz padam, kręgosłup mi zaraz pęknie:wściekła/y:

reklama
Kurde tak mnie odpadlo na mc donald's ze wyslalm brata :-D najdlam sie ale teraz znowu cos za mna chodzi tylko nie wiem co kurde jem jak slon :/

Do góry