reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Tacjanko- no ja zaciskam nogi jeszcze chce byc 2w1 :-) a co do naszej kochanej Ewuniu to ciekawe co za przyspieszacze teraz testuje :-) chyba ze jest w szpitalu moze cos sie ruszylo??? hmmm...
Dorotko- u nas ta pogoda tak dziala jak patrze za okno to zyc mi sie nie chce ale sie rozpadalo szok!!!
Andziu- trzymam za was kciuki :-) jestes bardzo dzielna :-) Oskarek moze byc dumy z mamy :-) :-) :-)

reklama
andzia bardzo się cieszę, że z Oskarkiem z dnia na dzień lepiej, tylko Ty się oszczędzaj troszkę, żebyś się nie przeforsowała, bo będziesz mu batrdzo potrzebna jak wróci do domku.

Ja dziś już z 5 razy siedziałam w wannie tak mnie szczypie ten brzuch, -nie swędzi- SZCZYPIE a jak dotknę piecze i boli, zaraz oszaleję :angry:
Dziś mam ewidentnie dzień marudzenia i narzekania i dzień smuteczków :hmm:

to raczej ja z niego , ale sama minutko zobaczysz jak twój maluszek sie urodzi to tylko on sie będzie liczył a my , my sobie zawsze poradzimy:tak:

Ja dziś już z 5 razy siedziałam w wannie tak mnie szczypie ten brzuch, -nie swędzi- SZCZYPIE a jak dotknę piecze i boli, zaraz oszaleję :angry:
Dziś mam ewidentnie dzień marudzenia i narzekania i dzień smuteczków :hmm:

Oli.B u mnie tez taki dzien, jakos smutna jestem, marudze o wszystko, nic mi sie robic nie chce, a musze wyjsc :eek: A co do swedzenia, wrecz pieczenia brzucha to ja mam tak od ponad 2 miesiecy, bylo gorzej, teraz troche lepiej, uwazaj na kapiele bo one w koncowym efekcie wysuszaja, ja potrafilam balsam z oliwek w ciagu kilku dni zuzyc, bo caly czas musialam sie smarowac. :sorry:

Andzia trzymam kciuki za Oskarka! Juz niedlugo bedzie z Toba w domku :-)

No hej a ja właśnie przekąsiłam 0,5 kg truskawek :-D
muszę się napchać dopóki mogę, u nas pada (ale wolę teraz żeby było chłodno a nie taka gara)ogólnie to mam mega lenia i nic mi się nie chce:eek:

to raczej ja z niego , ale sama minutko zobaczysz jak twój maluszek sie urodzi to tylko on sie będzie liczył a my , my sobie zawsze poradzimy:tak:

Jestem pełna podziwu co do Sił które masz w sobie :-) mam nadzieje ze chociaz czesc takiej sily jaka masz Ty bede miala i ja po porodzie bo narazie to strach przeslania mi wszelkie mile wizje.:zawstydzona/y:

kabaretka ja do tej kąpieli leję z pół butelki olejku tłustego i jesscze mam oliwkę taką gęstą i pomaga na chwilę tylko :-(
A na obiad kupiłam dziś zupę mrożoną Hortexu, bo na 5 min dam rade może zwlec się z łóżka do kuchni. :zawstydzona/y:
Sądząc po waszych wpisach dziewczęta to chyba ta pogoda faktycznie nas dziś wykańcza.

Minutka to trzymaj sie, moze faktycznie bedziesz następna, tylko jak Ewcia to zniesie?:-D:-D:-D

pewnie juz jaką miksturę gotuje bo sie jeszcze nie odezwała , hahahahha:-D

Jestem jeszcze w całości!!! wiem co pomaga na skurcze kupcie sobie oeparol w aptece efekt murowany :-D idę kupić :-D ciao lolitki do póxniej bo mi mała szaleje

reklama
Agatko- przede wszystkim nie przejmuj sie jakimis sprzeczkam na forum- to stanrad dziekolwiek nie gaworzyłam troszke to zawsze cos takiego glupiego sie wydarzalo. Ciezko jest bym zarzadzajacym i tak dzialac by wszytskim bylo dobrze. Zostan z nami i nie wglupiaj sie, jesli nie chcesz byc moderatorka to zrozumiane...ale nigdzie nie znikaj!
andzia111- ciesze sie ze z Oskarkiem lepiej, trzymaj sie mocno lada momen bedziesz tulic swoje serduszko :-)

Do góry