reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

kluseczka bodajże wczoraj lub przedwczoraj na forum zaglądała
a pamiętacie olutke , znikła jakiś czas temu i cisza i jeszcze margarytke też słuch o niej zaginął.............

reklama
Wiecie Dziewuszki ja chętnie bym Was zaprosiła na pyszne toruńskie pierniki, tyle że tu w Irlandii raczej ciężko je dostać, a swoje zapasy już wszamałam:-( a w Toruniu to ja niestety najwcześniej pod koniec sierpnia będę, o ile uda się całą papierkową robotę załatwić do tego czasu.

ahhh pierniczki...chyba dzis polece polski sklep okupowac...
a czy ktoras z dziewczynek jest moze w pomorza...jakiegos trojmiasta badz okolic...
ahh te okolice moglabym sie nazwac Kaszubka albo lepiej kaszubica...tak uwielbiam tam jezdzic ehh

Mnie się często śni mój poród i ogólnie ta cała akcja z rozpoczęciem posiadania dziecka :-D
Raz mi się śni podobnie, jak Tobie, czyli tuż przed i zaraz potem. A innym razem sam poród i nawet jak mnie jakaś baba szyje :-D
Zdarzyło mi się również urodzić córeczkę, murzynkę. Wylazła ze mnie od razu z uczesanymi kitkami :-D

no to dobrze wiedziec, ze nie jestem sama :-D
ale jakbym mezowi sen o urodzeniu murzynki opowiedziala, to chyba bym miala przechlapane :-D:-D:-D:-D

A co do naszego forum, to strasznie mi smutno, że tyle fajnych Dziewczyn przestało się udzielać :-(
Niestety, najgorsze, co może być, to gdy pojawia się różnica zdań i każdy zaczyna podchodzić do tego personalnie :-( Przerabiałam już na niejednym forum :-(

a ja na szczescie przegapilam cala afere, bo jak nadrabialam zalegle watki, to chyba posty byly wykasowane, bo w pewnym momencie nie wiedzialam o czym mowa i juz sie gubilam

Kochana sama sie nastraszyłam , zartowałam z twojego snu i gadałam ze mi sie wogóle nic związanego z ciążą nieśni a tu masz całą noc rodziłam w takich bólach i to na ławce w parku , masakra :szok: a na tą ławke to zawlókł mnie mój mąz , głupek zapomniał gdzie jest szpital:confused:.

zeby nie bylo, to nie ja jestem za ten sen odpowiedzialna!!!! :no::-D

Wiecie Dziewuszki ja chętnie bym Was zaprosiła na pyszne toruńskie pierniki, tyle że tu w Irlandii raczej ciężko je dostać, a swoje zapasy już wszamałam:-( a w Toruniu to ja niestety najwcześniej pod koniec sierpnia będę, o ile uda się całą papierkową robotę załatwić do tego czasu.

Tusienka, ja poprosze o piernikowa paczke, jak juz do tego Torunia zjedziesz :tak::-)

To była piosenka Liroya:tak: i w żadnym razie nie posądzam Andzi o nic złego - tylko zdziwił mnie fakt tego "scyzoryka", bo ja z Kielcami nic a nic wspólnego nie mam - w życiu nawet przejazdem tam nie byłam:-D bo ja słusznie Andzia sprostowała, na wzrok się Dziewuszce musiało rzucić, bo ja torunianka z urodzenia:-D Faktem jest, że to trzeba sprawdzić u Ewy0202, bo ja u siebie mam wpisaną tylko miejscowość, w której obecnie mieszkam:tak: Więc co najwyżej, to mnie możecie honorować "piernikiem"; "pierniczką"; "pierniczanką", czy też innymi równie słodkimi odmianami;-);-);-)
Tusienko ja tez jestem z Torunia:-) tu sie urodzilam i tu mieszkam i w odroznieniu do prawie calej reszty;) siedze w polsce:) wiec jak najbardziej i oficjalnie zgadzam sie na "piernikowa ksywe":-)

Martunia dzieki za rade z soczkiem pomidorowym:-) chetnie skorzystam z tak pysznej porady;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tusienko ja tez jestem z Torunia:-) tu sie urodzilam i tu mieszkam i w odroznieniu do prawie calej reszty;) siedze w polsce:) wiec jak najbardziej i oficjalnie zgadzam sie na "piernikowa ksywe":-)

No to mieszkamy blisko siebie i ja podobnie jak Ty jestem w Polsce co prawada juz w Polsce ale tutaj juz zostaje na swoich smieciach :-):-)

No to mieszkamy blisko siebie i ja podobnie jak Ty jestem w Polsce co prawada juz w Polsce ale tutaj juz zostaje na swoich smieciach :-):-)

Kiedyś w trakcie rozmowy z koleżanką (z Torunia) dowiedziałam się że ludzie z Bydgoszczy i Torunia "drą ze sobą koty". Nie wiem ile w tym prawdy, ale tylko my Polacy możemy nie lubić sami siebie ;-);-);-)
I apropo tego mam nadzieję dziewczynki że nie macie nic do Warszawiaków???:rofl2::rofl2:

reklama
Kiedyś w trakcie rozmowy z koleżanką (z Torunia) dowiedziałam się że ludzie z Bydgoszczy i Torunia "drą ze sobą koty". Nie wiem ile w tym prawdy, ale tylko my Polacy możemy nie lubić sami siebie ;-);-);-)
I apropo tego mam nadzieję dziewczynki że nie macie nic do Warszawiaków???:rofl2::rofl2:

Moja droga dobrze slyszalas ale to darcie kotow to takie bardziej moim zdaniem w nieco innym gronie szukajacym adrenalinki :p ja tam nic nie mam do Torunia i ludzi z tamtad wiec nie zaliczam sie do tego grona ale czesto sie slyszy o tych konfliktach. A co do Warszawiaków to tez nic nie mam :-) moj A to Warszawiak i w Warszawie pracuje wiec kochana sami swoi :-):-):-)

Do góry