reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Tusieńko zwracam honor i się kajam , żadnym scyzorykiem niejesteś ani ty ani ewka0202
coś mi na oczy się walneło bo napisałaś że jesteście krajankami więc szybko zerkłam skąd jest ewa i popatrzyłam nie tam gdzie trzeba ;-);-) ale zato ewunia jest scyzorykiem :-D:-D:-D u nas tak sie mówi o Kielczankach , a to chyba od liroya sie zaczęło , albo i jeszcze wczesniej.
A jęzor to potwierdzam ze mam niewyparzony , mój mąż to mi kiedyś powiedział że powinnam być ryża jak djabli bo jestem tak wredna - wogóle niewiem o co mu chodzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:confused::confused::confused::confused::confused:.

reklama
Hej mamusie

Posprzatalysmy dzis juz z corcia, pomylysmy okna, bylysmy na spacerku, krotkim bo krotkim ale zawsze cos ;-)i zrobilysmy tez male zakupy tym razem tylko corci sie dostalo ;-)3 pary spodni, bluzeczka, torebka piesek i kolorowanka z ksiezniczkami :-D Dla synusia nic ciekawego nie bylo ;-)Wlasnie zjadlysmy obiadek i odpoczywamy :tak::-) Dzis bylo moje ulubione danie mlodziutkie kartofelki, jajo sadzone, koperek i kefirek :-D:-) mniaaaaaaamm moglabym takie codziennie obiadki jesc :-)

Wczoraj juz spakowalam torbe dla dzidziusia :tak::-) A dzis chyba wreszcie wezme sie za swoja ;-)Jeju juz 37 tydzien :sorry2: ale zlecialo :tak::-)

Co do snow to mnie sie snia same erotyczne :-D

Ewka 0202 pij codziennie sok pomidorowy a skurcze lydek pojda w sina dal :tak::-)

Scyzorykami??? Pierwszy raz słyszę takie określenie:szok: Serdecznie proszę o definicję:tak:chociaż znając Ciebie i Twój cięty języczek, to już się boję:baffled:;-)
Tusienka wydaje mi sie ze andzia nie miala niczego zlego na mysli ;-)
Kiedys "Kazik" albo "Liroy" (nie pamietam zbytnio bo to stare czasy ;-):-p) spiewal taka piosenke "Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wolaja ......" a pochodzil wlasnie z Kielc. I potem juz tak zostalo ze ci co pochodza z kielc to scyzoryki ;-):-D

A wiecei ze ja jestem hanysem ;-)hehehe urodzilam sie w Bytomiu (tylko urodzilam bo nigdy tam nie mieszkalam) no i dlatego ze sie tam urodzilam tak mozna nazywac bo to gorny slask. A ja nie przepadam zbytnio za slazakami i slaska mowa, nigdy nie mowilam gwara i moje uszy nie lubia jej sluchac :sorry2: Ale mieszkam w Wojkowicach nazywam sie tez gorolem ;-)hehe

Milego dzionka ;-)

Tusienka wydaje mi sie ze andzia nie miala niczego zlego na mysli ;-)
Kiedys "Kazik" albo "Liroy" (nie pamietam zbytnio bo to stare czasy ;-):-p) spiewal taka piosenke "Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wolaja ......" a pochodzil wlasnie z Kielc. I potem juz tak zostalo ze ci co pochodza z kielc to scyzoryki ;-):-D

To była piosenka Liroya:tak: i w żadnym razie nie posądzam Andzi o nic złego - tylko zdziwił mnie fakt tego "scyzoryka", bo ja z Kielcami nic a nic wspólnego nie mam - w życiu nawet przejazdem tam nie byłam:-D bo ja słusznie Andzia sprostowała, na wzrok się Dziewuszce musiało rzucić, bo ja torunianka z urodzenia:-D Faktem jest, że to trzeba sprawdzić u Ewy0202, bo ja u siebie mam wpisaną tylko miejscowość, w której obecnie mieszkam:tak: Więc co najwyżej, to mnie możecie honorować "piernikiem"; "pierniczką"; "pierniczanką", czy też innymi równie słodkimi odmianami;-);-);-)

Tusienka - Ty pierniku... :) fajne... ach jakbym sobie takiego schrupala :) Coraz wiecej czerwcowek z regionu Pomorza i Kujaw sie ujawnia. :-):-):-)

No wlasnie nie wiedzialam ze tyle tu kobialek z mojego regionu hihih.. :p

Szkoda tylko, że w większości jesteśmy takie "porozjeżdżane" po całym świecie;-) A z tego, co się orientuję, to chyba jeszcze Zielona z Torunia i Gosia (nie pamiętam dokładnego nika), która już się wieeeki nie odzywała, no i Lenka, tyle że ona teraz Śląsk okupuje;-)

reklama
Do góry