reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Carmi nie ma sprawy:tak:a może się okaże, że zrobimy sobie kiedyś podróż samochodową przez Europę na wyspy - to przejazdem zahaczę o Ciebie z piernikami, to może się na jakąś kawusię załapię;-)

Minutka nic nie masz, boś przyjezdna zaadaptowana bydgoszczanka:tak:
Adapterku to, co słyszałaś jest niestety prawdą - przez żużel: drużyny z tych miast ze sobą rywalizują, a jako że miasta są blisko siebie, to rywalizacja ze stadionów przeniosła się na "ulice". Ja osobiście nic do bydgoszczan nie mam - studiowałam w tym mieście i poznałam mnóstwo fajnych ludzi. A co do warszawiaków, to... podobno najgorsi to Ci przyjezdni, wiem bo moje dwie kuzynki z Warmii się tam osiedliły:-p:-p:-p Oczywiście żartuję, bo ważne, jaki człowiek jest, a nie skąd pochodzi - prawda?

Ostatnia edycja:
reklama
sz.jpg
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php

Dziewczynki - czestujcie sie :):-):-):-)Wirtualne nie tucza :)

sz.jpg
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php
produkt_thumb.php

Dziewczynki - czestujcie sie :):-):-):-)Wirtualne nie tucza :)

mmmmmm, Kasieńko, normalnie niebo w gębie :-) nie mam niestety lodów i raczę się żelkami, ale się przesłodziłam i mnie mulić zaczyna... buuuuu... Scyzorem jestem ja przyznaję się bez bicia, choć jak dla mnie to nie jest żaden powód do dumy...
Martusiu, widzę że mój patencik na skurcze pomaga? to super :-D
Tusieńko, święta prawda... odczuwam to na właśnej skórze więc wiem czym to pachnie...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:iMR0K6n178W73M::http://gaskom.pl/images/Lody_wloskie_002.jpg

ajajajaj ale bym sobie takiego zjadła.... mmmmmmm

Ostatnia edycja:
Ależ oczywiście :-D Pińczów śliczne miejsce :-D piekna woda, a w niej duże rybki i stadnina koni, malownicze miejsce :-D fajnie jest tam mieszkać ale jak się nie ma właśnego transportu to tragedia ;-)

Ależ oczywiście :-D Pińczów śliczne miejsce :-D piekna woda, a w niej duże rybki i stadnina koni, malownicze miejsce :-D fajnie jest tam mieszkać ale jak się nie ma właśnego transportu to tragedia ;-)

Woda to tak zgadza sie ale stadnina koni jest zaraz za Pinczowem w wiosce Michałów wiec co do transportu to wiadomo jak na kazdej wsi ciezko bez niego ale w miescie Pinczów jak w kazdym innym miasteczku jak sie ma to ma a jak nie to tragedi nie ma

Blumetka, zawsze się coś wymyśli... chociaż wiem jaka przeprawa jest żeby dojechać do mojej siostry, mieszka w Dębskiej Woli ( paręnaście km przed Pińczowem...), to jazda busem zajmuje godzine, a samochodem 20 min :-D hehe

Oj, Kasiu, zaczynasz być niepoprawna kobieto :-) kusi i kusi... :-D:-D

reklama
Carmi nie ma sprawy:tak:a może się okaże, że zrobimy sobie kiedyś podróż samochodową przez Europę na wyspy - to przejazdem zahaczę o Ciebie z piernikami, to może się na jakąś kawusię załapię;-)

a to jak najbardziej zapraszam, tylko wtedy to piernikow prosze na kilogramy :-D

ja w zamian na jakas specjalnosc niemiecka zaprosze. currywursta albo...........kebaba:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

znajomy tak jechal z Anglii do Koszalina z przystankiem u nas i bardzo zadowolony z takiego stopu po drodze byl :tak:

Do góry