reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Aż tak to mi się nie spieszy.....:-)
Ale skoro on taki utalentowany, to może jemu zlecimy to całe prasowanie ( moje i Twoje), a same będziemy odpoczywać, jak na ciężarne kobiety przystało, z kawką i ciasteczkiem?:tak:

:-):-):-):-)Zdaje sie ze to bedzie najlepsze wyjscie...:-):-):-)Nie jestem pewna czy lubi prasowac, ale napewno wolalby to niz prace ktora na codzien wykonuje :)
To jestesmy umowione ?? :)

reklama
Śpiochy, już jest godzinę później, niż Wam się wydaje! :-D

Mnie wczoraj słońce nastroiło wiosenno-porządkowo, z prasowaniem włącznie. Niestety miałam mały wypadek - postanowiłam sprawdzić temperaturę żelazka, chwytając je za stopę 3 palcami prawej ręki. Okazało się gorące :baffled: Tak więc wczoraj niezbyt mogłam klikać. Dziś mam na opuszkach piękny wzór odtwarzający otwory na parę ;-)

Cypisia, kochanie, mój też raz próbował się postawić, że ja tak ciągle na zakupy go ciągnę! A ja mu na to powiedziałam, że niech się cieszy, że samodzielnie wszystkim myślę i zbombardowałam go podchwytliwymi pytaniami o wyprawkę ;-) Podziałało! :sorry2:

Kasiab415, gratuluję szparki i - przede wszystkim - tego, że wszystko ok! :-D

No i miłego dnia, Laseczki. U nas się zapowiada pięknie, świeci słonko, jest ponad 10 st. :-D:-D:-D

Witajcie,

musze nadrobić wczorajsze BB bo dzien mialam rozeznawczo -zakupowy :-)

i mam do Was pytanko, czy któraś miala do czynienia , widziała, słyszała, cos na temat wózków z tylnią osią skrętną. Pierwszy raz widziałam coś takego, i ciekawa jestem jak to w praktyce wyglada, wózek firmy Mikrus/:nerd:

Witajcie dziewczynki :-) dziś u nas w Kielcach troszkę zachmurane, ale za to wczoraj pogódka była bajeczna!!! umyłam okienka, wysprzątałam i zrobiłam małe przestawianie mebli w pokoju :-) potem z Julinką wyszliśmy na spacer, nie było nas w domu ponad 2 godzinki!! ale z a to ile mała miała rozrywki, a to huśtawka, a to zjeżdżalnia :-) nie chciała potem wejść nam do wózka a jak się bawilismy z nią to aż piszczała :-) och jaki to piekny usmiech, można stracić głowę... a dziś na razie pogoda nie zachęca do wyjścia, mimo że o 7 rano było 10 stopni!!! może się przejaśni... myślę co tu upichcić, a w dobie kryzysu pozostaje mi rosół... ufff... pozdrawiam brzuchatki :-)

Witam wszystkie czerwcóweczki!!!!!
Nie bylo mnie kilka dni bo choroba mnie powaliła na łopatki. Katar, kaszel i ogólna niemoc ale już wróacam do siebie.
W Lublinie wiosna. Wczoraj dzionek był ladny a dziś pada i szaro buro ale zielono czyli wiosennie.

Cypisia, nie przejmuj się, wiem, ze jak si człowiek na coś nastawi to potem trudno tak poprostu przejść do porządku dziennego. Mam nadzieję, że wyjaśnicie sobie wszystko i ta sprawa nie stanie między Wami a Twój mężczyzna wynagrodzi Ci to w dwójnasób, czego życzę!!!

He he, byłam w Herbach, też pozdrawiam :-D
Z Lublina, to można powiedzieć, że pochodzę to tym bardziej pozdrawiam!:-D

Ja nie pochodzę z Lublina ale mieszkam tu od 13 lat:-) mieszkam na Czubach (Górki)

odwdzięczam się i Kielce pozdrawiają Lublin :-) ja akurat mieszkam teraz na Herbach ale Uroczysko znam bardzo dobrze

Herby też mi są znane - w pewnym sensie... Mieszkałam na Ślichowicach na ul Pusha dawno temu przez rok i pamietam jeden sylwester w akademiku na ul Wróbla - Herby.
Cieplutko pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry

U nas dzis znow pogoda pod psem. Nic sie nie chce tyko spac caly dzien ;-)

Ale sie obzarlam wczorajsza salatka jarzynowa :-) mmm pyszna wyszla :tak:
A dzis pieczemy z corcia ciasto to co Wam wkleilam w przepisy ;-)

Dziewczyny jak dajecie ade z malowaniem paznokci u nog :sorry2:
Ja sie wczoraj zasapalam ;-)Dobrze ze malowalam bezbarwnym bo przynajmniej nie widac pomazanych palcow ;-) Kolejny raz chyba maz bedzie musial to robic hehe :-D

Zdroweczka wszystkim chorym zycze :tak:

Tau i jak Ci sie spi na tej podusi kojcu co kupilas :confused:
Mozesz podac mi jeszcze raz nazwe tej masci co kiedys o niej pisalas ze fajnie wszystko goi. Mam skleroze :sorry2:

Cypisia i jak tam wyciagnelas meza dzis do Ikei :confused:

Milej niedzieli wszystkim zycze

Do góry