Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
p.s.A co do Natali Niemen to chciałam sobie ściągnąć tą piosenkę i nie mogę.
Emili moze tu Ci sie uda :
http://odsiebie.com/pokaz/294896---dc4a.html?pobierz
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
p.s.A co do Natali Niemen to chciałam sobie ściągnąć tą piosenkę i nie mogę.
niestety mi sie nie otwiera, ale znalazlam tutaj mozna posluchac:
. Pieguski, zamaczane w zimnym mleczku, znikające w moich ustach... MNIAM!
...od kilku dni chodzi za mna pizza .
Wczoraj mieliśmy widzenie z naszą Niunią ( dalej dziewczynka). I wszystko ok. Waży już 1200g!Doktorka zrobiła nam kilka ujęć 4D, ale jak zwykle Hania nie chciała ładnie pozować, ale to dlatego, że dotyka nosem łożyska i komputer nie może jej ładnie złapać. Najważniejsze, że wszystko ok i że leży już główką do dołu.
Hej kobietki u mnie dziś wiecznie i deszczowo.Dziś byłam na glukozie 3razy kuta przed wypiciem godzinę po i po następnej godzinie.Mała ma 30cm badanie pani doktor polegało na dotykaniu brzucha. i ogólnie to wszystko co się dowiedziałam.Pozdrawiam p.s.A co do Natali Niemen to chciałam sobie ściągnąć tą piosenkę i nie mogę.
He he, byłam w Herbach, też pozdrawiam
Z Lublina, to można powiedzieć, że pochodzę to tym bardziej pozdrawiam!
Dzięki mam piękna piosenka idzie się wzruszyć naprawdę;A co do służby zdrowia to naprawdę ja też jestem pod wrażeniem ich umiejętności.Poznań to Poznań
...Może on odlicza ile pozostało do końca? To by się chyba zgadzało :-)...