reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
. Pieguski, zamaczane w zimnym mleczku, znikające w moich ustach... MNIAM!

No to zabrzmiało co najmniej perwersyjnie ;-):-D

...od kilku dni chodzi za mna pizza :szok:.

Mi mąz w zamrażarce zbunkrował kilka gotowych, ale przynajmniej raz na tydzień zamawiamy sobie do domku pizzę w naszej ulubionej pizzeri. W tym tygodniu to juz 2 razy mielismy pizze.

Wczoraj mieliśmy widzenie z naszą Niunią ( dalej dziewczynka). I wszystko ok. Waży już 1200g!Doktorka zrobiła nam kilka ujęć 4D, ale jak zwykle Hania nie chciała ładnie pozować, ale to dlatego, że dotyka nosem łożyska i komputer nie może jej ładnie złapać. Najważniejsze, że wszystko ok i że leży już główką do dołu.

Cieszę sie, że z malą wszystko ok i jaka dorodna juz :-)

Hej kobietki u mnie dziś wiecznie i deszczowo.:wściekła/y:Dziś byłam na glukozie 3razy kuta przed wypiciem:tak: godzinę po i po następnej godzinie.Mała ma 30cm badanie pani doktor polegało na dotykaniu brzucha.:-D i ogólnie to wszystko co się dowiedziałam.Pozdrawiam p.s.A co do Natali Niemen to chciałam sobie ściągnąć tą piosenkę i nie mogę.

Słuzba zdrowia na wyspach naprawdę zadziwia mnie :-D No dosłownie jak by mieli ultrasonograf w dłoniach ;-):-D

A co do piosenki to faktycznie fajowa. Pierwszy raz dzieki Wam ja usłyszalam :-)

No i dziewczyny pozakopujcie te dołu bo sie zabic mozna jak na polu minowym dosłownie ;-):-D Co jedna to wiekszego doła ma. No co Wy, przeciez wiosna idzie więc z usmiechem proszę :-D

Ostatnia edycja:
Dzięki mam:happy: piękna piosenka idzie się wzruszyć naprawdę;A co do służby zdrowia to naprawdę ja też jestem pod wrażeniem ich umiejętności.Poznań to Poznań

Ostatnia edycja:
Dzięki mam:happy: piękna piosenka idzie się wzruszyć naprawdę;A co do służby zdrowia to naprawdę ja też jestem pod wrażeniem ich umiejętności.Poznań to Poznań

Jestem lokalna patriotką Ty chyba widze też;-):-D

Ta sesja to fajny pomysł, ale jak mojemu powiedzialam o tym to usłyszalam, że "zaden obcy facet nie będzie Cie fotografowal, predzej sam sie naucze robic zdjęcia, aparat jest cierpliwy":-DUsmialam sie, bo predzej urodzę niz mój maz nauczy sie robic fotki. No całe szczęście kolezanka o której Wam kiedys pisalam nadal jest chetna, żeby mi fotki porobić, tylko nie wiem kiedy do mnie dojedzie bo juz tak od miesiaca chyba jedzie ;-):-D

Ostatnia edycja:
Wlasnie wysluchalam tej piosenki i...srednio mi sie podoba;-) Ale moze jak kilka razy poslucham to zmienie zdanie:-D
Ja wszamalam wlasnie pol tabliczki czekolady:-D A pizza to juz chyba od miesiaca za mna chodzi...musze w koncu pojsc to znowu na jakis czas bede miala spokoj:-) Ale jestem dzisiaj padnieta...ide zaraz spacku wiec milego wieczorku laseczki:-D

malenstwo82 ...to pewnie Ci o to co pisze Nanya chodziło:oo: :-p ...a ja taka gupiutka...myślałam, że pytasz co robię na forum z datą na maj :-D:-D:-D....oj kisielek zastępuje mój mózg...
...Może on odlicza ile pozostało do końca? To by się chyba zgadzało :-)...

annya
gratuluję dobrych wieści!:-):tak:

Byłam w szkole rodzenia i bardzo mi się podoba, jakoś mi się ten cały poród zaczął klarować :tak:

reklama
No to ja chyba dzisiaj znowu pierwsza:-D Witam wszystkich spiochow:-D:-D:-D i milego dnia zycze w ten piatkowy poranek....PIATEK...jak to slicznie brzmi:-D

Do góry