reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam wszystkie przyszle mamusie!
jestem tu nowa, mysle ze mnie przyjmniecie!

Jestem juz mamusia prawie 4 letniej Clauduni, no ispodziewam sie teraz synka!

Czesc, jestem tu nowa:-)

chyba nie ma nikogo na tym forum:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc dziewczyny!!

Jakos przez ten remont na nic nie mam czasu a jak znajde jakos chwilke to wychodze z mala na spacer bo w koncu troszke cieplej sie u nas zrobilo...:-)

Martusia
gratuluje synka,no to sie corcia ucieszy z braciszka,u mnie z tym przeczuciem bylo znow odwrotnie myslalam ze bedzie chlopaczek,nawet jakis ciuszek kupilam,a tu bedzie druga dziewczynka:-D:-D:-D

Kwiatuszku
,a ciebie gratuluje coreczki,w koncu musi byc jakas rownowaga no nie:-D:-D

Z tego co wiem watrobke mozna jesc ale nie za czesto najwyzej ze dwa razy w tyg.ja kupilam na poczatku ciazy i pewnie wyrzuce bo dalej zamrozona sobie siedzi tez jakos nie przepadam,a soku z borakow moge zapomniec:-)

Zrobila dzisiaj przeglad ciuszkow ktore juz kupilam dla malej,strasznie duzo sie tego nazbieralo,a pewnie jeszcze duzo dostane,tak ze bede musiala troszke przystopowac z tym kupowaniem,ale jak to zrobic kiedy po sklepach takie slicznosci:happy:
Uciekam polozyc moja mala spac,milego wieczorku zycze.

Witam wieczorkiem:-)
Kwiatuszku gratuluję dziewczynki, a Martusi chłopca:-)
Witam wszystkie nowe mamusie:-)

Ja dzis byłam na krótkim spacerku, u mnie wietrznie,ale znalazłam na trawniku pierwsze krokusy i przebiśniegi-wiosna tuż tuż:-):tak:

Witajcie! Moje samopoczucie nie najlepsze dzisiaj :-(, to przez to ze musze lezec w domu plackiem, martwie sie o moj twardy brzuch, :-( eh, nie wiem jak wytrzymam tak caly tydzien (minimum) bez wstawania i wychodzenia, a jak wy sobie radzicie z zagospodarowaniem nadmiaru czasu wolnego? :dry:

reklama
Ja niestety moge narzekac na brak czasu. Juz odliczam dni do macierzynskiego, bo coraz bardziej to wstawanie rano do pracy i siedzenie po pare godzin przred komputeycrem. Jestem juz tym serdecznie zmeczona i chcialabym po prostu sobie odpoczac.

Do góry