reklama
A ja przeczytałam w bardzo mądrej książce - JAK ZDROWO SIE ODRZYWIAĆ WCIĄŻY że wątróbka jest zdrowa i wrecz powinno sie ją konsumować raz w tygodniu , ma sporo żelaza a wiadomo że ciężarówki mają tendencje do anemi. Na necie przeczytałam tosamo.
Widzę, że trwa dyskusja na temat wątróbki. Jak byłam u lekarza na początku ciąży on sam o nic nie pytany zabronił mi jedzenia wątróbek i pasztetów. Podczas ostatniej wizyty na moje pytanie o wątróbkę (sporadycznie ale jednak lubię
) powiedział, że teraz już jak najbardziej mogę jeść na zdrowie.

emili78
mama czerwcowa 2009
Hej dziewczyny u mnie dziś pięknie pogoda byłam na USG i jednak dziewczynka
od jutra zaczynam 26 tydzień mała waży 850g.A co do wątróbki to zdrowa i można jeść ,ale na pewno nie powinno się jeść serów pleśniowych.Pozdrawiam;-)

No mi tez mój gin kazał watróbke jeść ( uwielbiam ją, ale tylko drobiowa ) na ta moją niska hemoglobinę :-)
Co do mgr, to ja robiłam ja dopiero 3 lata po zakonczeniu studiów magisterskich. Załapalam sie w ostatniej chwili. Jesli mineło by więcej czasu musiala bym zaliczac wszstko od nowa ( np eksternistycznie ) no i placić.
Co do mgr, to ja robiłam ja dopiero 3 lata po zakonczeniu studiów magisterskich. Załapalam sie w ostatniej chwili. Jesli mineło by więcej czasu musiala bym zaliczac wszstko od nowa ( np eksternistycznie ) no i placić.
maggieness
Wdrożona(y)
Makaronik w tej postaci uwielbiam, dobrze że wspomniałaś to może jutro zrobię, jak mi się szpinak świeży uda kupić , to już w ogóle danie jest niesamowite... jeszcze czasem dodaję pomidorki suszone w oliwie.aha a buraki uwielbiam, to mój faworyt wśród surówek, zupka też pyszna mniam, co do szpinaku to zaczął mi bardzo smakować z makaronem, piersią z kurczaka i sosem śmietanowym polecam a potem można znowu zjeść buraczka

emili78 gratuluję dużej małej !:-)
Na wszelki wypadek chyba się dowiem jeszcze raz jak to jest u mnie

KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Dziewczyny a moze jakis przepisik na ten makaron;-) byscie wrzucily
reklama