reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

właśnie wróciłam z usg...na 90% bedzie dziewczynka:-):-):-):-) chociaż mój mąż nastawił się na chłopca...
według usg główki dzidzia ma 22 tyg a według długości nóżki 23 tyg....trochę się wystraszyłam ale podobno rzadko się zdarza żeby dziecko miało idealne wymiary...
a jak było u was??

Gratuluje coreczki:-D A pomiary to tylko pomiary, rzadko kiedy wychodza ksiazkowo, kazdy maluch rozwija sie w swoim tempie...nie masz cos sie przejmowac:-)

Witajcie Dziewczynki

byliśmy na usg, wszytko ok, Dzidek rozwija się prawidłowo, tzn. tydzień mniejszy niż wynika z daty miesiączki, ale to ponoć norma , jakoś szybko to uzg, zleciało nie napatrzyłam sie jakoś, ale zrobił jedno zdjecie buźki takie fajne :-)

no i ptaszek jak się patrzy, będzie SYNECZEK ,
ale jestem szczęśliwa

http://www.suwaczek.pl/

Gratuluje synka:-D i super ze Maluch dobrze sie rozwija...mozesz zaczynac szalec z zakupami:-)

A ja jutro ide robic badania...w tym test obciazenia glukoza...no ale twardym trzeba byc:-D Kupilam Twoj styl i bede kwitla 3 godziny w ambulatorium (mam glukoze 75). Zmykam spacku...kolorowych snow Czerwcoweczki:-)

reklama
Tacjana -gratuluję synka:-)
Aga-nie martw sie wszystko będzie dobrze:tak:

Ja ide dziś do gina, mam nadzieję że potwierdzi chłopca:-)

witajcie

troche mnie nie bylo widze ze mam do nadrobienia pare stronek.
u mnie zima i juz ja przeklinam,od niedzieli nasypalo sniegu a ja juz na wiosne czekalam.
nie bylo mnie bo przez ta zime mam siostre w szpitalu bo noge sobie dosc porzadnie polamala i lezy w szpitalu po operacji.a ja troche jej pomagam choc tyle ze z dziecmi posiedze a jak wyjdzie ze szpitala to i z nia trzeba bedzie posiedziec jak jej maz wyjedzie.i wiecznie cos u nas musi byc:wściekła/y:
a ja wlasnie za obiad sie wzielam i za porzadki w kuchni wiec zaraz zmykam do garow.moj maluch dalej cos leniwy nie chce sie ruszac za bardzo od czasu do czasu cos tylko lekko puknie a ja bym chciala czesciej i mocniej.:-(

Carmi - u na sjest tak samo niestety. Jaka kasa na zwolnieniu, taka na macierzyńskim. Nie ukrywam, troche sie tego boję, bo nam to ogranicza budżet. Poza tym musieliśmy troche zweryfikować listę zakupów dla malucha. Ale cóż - jak to u nas w każdych wiadomosciach trąbia - kryzys nas dopadł....

właśnie wróciłam z usg...na 90% bedzie dziewczynka:-):-):-):-)
Gratuluję dziewczynki :tak:

no i ptaszek jak się patrzy, będzie SYNECZEK ,
Gratuluję - kolejny chłopak :-D

Ja ide dziś do gina, mam nadzieję że potwierdzi chłopca:-)
Chyba wiecej z nas ma dzis wizyty - pewnie wieczorem będzie co czytać :rofl2:

Cześć Dziewczynki!
Z braku czasu nie zaglądałam na Forum kilka dni, a zaległości jak z całego stulecia!

Gratuluję Chłopczyków i Dziewczynek :-D

Aga, ja też kiedyś miałam podobny guzek, tzw. ganglion i raz dwa mi go machnęli, nic nie czułam :tak:

Ja mam swoje usg w piątek. Tak się cholernie nastawiłam na chłopczyka, że boję się, co będzie, jak wyjdzie córeczka. No i już mam poczucie winy :zawstydzona/y: Ale może jednak będzie Benio...

Już jestem w połowie kursu na prawko, i w połowie kupowania bryki! Trzymajcie kciuki, żebym szybko skończyła kurs i zdała egzamin, póki się mieszczę w aucie :-D

Czesc dziewczynki!!!

U nas wiosna sie juz zapowiadala na calego,a tu znowu dzisiaj pada i ma byc tak przez pare dni,a ja juz sie ciepelka doczekac nie moge.;-);-)

Na wczorajszej wizycie kontrolnej wyszlo wszystko okay,11 marca mam zrobiona wizyte na picie tej nieszczesnej glukozy,no i maja mnie w koncu skierowac do ginekologa ktory bedzie mnie juz prowadzil do konca ciazy,najwyzszy czas:baffled:

Kalina malina gratuluje Ci odwagi,ja mam jazde dopiero po porodzie jakos sie boje z brzuszkiem jezdzic a prawko tak strasznie by mi juz pasowalo ze nie wiem:sorry2:

Aga ja tez mialam na rece ten ganglion,ale juz z 10 lat temu,u mnie wystarczylo tylko wmaswanie go i do dzisiaj mam spokoj,napewno z synusiem tez wszystko bedzie okay:-)

Uciekam na razie...bo moja mala strasznie marudzi,domaga sie jedzonka.Pa.

reklama
Mój instruktor mówi, że bardzo dobrze mi idzie i zdam za pierwszym razem :szok: Zobaczymy!
A autko... cóż, ja kocham te wielkie landarowate...
dokładnie ten egzemplarz:

Zobacz załącznik 115785

boskie, co? :happy::happy::happy:

Gratuluje dobrej jazdy.Ech...mi tez instruktor mówił ze urodzony ze mnie kierowca.Jezdziło mi sie z moim instruktorem bardzo dobrze bo na luzie ale jak przyszedł egzamin to normalnie szok.....taki stres naprawde ja nie umiem tego wytłumaczyc sto razy gorzej jak matura czy obrona pracy bynajmniej ja tak miałam no i słowa mojego instruktora ze zdam napewno za pierwszym razem nie sprawdziły sie .....to nic zdałam za trzecim !!!
Jesli chodzi o autko to gratuluje takiego duzegooooo.
Ja mam swoje małe taka Ibize czerwona całkiem kobieca a mój S ma Vana i nie odwazyłam sie nim jechac dla mnie za duzy niczym bus ha ha ha ja tam jednak wole swoje małe cacko.
Trzymam kciuki za ciebie a napewno sie uda:-)

Do góry