reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

reklama
Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie:tak::tak::tak:

Gratulacje Pani Magister
:tak::tak::tak::tak:

dzien dobry kochane :)

Ja mam dzis superr wieści mój M od jutra zaczyna pracę taką która bedzie sprawiała mu frajde czyli bedzie robił cała elektryke i elektronikę w wozach policyjnych od tych malutkich po te wielkie Juz odtańczył taniec radości a ja nareszcie bede mogła odetchnać :)

druga super wiadomość to byłam dziś u położnej wszystko z Olivierem w porzadku i dostaliśmy wtęspną zgodę na poród domowy :D oczywiście życie będzie weryfikować i ostateczna decyzja zapadnie dopiero w 37 tyg Jakoś tak mi lżej z myslą ze moge rodzić w domku :)

Agatko - super nowiny.
Tak jak wczesniej ustalilismy , wszystko bedzie dobrze i jest oraz nadal bedzie ;-);-);-);-);-)

Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister, ale stres był cholerny, przez co dzidzia przez cały czas mnie kopała, no ale teraz już spokój, nareszcie:tak::tak::tak:

No to gratulacje Pani Magister:-) Super, że masz juz za sobą ten cały stres:tak:

dzien dobry kochane :)

Ja mam dzis superr wieści mój M od jutra zaczyna pracę taką która bedzie sprawiała mu frajde czyli bedzie robił cała elektryke i elektronikę w wozach policyjnych od tych malutkich po te wielkie Juz odtańczył taniec radości a ja nareszcie bede mogła odetchnać :)

druga super wiadomość to byłam dziś u położnej wszystko z Olivierem w porzadku i dostaliśmy wtęspną zgodę na poród domowy :D oczywiście życie będzie weryfikować i ostateczna decyzja zapadnie dopiero w 37 tyg Jakoś tak mi lżej z myslą ze moge rodzić w domku :)

Agata naprawdę świetne wieści, cieszę się razem z Tobą:tak::-)

Właśnie wróciliśmy z USG 4D i...... BĘDZIE CHŁOPAK :-D:-D:-D
Duży, zdrowy, machał nóżkami, ziewał. Strasznie mnie rozczuliło to badanie. Dzis wieczorem obejrzymy film. Jak tylko się ogarnę to wstawię kilka fotek.
Teraz musimy tylko imię wymyślić. Na razie mąż zapowiedzial że dziś pierwsze "siusiakowe" będzie - on piwko a ja karmi malinowe :happy:

Czekam na relacje z innych dzisiejszych wizyt ;-)

Hello Czerwcóweczki,
udało się w końcu jestem Panią Magister
Basia - Gratulacje Pani magister:-)

Agata - gratulacje i pracy dla męża i porodu w domu :-D

Ollutka moje gratulacje Synka :-)

Agata dobrze ,że maż i Ty zadowoleni, pewni kamień z serca ..:tak:

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

Duży, zdrowy, machał nóżkami, ziewał. Strasznie mnie rozczuliło to badanie. Dzis wieczorem obejrzymy film. Jak tylko się ogarnę to wstawię kilka fotek.
Teraz musimy tylko imię wymyślić. Na razie mąż zapowiedzial że dziś pierwsze "siusiakowe" będzie - on piwko a ja karmi malinowe

Moje GRATULACJE !!!!

Karmi malinowe....mniam mniam tez uwielbiam zawsze z moim popijamy wieczorkiem on swoje a ja Karmi ( o ile jest w domku co bywa niestety rzadkośćia)
Mam nadzieje ze i ja na swojej wizycie 6 marca poznam płec.

Teraz musimy tylko imię wymyślić. Na razie mąż zapowiedzial że dziś pierwsze "siusiakowe" będzie - on piwko a ja karmi malinowe :happy:

Ollutka wielkie gratulacje!!:-):tak:

reklama
Do góry