reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Witam Lalunie
Ja tez uwielbiam Piatki 13-go :tak:
Moze przeziebienie jakos magicznie nam przejdzie :-D A wogole to u mnie jak u Agaty. Lozko rano to mi sie tak wydluza, ze nie moge sie z niego wygrzebac. Dobrze, ze Majeczka sypia do 9 bo inaczej byloby jeszcze ciezej.
Dzieki Kochaniutkie za zyczonka zdrowotne. Dzis juz troszke lepiej sie czujemy, naszczescie :tak:

reklama
Hej dziewczynki,

Ja osbie postanowilam pofolgowac i poleniuchowac dzisiaj w pracy:) Pracy duzo ale ostatni tydzien byl wyczerpujacy i na nic nie mialam sily: W domku czeka codziennie na mnie obiadek i mezus- ale biedak zaczyna sie coraz bardziej stresowac brakiem pracy a to dopiero tydzien minal. :-(

Sunniva- gratuluje SYNKA!!!:)

U nas piatek 13go wyglaa calkie ok. Sliczne niebo i cieplutko a w brzuszku mala szaleje od rana.

DZiewczynki zdrowka zycze.

Hejka:-)
Ja też przesądna nie jestem, dzień jak codzień;-) Spioch ze mne jest straszny i to nie tylko w ciąży, więc z ledwością wygrzebuję się z wyrka po 9, na szczęście Majeczka też spioszek:-) Mój K ze szczęścia, że będzie synuś wczoraj zabalował i dzisiaj do pracy nie poszedł, ciekawe co to będzie jak się mały urodzi, z trzy dni nie dojdzie do siebie:-D

tricolor super, że imprezka udana:tak: a menu jak przystało na ciężarówkę, niezła mieszanka:-D

kwiatek cieszę się, że wszystko ok :tak:

Dominika super, że już lepiej u Was ze zdrówkiem:tak:

Kluseczko oby mąż jak najszybciej prackę znalazł:tak:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratki:-)

Hej dziewuszki :-)

13 piatek - eeeeeeeetam, dzień jak dzień :-) Nigdy tak na 100% nie wierzyłam w przesady, mam nadzieje, że dzisiaj zdania na ten temat nie zmienię :-D Jak na razie to tylko tyle sie wydażyło, że maz zaspal do pracy po wczorajszej imprezce urodzinowej mojej mamy. Powiem Wam, że było naprawde super i obrzarlam sie jak bestia. Muszę Wam podraznic troszeczke kubki smakowe;-) Na poczatek wzięłam sobie poledwiczki w sosie kurkowym z zapiekanymi ziemniaczkami i gotowanymi warzywami, potem lody z bita smietana i malinami na ciepło + czekolada na goraco tez z bita smietana, na koniec tort capucino, soczki i herbatki w miedzy czasie, a jeszcze przed tym wszystkim chlebek ze smalcem i ogórki kiszone. Niebo w gebie !:-)

Dziewczyno serca nie masz:-D Chcesz zebym monitor i klawiature zaslinila w pracy:-D Ale faktycznie mieszanka godna ciezarowki:-D

No tak, zaszalalam z tymy menu wczoraj, ale na pocieszenie powiem, że to tylko tak od swieta, normalnie to buleczki z salami wciagam ;-):-)

Witam
Ja wczoraj zapisałam się do szkoły rodzenia i okazało się, że zgarniam jedno z ostatnich wolnych miejsc:szok: a ja myślałam, że zgłaszam się za wcześnie kurs zaczyna się 30 marca i będzie trwał przez 6 tygodni (12 spotkań) najgorsze że nie miałam wyboru co do godzin tych spotkań bo została tylko 16 i mąż będzie się spóźniał albo będę musiała chodzić sama Bo jak na złość w domu jest zawsze 16:30. A jeśli chodzi o dzisiejszy dzień(13) to musi byś szczęśliwy bo dziś mam 4D i wszystko musi być dobrze maleństwo wczoraj sprzedało mi kilka kopów ale bardzo delikatnych więc trochę się uspokoiłam. Wizyta dopiero na 19 więc jeszcze prawie cały dzień w stresie.

Sunniva-gratuluję syneczka!:-)
kwiatek-świetnie, że wszystko dodrze:-):tak:
Kluseczko-życzę wam aby mąż znalazł jak najszybciej dobrą pracę:-);-)
Dominika-świetnie, że wracasz do zdrowia :-) i nie choruj więcej:-);-)

Napisał margarytka
"Dziewczynki, mam prosbe.
Pamietam ze pisalyscie kiedys o muzyce klasycznej dla Bobasów, nawet zamieszczałyscie linki do posluchania. Strasznie chce cos takiego zakupic, a zupelnie nie wiem czego mam szukac..
Pomózcie prosze ;-)"

Muzyka

Mozna posłuchać i zamówić przez internet.Mi przysłali Mozarta na drugi dzień po zamowieniu.

reklama
Dziewczyny, może to głupie ptanie, ale co Wami kieruje, że zapisujecie sie do szkoły rodzenia ? Pytam bo ja jakos nie czuję takiej potrzeby i uważam, że wyrzucila bym pieniadze w błoto zapisujac sie na taki kurs. Zreszta mój lekarz tez uważa, że to zbedny wydatek. No, ale to wszystko dotyczy mojej osoby, a Wy jak sie na to zapatrujecie ?:confused:

Do góry