Witam
Bylam dzis na wizycie u midwife :-)
Oczywiscie nic wiecej jak mierzenie cisnienia (120/60), badanie moczu (wyniki dobre), sluchanie serduszka (przecudnie moglabym sluchac non stop
), zmierzyla mi brzuszek od pepka w dol. Pytala czy czuje dzidziusia, czy kopie, jak czesro doczuwam i czy szystko w porzadku, ustalila nowa wizyte na 16 marca i poszlismy do domku ;-)
W srode USG :-) Jakies ponoc porzadne :-) Juz nie moge sie doczekac
Moj maz tez rozpiszcza :-) Wczesniej na wizyty nie chodzil bo w tym czasie byl w pracy. Dzis byl pierwszy raz :-)
Martusia - Obydwoje stwieldzilismy, ze chcemy tylko 3 dzieci. Wazektomie zaproponowal On i tak naprawde ma racje. Dlaczego mam sie faszerowac chemia przez jakies 25 lat jak u Niego to tylko sprawa 30 minutek a i finansowo wychodzi najtaniej. Wazektomia nie ma skutkow ubocznych, nie wplywa na funkcje seksualne, na czynnosc hormonow i nie wplywa negatywnie na ogolny stan zdrowia. Problem pojawia sie gdyby chcial na nowo udroznic nasieniowody co ma tylko 30% skutecznosci. Jednak tak jak mowilam jestesmy zdecydowani tylko na trojeczke oraz wiele lat sexu bez obaw ;-)
Dobrze pomyslane
Ja nie wie co bedzie za kilka lat i czy czasem po trzech latach znow nam sie bobaska nie zachce ;-) Wiec taka decyzja nie wchodzi u nas w gre.
Sandrusia miala byc jedynaczka a po trzech latach stweirdzilismy ze przydaloby jej sie rodzenstwo dlatego nie chce podejmowac tak waznych decyzji ;-)
Ja po porodzie mam zamiar znow wstrzepic sobie implant antykoncepcyjny. 3 lata z glowy :-)
Zielona2909 wspolczuje z powodu uspienia ukochanej suczki :-(
Jak chodzilam z Sandra w ciazy tez przezylam strate moich 2 kochanych pieskow. Stare byly, zachorowly i takze trzebabylo uspic.
angelika gratuluje
coreczki
aga29 zdroweczka