reklama
DOROTA.D.-L.
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny
ja znów piszę do Was z prośbą o zagłosowanie na zdjęcia mojej córeczki wystawione w konkursie WODA DLA DZIECKA.
Są to 3 zdjęcia o nazwie "LIBICHA".
Ufam,że chociaż jedno zdjęcie się spodoba i zasłuży na głosik.
podaje link do strony konkursu:
http://www.wodadladziecka.pl/konkurs/index.php/photo/list
Z góry bardzo dziękuje za przyłączenie się do wspólnej zabawy
Dorota
ja znów piszę do Was z prośbą o zagłosowanie na zdjęcia mojej córeczki wystawione w konkursie WODA DLA DZIECKA.
Są to 3 zdjęcia o nazwie "LIBICHA".
Ufam,że chociaż jedno zdjęcie się spodoba i zasłuży na głosik.
podaje link do strony konkursu:
http://www.wodadladziecka.pl/konkurs/index.php/photo/list
Z góry bardzo dziękuje za przyłączenie się do wspólnej zabawy
Dorota
Witam wszystkie mamy! Ja troche z innej beczki - czy macie jakieś sposoby na dobry sen dziecka? Moja Majunia ma 15miesięcy,był taki okres ,że zasypiała prawie sama lub gdy ją troszkę powoziłam w wózku, a teraz masakra!!!! Gdy nadchodzi czas spania jest krzyk, płacz i wielka awantura!!!!!!! Dodam, że w dzień nie ma takieg problemu, śpi raz ok 1,5 godz.więc to niedużo, a mim to wnocy śpi źle, budzi się z 5razy, płacze przez sen, nie wiem jak mogę jej pomóc i sobie przy okazji , bo już mnie to baaaardzo męczy!! Pomocy
Hej moja miała tez taki okres - włączałam jej płytę z muzyką, gasiłam swiatło i wychodziłam z pokoju. Najpierw był krzyk w niebogłosy (NIE PŁACZ) a jak widziała, ze n ikt nie przychodzi, ze jest sama kładła się i zasypiała. Oczywiście były wyjątki, jak sie zanosiła szlochem to brałam na ręcę i zasypiała na rekach. Ale ogólnie nie zwracanie uwagi na próby terroru skutkuje Pozwodzenia
goniasobol
Oj wątpię żebym wytrzymała jej krzyki ale na szczęście jakoś się to unormowało zasypia z nami dość szybko i grzecznie później ją przenoszę do łóżeczka _ cierpliwość popłaca:-) ale czasem mi jej brakuje, wam też?
Oli.B
Cześć dziewczyny, ale dawno do was nie zaglądałam
Ale czas tak szybko leci i dom i praca i wszystko na raz :-) czasami nie wiadomo w co ręce wsadzić. Widzę, że już co raz więcej z Was będzie znów mamami GRATULACJE.
My niestety próbujemy tyle czasu i nic ech może za bardzo chcemy drugiego maluszka
Pozdrawiam
Ale czas tak szybko leci i dom i praca i wszystko na raz :-) czasami nie wiadomo w co ręce wsadzić. Widzę, że już co raz więcej z Was będzie znów mamami GRATULACJE.
My niestety próbujemy tyle czasu i nic ech może za bardzo chcemy drugiego maluszka
Pozdrawiam
reklama