reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Lenka to juz nie taka fasolka. Kopie na całego. Będzie córusia. Nad imieniem sie jeszcze zastanawiam Nadia, Ninka, Eliza :)

Zielona gratulacje, zazdroszczę że już znasz płeć. My musimy zaczekać do nowego roku ;-) Ale też czuję kobietkę w powietrzu, bo zabiera mamie urodę.

Witajcie dziewczyny
ja znów piszę do Was z prośbą o zagłosowanie na zdjęcia mojej córeczki wystawione w konkursie WODA DLA DZIECKA.
Są to 3 zdjęcia o nazwie "LIBICHA".
Ufam,że chociaż jedno zdjęcie się spodoba i zasłuży na głosik.
podaje link do strony konkursu:
http://www.wodadladziecka.pl/konkurs/index.php/photo/list
Z góry bardzo dziękuje za przyłączenie się do wspólnej zabawy
Dorota

Witam wszystkie mamy! Ja troche z innej beczki - czy macie jakieś sposoby na dobry sen dziecka? Moja Majunia ma 15miesięcy,był taki okres ,że zasypiała prawie sama lub gdy ją troszkę powoziłam w wózku, a teraz masakra!!!! Gdy nadchodzi czas spania jest krzyk, płacz i wielka awantura!!!!!!! Dodam, że w dzień nie ma takieg problemu, śpi raz ok 1,5 godz.więc to niedużo, a mim to wnocy śpi źle, budzi się z 5razy, płacze przez sen, nie wiem jak mogę jej pomóc i sobie przy okazji , bo już mnie to baaaardzo męczy!! Pomocy

Hej moja miała tez taki okres - włączałam jej płytę z muzyką, gasiłam swiatło i wychodziłam z pokoju. Najpierw był krzyk w niebogłosy (NIE PŁACZ) a jak widziała, ze n ikt nie przychodzi, ze jest sama kładła się i zasypiała. Oczywiście były wyjątki, jak sie zanosiła szlochem to brałam na ręcę i zasypiała na rekach. Ale ogólnie nie zwracanie uwagi na próby terroru skutkuje ;) Pozwodzenia

Oj wątpię żebym wytrzymała jej krzyki ale na szczęście jakoś się to unormowało zasypia z nami dość szybko i grzecznie później ją przenoszę do łóżeczka _ cierpliwość popłaca:-) ale czasem mi jej brakuje, wam też?

Cześć dziewczyny, ale dawno do was nie zaglądałam :szok:
Ale czas tak szybko leci i dom i praca i wszystko na raz :-) czasami nie wiadomo w co ręce wsadzić. Widzę, że już co raz więcej z Was będzie znów mamami :-D GRATULACJE.
My niestety próbujemy tyle czasu i nic :no: ech może za bardzo chcemy drugiego maluszka
Pozdrawiam

reklama
Do góry