goniap2
Fanka BB :)
no to przypal hehe zdarza sie...super ze chociaz zadzwonili a nie slali pisemka przez ten wiecznie strajkujacy royal mail.A ja tez jade, ja tez w sobote nad morze. :-):-):-):-) Tylko cos pogoda w UK ostatnio figle plata ale trzymam kciuki co by bylo ladnie.
A wogole to jestem zla na siebie, i wogole to jestem pipa bo do aplikacji o paszport Lilki wyslalam akt urodzenia Mayki Normalnie nie wiem jak to sie stalo. W kazdym razie mila pani zadzwonila do mnie i mnie poinformowala o tej pomylce i musze szybciutko doslac wlasciwy akt.
Ewcia ojj widac ze zapracowana jestes...jakos tak sie slabo widacCześć, u nas ładna pogoda, zaraz mykamy na spacer, potem jadę po farbę i jutro malujemy wreszcie drugi pokój huraaaaa
ja sterylizowalam przez ok pierwsze 2,5 miesiaca, teraz plucze wrzatkiem za jakies 2 m-ce zanicham i tego plukania stopniowo przyzwyczaja mala, bo nie chce by pierwsza stycznosc z bakteriami miala jak zacznie chwytac co popadnie czy raczkowac. Poki co u nas jest wszytsko ok, mielismy tylko jakis czas malutka jedna plesniaweczke ale znikla szybciutko.cześć dziewczyny
CZY MOŻECIE MI POWIEDZIEĆ, CZY WY ZA KAŻDYM RAZEM PRZED PODANIEM MLECZKA CZY TO Z PIERSI CZY SZTUCZNEGO WYPARZACIE LUB STRYLIZUJECIE BUTELKI?
WOGÓLE JAK MYJECIE BUTELECZKI?
bo ja do tej pory wyparzałam butelkę ale moja mała skończyła już 3 miesiące i teraz już tego nie robie tylko myje normalnie a potem dobrze płuczę ciepłą wodą.
bo pytałam się juz 2 koleżanek i tak mi radziły robić- nie wyparzać.
My dzis na wazenie idziemy a poza tym to nic...wielka nuuuuda