reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Dziewczyny czy wozicie jeszcze maluchy w gondolkach :confused::confused:
Alanek juz taki duzy ze ledwo sie miesci, zastanawiam sie czy za jakies 2 tyg nie wyjac juz spacerowki:sorry2:ale czy to nie za wczesnie:dry:

No ja juz z miesiac w spacerowce popycham Lilke, ale prawie na plasko ja rozkladam :-)

Załączniki

• 11.JPG
    11.JPG
    30,5 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Martusia wlasnie o to samo chcialam spytac. Tez sie przymierzam do spacerowki i daje jeszcze mu czas do konca wrzesnia, a pozniej to chyba bedzie trzeba bo gondole to powoli rozsadza.:baffled: A szczegolnie jak sie podekscytuje wiszacymi tam zabawkami;-).

Ja tez prawie od poczatku w spacerowce,bylo mi malej strasznie zal ze taka pozwijana lezy w tej gondoli,tylko moj p. zrobil usztywnienie na plecki,bo mam podwojny wozek z Graco i jakos taki nie jest za sztywny:tak::tak:

Martusiu ja gondolke już dawno wywaliłam bo młody sie niemieścił w pasy niezapinam bo niuniek wogóle niechce leżeć w wózku - drze jape jak szalony i ogólnie spacery wyglądały tak że na 1 rece mam młodego a 2 pcham wózek . no ale sie wycwaniłam i od jakiegoś czasu zapinam małego w szelki i tak spacerujemy- on cały uchapany i szczęśliwy a ja mam spokój :-p. Normalnie to moje dziecie ostatnio jest okropne - czysty tatuś:-p:-p

to samo mi ostatnio po glowie chdzilo...niunka ledwie co sie miesci w gondolce...chyba tez 2-3 tyg i spacerowka...
a wczorajsze wazenie wypadlo calkiem niezle... niunka wazy 6.6kg w ciagu 2 tyg przybrala ok 0,5kg i idzie idealnie wg 75 centyla

Ostatnia edycja:
Witajcie moje drogie Panie:-)
Nie gniewajcie się, że się nie odzywam często, ale wczoraj malowaliśmy drugi pokój i padliśmy po 3 :szok: w nocy, aby to wszystko jakoś ogarnąć :szok: ale chociaż mam spokój na 10 lat z remontami hahaha :-D:-D:-D malutkie ładnie śpią, choć Juluś budzi się w nocy, ale to pewnie o zęby... Anula jak na razie w nocy się nie budzi, ładnie je i w ogóle jest przekochana :-D:-D:-D

zaraz myknę na zakupki, muszę chlebka kupić, bo nie będę mieć na jutro ;-)

reklama
Witajcie moje drogie :-)

u nas ok, nocka łądnie przespana, nawet Juluś nie budziła się w nocy, a spała od 21.30 do 8 rano :-) Anuś spała od 22 do 8, wiec mamusia wyspana ;-) u nas łądna pogoda, świeci słonko, ale jest chłodno. Zupkę mam już ugotowaną. Anula nie śpi i leży koło mnie a Juluś szaleje z A.
Po południu, może uderzymy do mojej mamy, bo mi się przylrzy... a przez ten remont nie mogłam się nigdzie ruszyć :baffled: ale to już historia huraaa :-)

udanej niedzielki kobitki

Do góry