reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

MEGAN!!! MOJE WIELGACHNE, OGROMNIASTE, GIGANTYCZNE GRATULACJE! :-) :-) :-) Strasznie się cieszę, że będzie nas tyle dwudzieciowych warszawianek :-D Dbaj o siebie ;-)

I za Paulę też ściskam kciuki z całej siły! :tak:

Wybaczcie, że się nie odzywam, ale ponieważ wreszcie udało mi się znaleźć mój święty Język Niemowląt (nie wiem jakim cudem mi się zgubił tuż przed urodzinami Grzesia), to przeprowadzamy właśnie intensywny program wychowawczy, żeby zdążyć przed poniedziałkiem ;-)
Do tego jeszcze dołożyło się parę smutnych spraw rodzinnych, więc ogólnie jest co robić. Ale czytam Was czytam i tęsknię :tak:

Do zobaczenia niebawem :blink:

reklama
Aletko, zdjęcia świetne! Jakie Ty masz już długie włosy
e010.gif
Dawno Cię nie widziałam...
TILLI,
a010.gif

Paula, ale Święto Zmarłych to w zasadzie jutro, nie dziś ;-) Dziś jest Wszystkich Swietych :-)

Tilli, cieszę się, że wracasz do formy :-) Buziaczki dla Was!!!

Shirleyko, trzymam kciuki, żeby wszystkie smutki rodzinne się jak najszybciej rozwiały. No i za proces wychowawczy :tak:

Agast, dziękuję, mężowi przekażę ;-)
Zdrówka dla Hani!!!

O, widze, że są jakieś zdjęcia od Aletki, idę sprawdzic poczte ;-)

Agast zdrówka dla Hani życzę. Niech te choróbska dadzą Wam w końcu spokój!

Shirleyko szybkiej poprawy w sprawach rodzinnych!

Aletko fajne fotki. W góle bardzo fajne miejsce dla dzieci.:tak:

Megan faktycznie... w takim razie zaczekam jednak do piątku.

Megan tak przypuszczałam :-) dobra nie jestem przesądna i jeśli zobaczę jutro rano dwie kreseczki to potraktuję to jako zwycięstwo życia, a nie jako złą wróżbę. :tak:
Dzisiaj nie chcę testować z tej przyczyny, że jeśli ciąża jest to jest jeszcze bardzo młoda i test mógłby nie wyjść. Dlatego odkładam do jutra rano.
Cierpliwości, na pewno dowiecie się pierwsze o wyniku testu.

Megan wierz mi ja mam teraz okropne wahania i boję się po prostu, że jutro zobaczę tylko jedną kreskę.
No, ale przynajmniej będę wiedziała na czym stoję.

reklama
Megan - WIELKIE NAPRAWDĘ PRZEOGROMNE GRATULACJE !!!!
och tak właśnie czułam, że to niedopowiedzenie wczorajsze takie właśnie miało przyczyny :tak:;-)No tak się przeogromnie z Tobą cieszę, że jeszcze tylko
Paula - może mnie jutro z rana ucieszyć jeszcze bardziej :-D:-)
Będę wtedy podwójnie ucieszona na ten dzień 12 h pracy co mnie jutro osobiście dotyczy:-p

Rito - bardzo wyczerpująco mi odpowiedziałaś :tak: Dziękuję :-)

Tilli - jakże miło Cię widzieć i czytać, że wszystko u Was dobrze:tak: serdecznie pozdrawiam

Do zakatarzonych Hani i Marysi i Maj dziś niestety dołączył - zdrówka im życzę wszystkim!

Do góry