Wiatm
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie kombinezonów.Już zakup mam za sobą to i na duszy lżej.Buty jesienne mamy ,zimowe mamy.Kurtkę i 2 płaszczyki posiadamy,takze zima nam już nie straszna ;-)
Kolor różowy lubimy ,ale w połączeniu z innym i nie do przesady,ale lubimy.
Aletko za foty pięknie dziękuję ,alez Ci zóra wydoroślała łał!!
Agast z Hanki ronie laska ,ze ho ho.A noy szczerze współczuję.Nam Oliwia popsuła sie od przyjazdu z Jawora ,ale juz sie pomału naprawia,tfu tfu
Mondzi baaaardzo mi się podobały zdjęcia z urlopu,ale ja tak jak Easy mam jakiś niedostyt..
Lila łał!! dzielnaś oj dzielnaś a Miki to już wogóle-widok bajka!!
Shirleyko hmmm ....no kochana nie wiem co napisać!! Bardzo się ciesze ,ze w końcu poukładało sie tak jak poukadac miało!!! Trzymaj sie dzielnie
i do zobaczenia już z małaym NOWYM OBYWATELEM ;-)
Dzięki za przepisy.Zanotowane -do wyprubowania
Magdulku wiatm pisz co u Was i jakieś foteczki poproszę :-)
Co do służby zdrowia nie wypowiadam sie absolutnie ,bo same niecenzuralne słowa musialyby tu pasć.A delikatniej nie umiem
A mi dziś tak troszkę smutno.Mój tata poleciał na kontrakt na 8 miesiecy :-( .Niby nie nowość bo on tak już 20 lat
ale jednak....
No wiec dałam dziś z siebie tyle ile mogłam.Zakupy rano zrobione,chata wysprzatana podłogi błyszczą ,pranie jedno już wisi drugie sie robi.Obiad w cześci się gotuje. Oczywiście wszytsko z oli przy boku
a po obiedzie idę z mała do mojej kuzynki.I ja się odchamię i Oliwia wybawi.Tak więc jakoś dzień zleci :-)
Pochawalę się Wam butkami Oli i kombinezonem :
butki zimowe:
butki jesienne:
Kombinezon i bity zimowe sa w dość zbliżonym kolorze do siebie (nie identycznym) ale foty tego nie oddaly.
Ide do Oli bo broi wrr