reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Wow! Shirleyko, jesteś wielka. Właśnie skończyłam pracę i lecę na próbę. Cieszę się że zajrzałam, bo takie super wieści!!!!!!!!!! Trzymam oczywiście kciuki za Ciebie! Mam nadzieje, że wymarzony szpital stanie na wysokości zadania:)

Shirleyko, powodzenia! Ha, ciekawa jestem czy się zryczałaś wychodząc z domu i żegnając się z Łukaszkiem, czy tylko ja mam taką wizję rozstania przed kolejnym porodem. Trzymaj się dzielnie! No i szkoda, że ten numer nieaktualny, bo byśmy Cię trochę smsami pognębiły - jak będziesz tam sama, to może i nawet nie do końca byłoby to gnębienie.

Cieszę się, że podobają Wam się Tymciowe zdjątka. W takim razie jeszcze coś poszperam, żeby do końca Was zadowolić.

No i słowo do MagW, czy Ty wiesz, że po Twoim ostatnim wołaniu o fotki, usiadłam i do późnego wieczora nad nimi siedziałam - nie chcąc nadużywać Twojej cierpliwości. To że na forum pojawiły sie trochę później, to dlatego, że jak już przygotowałam je na jednym kompie, to okazało się, że nie mam hasła do bb, a włanczanie drugiego kompa nie było w mojej mocy. No i kiedy już myślałam, że jest ok, to teraz krajobrazów będę szukać... :-) Ano będę... Przesiadam się zatem na drugiego kompa, tym razem z hasłem, ale pewnie Tymek się obudzi, Michał wróci z pracy i znów dzisiaj nie zdążę.

Side - piękna, dawna Turecka wioska - zachwyciłam się tym miejscem, wracaliśmy tam kilkakrotnie

side2ip8.png

side3py0.png

widokjx5.png

Uliczka niedaleko hotelu
tymciozk6.png

Plażowe atrakcje
owocenag322owiesi5.png

Wygłodzony pies - w Turcji innych nie ma :(
piesde6.png

MagW, i jak Turcja? Jedziemy w przyszłym roku razem?

Lila, teraz odpowiem na Twoje pytania :) Co do zdjęć, to nie robię mniej, ale trochę rzadziej. Jak już robię to seryjnie, bo teraz ruch fajnie można uchwycić. A częstotliwość nie ma już takiego znaczenia, bo Tymek aż tak się nie zmienia, jak na początku. Niemniej jestem w nim jednakowo zakochana, aparat mam ze sobą na większości spacerów i cykam...
A co do flachy, to nie używamy i cieszymy się z tego niezmiernie. Ostatnio pani doktor powiedziała, że Tymek ma świetny zgryz, pewnie po tatusiu, bo i u niego takie sugestie były, niemniej staram się współpracować z naturą i pijemy z kubka treningowego. Ale my nie pijemy mleka, więc u nas w grę wchodzi tylko picie wody mineralnej :-)

Mondzi, zdjęcia super!!! Jakby MagW nie chciała, to ja jestem zainteresowana ;-) :tak: Tylko ten piesek taki bidulek :-( Ale jakie widoki! I jak Wam było dobrze, to widać :-) :tak:

Dzieki kochane za odpowiedzi, zdjec tez mniej jakos robie, bo wlasnie mniej sie zmienia, jak byl malutki to w kazdym nowym ciuszku mu robilam:zawstydzona/y: Co do butli to tez daje nad ranem,bo wtedy fajnie i dlugo mi spi:-) Z kapka tez pije, ale to herbatke, wode, soki.

Shirley- no trzymaj sie, trzymaj!!!!!!!!!!!!!!Czekamy na Wasza czworke!!!!!!:-) :-)
Mondzi - no foty sliczniaste!!I w koncu jakos tak lepiej widac i Ciebie i meza, sduper!!A Tymcio wykapany tatus:-)

Mondzi, noooo teraz Turcja mnie usatysfakcjonowała :tak:;-) Świetne zdjęcia!!!
Lila, my butlę używamy dwa razy dziennie - rano i wieczorem.

A tu macie Mary w prawie pełnym rynsztunku zimowym na niedzielnym spacerze:
......

Stoicki spokój przy przymierzaniu czapek w H&M ;)
......

Miło mi bardzo, że się cieszycie bo i ja się cieszę:-)Shirleyko mocno trzymam kciuki!!! Szkrabiku bardzo się cieszę, że już będziecie / jesteście całą czwóreczką:-)Lileczko no no ale wyprawa!!! dziewczyny maja rację odważni jesteście ale warto było co widać po zdjęciach:-)co do zdjęć to faktycznie mniej robię . A butli mała nie używa. Wieczorna kszka z michy;-)Mondzi Wasz wyjazd widać , że udany. Tymek czuł sie tam chyba jak u siebie.A widoki ech...Wiolinko kopę lat:-) zdjęcia cudne!!!Natko trzymam kciuki za wynik usg!Aletko dbaj o siebie i maluszka!!!U nas sprawy wyglądają tak: mąż nadal tam a my tu. Był kilka dni we wrześniu:-) teraz dopiero w styczniu bo urlopów w święta nie dają:-( ale damy radę!!!Już odliczam dni!października nie liczę, stycznia też nie (chociaz przyjedzie w drugiej połowie) więc tylko 2 miesiące:-) ;-)Magdalenka od około dwóch tygodni sama chodzi z czego się bardzo cieszę!!! bo wcześniej biegała ale musiała mieć choćby jeden palec ;-)

reklama
Dlaczego mi wychodzi tak ciurkiem , nie pogrubia mi liter, nie chcą wskakiwać emotikonki ??? Easy Mary jak zwykle cudna!!! ależ masz wesołą córę!!!

Do góry