reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
A teraz zdjęcia :) Bedzie tego duuuzo :)

plac1bb8.jpg

plac2xv2.jpg

plac3xs7.jpg

plac4nd8.jpg

plac5im2.jpg

plac6zq9.jpg

plac7ll4.jpg

plac8ad1.jpg

plac9dz4.jpg

plac10fm7.jpg

plac11mm6.jpg

plac12ji5.jpg

jak długo trzeba nadrabiać trzytygodniowe zaległości....?
się zobaczy. ;D

w każdym razie - te z was, ktre już sobie myślały, że szlag mnie w końcu trafił i zniknęłam z forum na zawsze - >:D nic z tego. ;D ;D ot, planowany urlop nieco nam się przedłużył :p ;D ;D. jeszcz tylko jutro śmigniemy z małym gościnnym występem do rodziny i od czwartku znowu z okrutną regularnością będę truła wam dupkę.
dziś tylko tyle, że zwlaszcza podczas drugiej części wyjazdu (na leśną działkę) po prostu nie po-zna-wa-łam swojego dziecka. jadło 2 razy więcej niż zwykle, spało pewnie też ze dwa razy lepiej niż w wawie. biegało sobie po leśnej ściółce , śmiejąc sie do każdej napotkanej szyszeczki i biedroneczki, gadającprzy tym słodko do siebie i postronnych świadków tego istnego festiwalu grzeczności. sielanka.
terz chyba rozumiecie, dlaczego nam się przedłużyło.

agast zaraz tam dużo ::) Świetne zdjęcia!!! Haneczka jest SUPER :) No i plac zabaw widać bardziej - powtórzę się: zajebisty!!! W Poznaniu takiego brak :(

Cześć mad :laugh:

No witaj Mad!!! Dłuuugo  Cie nie było, ale przymiemy Ci na łono forum nie ma to tamto  ;D

No i z tego wszystkiego zapomniałam napisać ze moja przyjaciółka z Norwegii zadzwoniła dzisiaj z samego rana z wiadomością że właśnie widzi na teście ciążowym dwie kreski ;D ;D ;D Cieszę się jak głupia, prawie jak bym to ja była w ciąży. Mam w tym swój udział bo jej obliczałam dni płodne ;)

Agast Super, że u was nózki już w porzadku, my mamy podobne butki, na fotkach z niedzielnego spaceru je widać, WIki je nosi juz ze 3 tygodnie i zadowolona :) Na jesień i zime tez podobne kupimy.
Hania faktycznie wysoka :) WIki to przy niej kurczaczek ;D
Mad Witaj :)

Hej, hej

Mam chwilkę czasu bo ostatnio dzieję się dużo i ciagle gdzieś biegam. Mateusz mnie dzisiaj rozpieszcza i jeszcze śpi także działam,

Pewnie sie zdziwicie co ja tu jeszcze robie bo dawno powinnam już byc w samochodzie, spakowana, zwarta i gotowa do wyjazdu a tu proszę. Pojawiła sie taka jedna po paru dniach nieobecności i co???I pisze, że nigdzie nie jedzie :mad:
Powodów jest dużo ale najwazniejszy to ten, ze po prostu nie mamy auta :mad: We wtorek mieliśmy włamanie i teraz nasz pikny samochodzić stoi sobie parkingu policyjnym za który pewnie przyjdzie nam zapłacic i to pewnie niemało :mad:
Do tego jestem kontuzjowana tzn stojąc 1,5 h na deszczu w samych klapkach (tzn goła nie byłam ;)) z policjantami nieźle nawarzłam i strzelił mi kręgosłup. Jak sie schylę to się odchylić nie mogę także jest fajnie >:D Najważniejsze jednak, ze chodzę bo juz kiedyś dwa razy nie wiedziałam gdzie mam nogi i do czego słuzą :mad:
Mateusz tez jakis taki zakatarzony jest przez tą cholerną pogodę. Wczoraj było znośnie a dzisiaj znowu deszcz ehhh.
W każdym razie doszłam do siebie, przepękałam ten wyjazd. Jak nie teraz to później i znowu jest git. Przepadła nam wpłacona stówka ale czasami i tak bywa.
Pocieszajace jest to, że kasa na wakacje jest i można ją wydać na inne cele. Oj bójcie sie sklepy ;)

Beatko głupio wyszło i fatalnie się złożyło :( Ale najważniejsze, że nie tracisz optymizmu ;D Pogoda dziś faktycznie masakryczna - już sobie wyobrażam ten dzień z tajfunem zwanym "Mary".. ::)

reklama
Beatko Ale się wam namieszało, nie ma tego złego, bo poszalejsz na zakupkach ;) Przejść z kręgosłupem współćzuję :(

No to jeszcze na dobry początek dnia Gapcio ;D, przy okazji takie mamy oto butki :)
r.jpg

Do góry