reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
A teraz zdjęcia :) Bedzie tego duuuzo :)

plac1bb8.jpg

plac2xv2.jpg

plac3xs7.jpg

plac4nd8.jpg

plac5im2.jpg

plac6zq9.jpg

plac7ll4.jpg

plac8ad1.jpg

plac9dz4.jpg

plac10fm7.jpg

plac11mm6.jpg

plac12ji5.jpg

jak długo trzeba nadrabiać trzytygodniowe zaległości....?
się zobaczy. ;D

w każdym razie - te z was, ktre już sobie myślały, że szlag mnie w końcu trafił i zniknęłam z forum na zawsze - >:D nic z tego. ;D ;D ot, planowany urlop nieco nam się przedłużył :p ;D ;D. jeszcz tylko jutro śmigniemy z małym gościnnym występem do rodziny i od czwartku znowu z okrutną regularnością będę truła wam dupkę.
dziś tylko tyle, że zwlaszcza podczas drugiej części wyjazdu (na leśną działkę) po prostu nie po-zna-wa-łam swojego dziecka. jadło 2 razy więcej niż zwykle, spało pewnie też ze dwa razy lepiej niż w wawie. biegało sobie po leśnej ściółce , śmiejąc sie do każdej napotkanej szyszeczki i biedroneczki, gadającprzy tym słodko do siebie i postronnych świadków tego istnego festiwalu grzeczności. sielanka.
terz chyba rozumiecie, dlaczego nam się przedłużyło.

agast zaraz tam dużo ::) Świetne zdjęcia!!! Haneczka jest SUPER :) No i plac zabaw widać bardziej - powtórzę się: zajebisty!!! W Poznaniu takiego brak :(

Cześć mad :laugh:

No witaj Mad!!! Dłuuugo  Cie nie było, ale przymiemy Ci na łono forum nie ma to tamto  ;D

No i z tego wszystkiego zapomniałam napisać ze moja przyjaciółka z Norwegii zadzwoniła dzisiaj z samego rana z wiadomością że właśnie widzi na teście ciążowym dwie kreski ;D ;D ;D Cieszę się jak głupia, prawie jak bym to ja była w ciąży. Mam w tym swój udział bo jej obliczałam dni płodne ;)

Agast Super, że u was nózki już w porzadku, my mamy podobne butki, na fotkach z niedzielnego spaceru je widać, WIki je nosi juz ze 3 tygodnie i zadowolona :) Na jesień i zime tez podobne kupimy.
Hania faktycznie wysoka :) WIki to przy niej kurczaczek ;D
Mad Witaj :)

Hej, hej

Mam chwilkę czasu bo ostatnio dzieję się dużo i ciagle gdzieś biegam. Mateusz mnie dzisiaj rozpieszcza i jeszcze śpi także działam,

Pewnie sie zdziwicie co ja tu jeszcze robie bo dawno powinnam już byc w samochodzie, spakowana, zwarta i gotowa do wyjazdu a tu proszę. Pojawiła sie taka jedna po paru dniach nieobecności i co???I pisze, że nigdzie nie jedzie :mad:
Powodów jest dużo ale najwazniejszy to ten, ze po prostu nie mamy auta :mad: We wtorek mieliśmy włamanie i teraz nasz pikny samochodzić stoi sobie parkingu policyjnym za który pewnie przyjdzie nam zapłacic i to pewnie niemało :mad:
Do tego jestem kontuzjowana tzn stojąc 1,5 h na deszczu w samych klapkach (tzn goła nie byłam ;)) z policjantami nieźle nawarzłam i strzelił mi kręgosłup. Jak sie schylę to się odchylić nie mogę także jest fajnie >:D Najważniejsze jednak, ze chodzę bo juz kiedyś dwa razy nie wiedziałam gdzie mam nogi i do czego słuzą :mad:
Mateusz tez jakis taki zakatarzony jest przez tą cholerną pogodę. Wczoraj było znośnie a dzisiaj znowu deszcz ehhh.
W każdym razie doszłam do siebie, przepękałam ten wyjazd. Jak nie teraz to później i znowu jest git. Przepadła nam wpłacona stówka ale czasami i tak bywa.
Pocieszajace jest to, że kasa na wakacje jest i można ją wydać na inne cele. Oj bójcie sie sklepy ;)

Beatko głupio wyszło i fatalnie się złożyło :( Ale najważniejsze, że nie tracisz optymizmu ;D Pogoda dziś faktycznie masakryczna - już sobie wyobrażam ten dzień z tajfunem zwanym "Mary".. ::)

reklama
Beatko Ale się wam namieszało, nie ma tego złego, bo poszalejsz na zakupkach ;) Przejść z kręgosłupem współćzuję :(

No to jeszcze na dobry początek dnia Gapcio ;D, przy okazji takie mamy oto butki :)
r.jpg

Do góry