Juciu Ja się napewno nie obraziłam ani nic w tym sensie chciałam wyjasnic co myślę,żeby tak kazda była szczera jak easy to by było git.Napewno mniej by było nieporozumien..tak uwazam i kazda z Nas by wiedziała w kim mogłaby znalezc "przyjazną dusze"
Lila smutne to co piszesz o tym dziecku,kurcze ciekawe jak teraz wójek czuje się w stosunku do rodziców tego dziecka,napewno nieciekawie.Dlatego jak moja siostra która ma 14 lat chce nawet zabrac Waneske na basen,niepuszczam jej wiem ze napewno by się nia opiekowała ale się boję wole nieryzykowac.Lila a co odchudzasz się ze kolacji nie jadasz? ja juz kolacji nie jadam od 2 miesięcy
chcociaz czasem padam z głodu ale jak pomyslę o tych kaloriach na noc
zazwyczaj ide spac zeby nie jesc :laugh:
Agast a dlaczego nie dajesz ogórkowej? to Roberta najlepsza zupa ;D lubi także pomidorową ale muszą byc kluski,kalafiorową,fasolkową,buraczkowa w sumie wszystkie jada i lubi ..
Co do jedzonka to Wiecie zauwazyłam że Robert nielubi jajka,ani gotowanego ani jajecznicy zabardzo chyba ze go czyms zajmę to zje.Wczoraj na sniadanko zjadł z dwóch jajek ale to przy oglądaniu ksiązeczek.I nielubi ziemniaków ani z zupy ani z drugiego dania dziwne...No ale za to lody uwielbia ;D
Co do smarowania dzieci przed słoncem,ja używam kremu 40 wogóle u nas trudno było dostac nawet ta 40 zazwyczaj są 30 no ale ja znalazłam ;D wogóle w naszym miescie wszystko jakies takie opóznione
Rozmowę w sprawie pracy mam na sobote na 12.Dziekuję
MagW za kciuki i nie puszczaj!
bo cieszyłabym się strasznie tylko szkoda bo ta praca jest na cały tydzien od pon do piątku i to od 12 do 20.00 także cały dzien bez dzieci
ale chcę tą pracę po pierwsze jest w wypozycalni kaset i płyt dvd a ja lubie filmy ;D a po drugie finansowo trochę ba dużo...by nam się polepszyło.Miałabym 25zł za dzien