reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

A ja znowu jak po ogień. Szwagierka juz 19 godzin na porodówce!!!! ::) ::) ::) Siedzimy jak na szpilkach caly dzien a tu juz północ niedługo i Jasio cos sie nie spieszy...

Czarnulko- wow, no to bedziecie mieli dzieciaczkow w rodzinie! Mama chyba Ci pozazdroscila, hehe

Minko- ciesze sie ze z bioderkami wszystko ok ;D

reklama
No tak, wiekszosc z Was juz do lozeczka, a ja dopiero znalazlam czas by Was poczytac :)

Czarnulko, gratulacje dla Mamy :) Pewnie ze dacie wspolnie rade :)

Minko, super ze koniec podwojnego pieluchowania :)

Asiu, rzeczywiscie sprawdza sie ze matki czesto wiedza czego dzieciom potrzeba :) Nawet tym doroslym ;D

No to uciekam bo znow pracowity weekend, a w sumie na podroz autem pogoda niezbyt ciekawa :( Buziaki i milego weekendu pelnego usmiechow Waszych Maluszkow ;D

Oho widzę, że nowe dzieci się niedługo narodzą :D Super  8) Zapomniałam napisać, że Tymek waży 9,5 kg  8) Gdzie jest Shirleyka? No i krzesełko zgodnie z obietnicą ;)

_561393_n.jpg

_561395_n.jpg

_561398_n.jpg

_561401_n.jpg

Dobranoc ;)

Szkrabiku ja już nie śpię! Mało tego- pranie się już kończy, Szymek nakarmiony, przewinięty, ja po śniadaniu.... ;)
Krzesełko bardzo fajne!

Czarnulko gratulacje dla mamy!

Agast ciągle trzymam kciuki za szwagierkę!

Easy zdjątko w podpisie śliczne!

Minko cieszę się że nie musicie już podwójnie pieluchować i mam cichą nadzieję, że jednak obejdzie się bez kolejnego przetykania kanalika.

Mondzi oj znam ten przeciekający ból. Jak mi Szymek noce zaczął przesypiać to drugiej nie wytrzymałam tylko dałam mu cyca rano przez sen bo myślałam, że pęknę.
Ale tak jak mówisz to dobry znak- laktacja się dostosuje.

Świeżynko, Evik zdecydowanie pełnia nie działa najlepiej na sen nocny czy to dorosłych czy dzieci.

Dzisiejsza noc o niebo lepsza od poprzedniej. 9 godzin snu pod rząd, a potem jeszcze 4.
Tak może być! ;D

PaulaC, Minka dzięki :)

My nie śpimy już od 6:30... Właśnie próbuję spacyfikować na drzemkę ,ale katarzysko skutecznie mi to urudnia... wrrrr

padła...
szkrabikowski zapomniałam pochwalić zakup!!!
PaulaC no faktycznie piękną nockę miałaś!!! Dla mnie ideałem byłoby gdyby Marysia chodziła spać o 20, budziła się o 2 na cycanie i spała do 7. Czasem ten ideał się realizuje, ale zazwyczaj jest tak, że zasypia o 19:30, budzi się o 1:30, potem ok. 5, no i wstaje ok 7. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;)
Ale np dziś były 3 cycki w nocy... przez ten katar :(

A ja dziś chyba zabiorę się za stertę prasowania.

hej!
ja tylko na chwilkę, bo czasu brak, ale męczy mnie jedna rzecz i muszę się dopytać ;)
Zauważyłam że pojawił się temat sanek. Czy macie zamiar jeczsze w tym roku ich używać? ::) Bo moim zdaniem to za wcześnie.

Czarnulko ogromniaste gratulacje dla mamy :-*

Hejka,

U nas nareszcie snieg!!

Czarnulko - a to Ci mama niespodzianke zrobila haha,no gratuluje!!! I ciesze sie,ze paczka doszla. No i super,ze Wiki bedzie zdrowa na swieta!!
Aletko - no my juz dbamy o zabki Mikiego, wieczorem po tych wszystkich deserkach,obiadkach przemywamy.
Szkrabiku - gratuluje dzielnego synka, no i tej wagi kochana!!A krzeselko sliczne!!
Asiu - to bardzo sie ciesze!!
Easy - boski masz podpis!! ;D
No i Minko z Wami tez sie ciesze!!Nareszcie!!
Yariva - a no pewnie,ze w tym roku,jak tylko sniegu odpowiednia ilosc nasypie to Arek nie popusci hehe ;D

reklama
Agast, no to bida straszna z tą Twoją szwagierką. Ja rodziłam 17 godzin i to było max. A jak już ktoś męczy się dłużej... Aż mi się płakać chce... No ale już chyba bliżej niż dalej :)
Minko, dobre wieści o Wikusi. Cieszymy się razem z Wami!
Szkrabiku, krzesełko wypasione i waga Tymonka całkiem spora.
Yoakar, w święta Tymuś skończy 7 miesięcy, więc niebawem będzie już całkiem stabilnie siedział. Zatem nie widzę żadnych przeciwwskazań do używania sanek. A te które znalazłam mają nie tylko oparcie na plecy, ale i pod głowę. Między jedno a drugie oparcie poducha i Tymcio będzie oglądał świat z innej perspektywy. A że ja strasznie lubię sanki, a od jakiegoś czasu nie bardzo wypada, to będzie to nasze wspólne imprezowanie.

Nocka super. O 22.00 Tymuś dostał herbatkę koperkową i spał do 4 rano, tak więc przerwa w jedzeniu chyba dla nas rekordowa, bo aż 8 godz. Ponieważ cyce wołały o pomoc, to nie utrudniałam sprawy żadnymi herbatkami. Potem sen do 6 (próby uśpienia przez tatę), o 7 cyc, no i teraz zwlekamy z podaniem jabłuszka.

Za to humor mam nie bardzo, bo z dzisiejszej przeprowadzki zdaje się kupa będzie. Nie mam z kim zostawić Tymka, a Michał sam wiele nie zdziała. Jeszcze znów idzie komuś coś z internetem robić :( Chyba sobie walnę meliskę.

Do góry