reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Ojej! Nie było mnie przez tydzień a tu tyle stron zapisanych!
Miałam fatalny okres w pracy, wracałam późno i nie miałam kompletnie czasu na nic. Przychodziłam jak był czas kąpieli Maciusia i wcale z nim się nie bawiłam ani nie poświącałam czasu. Ale mam wyrzurty sumienia. Co ze mnie za mama? Ja nie chcę pracować!!!!!!!!!!
A teraz w dodatku jestem przeziębiona. Boli mnie gardło, głowa i mam straszny katar. Mam nadzieję, że nie zarażę Maciusia

To tyle na razie. Idę się położyć bo nie daję rady. Całe szczęście, że Maciuś z tatą na spacerku

reklama
Natka, proszę mi się nie obwiniać za to, że nie miałaś dla Maciusia czasu, tyle ile byś chciała. Nasze dzieci już sobie radzą bez nas. I to przecież nie Twoja wina. No a z katarem... Tymek złapał, ale przeziębieni byli wszyscy - kuzynki, babcia, ciocie, no i my też. Może gdybym tylko ja była chora, to przeciwciała mlekowe by wystarczyły. Zdrowia życzę i buziaki dla Maciusia! Trzymajcie się ciepło! No i pamietaj o soku malinowym ;)

Dziękuj dziewczyny za gratulacje dla mamy :D napewno przekaże ;)
Junonka Paczuszka dotarła :) dziękuje :) dobrze że podpisałas ;)
Beatusek tobie również bardzo dziękuje za paczuszke :D napewno baaaardzo się przyda :) i dziękuje za śliczną kartke na święta ;)
A teraz zmykam bo niedługo będziemy szli do znajomych :) bo czeka u nich jeszcze zaległy przeznt dla Wiki od mikołaja ;) no i u nas dla ich synka :)
A puzniej zmykamy do Męża rodziców na teściowej imieniny :)
Miłego Wykendu z rodzinkami ;)

Yariva ja się wstrzymam jeszcze z sankami. Raczej po Nowym Roku się odważę na spacerek, wolę zaczekać aż kręgosłup Szymka będzie silniejszy i aż będzie sam na prawdę pewnie siedział.

Easy doczekasz się na takich nocek. Zobaczysz.  :)

Natko nie miej wyrzutów. Po prostu miałaś trudny okres i to nie Twoja wina.

Mondzi ale pociesz się faktem, że przeprowadzka na górę i tak na dniach, a nie na przykład za pół roku. Meliska nie zaszkodzi...będzie dobrze!

Asiu to super, że tak Wam teraz fajnie. Oby tak było zawsze!

Szymek- głodomór mnie zaskakuje. Na śniadanie 200 gram deserku, na obiad 200 gram zupki( z mięsem i z połową żółtka), a on ciągle jeść, cyce wydojone oba  ::)
To znaczy teraz to już sobie pojadł, ale zaskakuje mnie jego apetyt. Na kolację pewnie też pójdzie minimum 200 gram owoców(to znaczy 2 słoiczki maminej produkcji).
Ciekawe ile będzie ważył jak pójdziemy do kontroli za 2 miesiące?  ::)

Paula- trzymanie kciuków sie przyda bo ta bida juz 33 godziny lezy na porodówce!!!!!!!!!!!!

Mowia ze zostalo jeszcze troche wód i dzidzi nic nie grozi i czekaja na skurcze, ktorych nie ma wcale albo jeden na godzine. Oksytocyna na nią nie działa. Kicha na maxa.

reklama
Aletko brawa :)

Agast rany, współczuję. Ja rodziłam 13 godzin, ale skurcze łupały jak oszalałe.
Dlaczego jej nie zrobią cesarki??? Ile się jeszcze Dziewczyna będzie męczyć??? :mad:

Do góry