reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

O rany!!Agast!!Rodzic jej sie odechce za wszystkie czasy!!Tyle czasu czekac a oni nic??!!No masakra!!!Pisz nam tu jak tylko bedzie po!!
Aletko - gratuluje!!
Czarnulko - dzieki wielkie!!
Hej Frotka!!!
Natka - trzymaj sie!!I zdrowiej!!Zadnych wyrzutow do siebie!!Macius i tak Cie kocha najbardziej na swiecie!!

A my od kilku dni uskuteczniamy picie z niekapka. Mikolaj zdziwiony, troche protestuje,ale pije,tylko strasznie malo co chwile wyciaga niekapek i sie troche krztusi. Ile Wasze niekapki maja dziurek??Mam nadzieje,ze zalapie.

A dzis jadl indyka w pomidorach, chcialam pisac  z przerazeniem,ze caly sloj 190G, a zazwyczaj jadl 150g,czyli sloik normalny,ale jak czytam ile Wasze dzieciaczki jedza to juz sie nie odzywam ;D Moze to juz czas dawac wiecej??Albo moze wyjatkowo mu to smakowalo hehe ;D

A zobaczcie sobie,no usmialam sie!!Hehe!!( Ty Easy juz nie,bo Ty juz to dostalas od mojego meza :p)

http://www.maxior.pl/?p=index&id=5312&8

http://www.flurl.com/uploaded/Muskeljunge_13418.html

;D ;D ;D ;D

reklama
PaulaC, widzę, że Ty też od rana nie próżnowałaś  ;D

Aletko, dziękujemy :D Tymek faktycznie duży, ale i długi, więc w ubranka się mieści, a nawet ma luzy ;) I gratuluję siedzeniowego sukcesu! :D

Easy, katarzysku powiedz od nas precz! Wiemy co u Was, bo ostatnio też przez to przechodziliśmy... droga przez mękę, no nie? I dzięki za pochwałę :D

Lila, wielkie dzięki :D Co do niekapka to mamy Aventu, ale Tymek nie potrafi z niego pić. Kupiłam zatem jak najbardziej kapek Canpola i podaję w nim soczek. Połowa zostaje na brodzie, ale idzie nam coraz lepiej :)

Mondzi, ooooooooo dzięki :D Waga faktycznie... pediatra powiedziała tylko: "No nieźle..."  8) Fajny masz pomysł z saneczkami. My na razie nie kupiliśmy, bo kaska poszła na krzesełko i fotelik. Kupiliśmy Chicco Vector, montowany tyłem, już zainstalowany w autku. Do 18 kg Tymek może w Nim posiedzieć :)

Natko, zdrówka życzę!

Agast, mam nadzieję, że poród się niedługo szczęśliwie zakończy. Z całego serducha tego życzę Twojej szwagierce!

Frotko, na pewno uda Ci się szybciej nadrobić. Wracaj do nas szybko :)

A ja dzisiaj ambitnie podeszłam do tematu i robię bigos (za chwilę wstawię, już gar zapełniony :D), Tymkowe jedzonko za chwilę będzie gotowe i zapakuję do słoiczków, ponadto pieczeń na święta już przygotuję. Po prostu mówcie mi kuchcik  8)  ;D

Aletko no gratulacje !! Idzie dziewczyna jak burza!!!
Lila no właśnie... Przypomniałaś mi, że z boskim Arim parę zdań wczoraj wymieniliśmy ;) a że godzina była słuszna to zapomniałam zupełnie ;D hłe, hłe, hłe...
szkrabikowski, ja Cię przywołuję do porządku! Przestań kobieto pisać co zrobiłas dziś w kuchni, bo się ze wstydu pod ziemię zapadnę... Ja dzis zrobiłam sobie herbaty i przed chwilą ugotowałam pierogi... z mrożonki oczywiscie :p

Zaliczyłyśmy dziś krótki spacer.
Maria niedospana, bo nie było dziś długiej drzemki ::) Bręczy...

Lileczko My mamy ten duzy z Aventu i on ma 3 dziurki, zakupilismy go wczoraj i jak na premierę rewelacja, mała wypiła 60 ml ze 100 mleczka z kaszką, a zwazywszy na to, ze bojkotuje butle, to nie lada sukces ;) te duże niekapki maja twarde utniki, ale mozna dokupic miękki, co zrobiłam i w ogóle zeby sie z niego napic, to trzeba troche pociągnąc jak z butli.
Aletko wilekie gratulacje :)
Szkrabiku No, no, kucharka z ciebie jak sie patrzy :)

łe... jakbym wiedziała, Aletko, że nie jestem sama to nie pozmywałabym i nie ogranęła w kuchni, co przed chwilą zrobiłam ;)
Lila my też mamy Aventu, ale Mary nie bardzo wie, co z tym zrobić...

Aletko, dzięki za namiary. Wczoraj udało mi się juz wyszperac na allegro te krzesełka, ale ostatecznie zdecydowałam się na ProBaby. Mam nadzieję, że dojdzie przed świętami.  :)

naya, gdzie przepadłaś? Jak Nadia?

A jesli mojemu dziecku nie idą ząbki, to ja nie wiem, co mu jest....  :(

Dzięki za pocieszenie. Tak też sobie tłumaczę. Najgorsze jest to że jak wracałam to Maciuś bardziej chciał do Taty a o mnie przypominał sobie po kapieli (pora cycania).

No to sie urodzil wreszcie!!! Po 36 godzinach! Maly Jas wazy 2700 i ma 50cm, ale to wczesniaczek. Mama czuje sie dobrze.

A my zakupilismy nowy fotelik samochodowy dla Hanny i jest suuuper. Zaraz sie pochwale! ;D

Oto on:

big.gif

reklama
Aletko, no to fantastycznie! Nowy etap ;)

Easy, hahahahahahaha ale mnie rozbawiłaś  ;D No dopra dopra już nie piszę, co tam w międzyczasie jeszcze zrobiłam, bo znowu zostanę przywołana do porządku  ;D ;)

Świeżynko, tak jest, my mamy krzesełko Probaby i jest super! :D

Agast, cudowna wiadomość! Witamy kolejnego człowieczka na świecie :D I ekhm... jak się nazywa Wasz model fotelika?

Do góry