reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

O rany!!Agast!!Rodzic jej sie odechce za wszystkie czasy!!Tyle czasu czekac a oni nic??!!No masakra!!!Pisz nam tu jak tylko bedzie po!!
Aletko - gratuluje!!
Czarnulko - dzieki wielkie!!
Hej Frotka!!!
Natka - trzymaj sie!!I zdrowiej!!Zadnych wyrzutow do siebie!!Macius i tak Cie kocha najbardziej na swiecie!!

A my od kilku dni uskuteczniamy picie z niekapka. Mikolaj zdziwiony, troche protestuje,ale pije,tylko strasznie malo co chwile wyciaga niekapek i sie troche krztusi. Ile Wasze niekapki maja dziurek??Mam nadzieje,ze zalapie.

A dzis jadl indyka w pomidorach, chcialam pisac  z przerazeniem,ze caly sloj 190G, a zazwyczaj jadl 150g,czyli sloik normalny,ale jak czytam ile Wasze dzieciaczki jedza to juz sie nie odzywam ;D Moze to juz czas dawac wiecej??Albo moze wyjatkowo mu to smakowalo hehe ;D

A zobaczcie sobie,no usmialam sie!!Hehe!!( Ty Easy juz nie,bo Ty juz to dostalas od mojego meza :p)

http://www.maxior.pl/?p=index&id=5312&8

http://www.flurl.com/uploaded/Muskeljunge_13418.html

;D ;D ;D ;D

reklama
PaulaC, widzę, że Ty też od rana nie próżnowałaś  ;D

Aletko, dziękujemy :D Tymek faktycznie duży, ale i długi, więc w ubranka się mieści, a nawet ma luzy ;) I gratuluję siedzeniowego sukcesu! :D

Easy, katarzysku powiedz od nas precz! Wiemy co u Was, bo ostatnio też przez to przechodziliśmy... droga przez mękę, no nie? I dzięki za pochwałę :D

Lila, wielkie dzięki :D Co do niekapka to mamy Aventu, ale Tymek nie potrafi z niego pić. Kupiłam zatem jak najbardziej kapek Canpola i podaję w nim soczek. Połowa zostaje na brodzie, ale idzie nam coraz lepiej :)

Mondzi, ooooooooo dzięki :D Waga faktycznie... pediatra powiedziała tylko: "No nieźle..."  8) Fajny masz pomysł z saneczkami. My na razie nie kupiliśmy, bo kaska poszła na krzesełko i fotelik. Kupiliśmy Chicco Vector, montowany tyłem, już zainstalowany w autku. Do 18 kg Tymek może w Nim posiedzieć :)

Natko, zdrówka życzę!

Agast, mam nadzieję, że poród się niedługo szczęśliwie zakończy. Z całego serducha tego życzę Twojej szwagierce!

Frotko, na pewno uda Ci się szybciej nadrobić. Wracaj do nas szybko :)

A ja dzisiaj ambitnie podeszłam do tematu i robię bigos (za chwilę wstawię, już gar zapełniony :D), Tymkowe jedzonko za chwilę będzie gotowe i zapakuję do słoiczków, ponadto pieczeń na święta już przygotuję. Po prostu mówcie mi kuchcik  8)  ;D

Aletko no gratulacje !! Idzie dziewczyna jak burza!!!
Lila no właśnie... Przypomniałaś mi, że z boskim Arim parę zdań wczoraj wymieniliśmy ;) a że godzina była słuszna to zapomniałam zupełnie ;D hłe, hłe, hłe...
szkrabikowski, ja Cię przywołuję do porządku! Przestań kobieto pisać co zrobiłas dziś w kuchni, bo się ze wstydu pod ziemię zapadnę... Ja dzis zrobiłam sobie herbaty i przed chwilą ugotowałam pierogi... z mrożonki oczywiscie :p

Zaliczyłyśmy dziś krótki spacer.
Maria niedospana, bo nie było dziś długiej drzemki ::) Bręczy...

Lileczko My mamy ten duzy z Aventu i on ma 3 dziurki, zakupilismy go wczoraj i jak na premierę rewelacja, mała wypiła 60 ml ze 100 mleczka z kaszką, a zwazywszy na to, ze bojkotuje butle, to nie lada sukces ;) te duże niekapki maja twarde utniki, ale mozna dokupic miękki, co zrobiłam i w ogóle zeby sie z niego napic, to trzeba troche pociągnąc jak z butli.
Aletko wilekie gratulacje :)
Szkrabiku No, no, kucharka z ciebie jak sie patrzy :)

łe... jakbym wiedziała, Aletko, że nie jestem sama to nie pozmywałabym i nie ogranęła w kuchni, co przed chwilą zrobiłam ;)
Lila my też mamy Aventu, ale Mary nie bardzo wie, co z tym zrobić...

Aletko, dzięki za namiary. Wczoraj udało mi się juz wyszperac na allegro te krzesełka, ale ostatecznie zdecydowałam się na ProBaby. Mam nadzieję, że dojdzie przed świętami.  :)

naya, gdzie przepadłaś? Jak Nadia?

A jesli mojemu dziecku nie idą ząbki, to ja nie wiem, co mu jest....  :(

Dzięki za pocieszenie. Tak też sobie tłumaczę. Najgorsze jest to że jak wracałam to Maciuś bardziej chciał do Taty a o mnie przypominał sobie po kapieli (pora cycania).

No to sie urodzil wreszcie!!! Po 36 godzinach! Maly Jas wazy 2700 i ma 50cm, ale to wczesniaczek. Mama czuje sie dobrze.

A my zakupilismy nowy fotelik samochodowy dla Hanny i jest suuuper. Zaraz sie pochwale! ;D

Oto on:

big.gif

reklama
Aletko, no to fantastycznie! Nowy etap ;)

Easy, hahahahahahaha ale mnie rozbawiłaś  ;D No dopra dopra już nie piszę, co tam w międzyczasie jeszcze zrobiłam, bo znowu zostanę przywołana do porządku  ;D ;)

Świeżynko, tak jest, my mamy krzesełko Probaby i jest super! :D

Agast, cudowna wiadomość! Witamy kolejnego człowieczka na świecie :D I ekhm... jak się nazywa Wasz model fotelika?

Do góry