reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Paula, a masz pomysł, jak wstawić suwaczek, skoro skopiowałam do podpisu i pokazuje mi się tylko zdjęcie, a suwaczek nie?

No jestem tylko cholerka juz ktos jest pod nickiem Assia wiec coby nie byc Assia1 zarejstrowałam sie jako Martynka, myśle, że to nie przeszkadza ;)

U mnie troche kiepskawo, mam małe problemy techniczne z ręką, podczas wyparzania smoczków urwało się ucho od czajnika i cały wrzątek wylądował na mojej rece, skóra mi sie zrolowała i mam opatrunek. Ciężko mi cokolwiek przy małej robic i pisze też jedna reka. Na szczeście reka juz nie boli, tylko mała nie jest wyrozumiała i bardzo chce na raczki hehehe...jakos kombinuje, syn mi pomaga.... na całe szczescie wraca maz w poniedzialek wiec odsapne.

Bardzo Was pozdrawiam i narazie tyle, odezwe sie jak bede miała wiecej czasu na poklikanie.

p.s. Czarnulko, ja nie zapomniałam i tez jakies ciuszki dorzucę, tylko w Grudniu ok ????

Lileczko ale super Miki na jeżu :D No to będzie z niego wampir mały teraz :) Niestety na Twoje pytania nie odpowiem, bo jeszcze nie gotowałam zupek sama ;) A reklama Mikiego fantastyczna - z taką mamą nie będzie miał problemów ze znalezieniem żony :D
A co do robali - nawet jeśli się jakiś pojawi, to tu moderuje Aletka i Nenyah i wytną go na miejscu, zamiast żeby sprawa błądziła między nami, moderatorami, administratorem itd.

Igusku jasne, że Cię pamiętamy - cóż znaczy sto stron wobec czerwcówkowej solidarności ;)

Easy ależ z Mary jest rewelacyjna zielona żaba :D i uśmiech ma totalnie rozbrajający - ale szelmowski ;) wygląda na niezłą imprezowiczkę ;)

Assiu oj biedaku, kuruj się, trzymaj się dzielnie i wyczekuj męża  :-*

Ale Aletka będzie miała niepsodziankę jak wróci po całym dniu nieobecności, a tu już nowe rozkręcone forum :D

A teraz się rozłączam. Dobranoc!

Hehe Shirleyko ;D No trzeba juz teraz zaczac,bo to sie wiecej chlopcow rodzi, nie??;)

Dobranoc kochane:)

Assiu-Martynko witaj! aj z ręką to musi nieźle boleć....brr...
Dobrze, że mąż wraca niedługo.

Świeżynko widzę, że dałaś radę z suwaczkiem i nie potrzebna Ci pomoc.  :)

Igusku no jasne, że pamiętam! Co u Was? Jak tam Jasiu?

Easy Maryś boska! Szczególnie z uśmiechem od ucha do ucha  :D

Shirleyko faktycznie Aletka będzie miała i niespodziankę i sporo nadrabiania.

A Mondzi napisałam na gg gdzie jesteśmy, więc powinna się zjawić...

A ja się odmeldowuję do łóżeczka bo oczy mi się same zamykają.
Do jutra.
Śpijcie dobrze.

Ooooooooooooooooo a gdzie ja jestem, troche się tu gubię. Nie wrócimy już na Noworodka ::)

Tak wogóle witam mamusie i dzidziusie ;D

Fajowe to nowe forum ;D
Nenyah Super, ze wstawiłaś stronke z naszymi dzieciaczkami :D
Paula Ja kopiowałam podpis z noworodka i tylko samo zdjęcie się kopiowało, ale znalazłam jeszcze inny sposób. ;)
Shirleyko U nas jutro premiera tych nowych słoiczków Gerbera :D
Emiliana Dla mnie i dynia i brokuły nie do zjedzenia, ale moja córa je ubóstwia, no cóz o gustach sie nie dyskutuje ;D
Easy Marysia prześliczna a jej usmiech powala na kolana! :D
Mówisz i masz ;D
nooo_matka_szybciej.jpg

hehehe_a_w_asnie__ze_nie_bed__siedzie_.jpg

ooo_ale_mi_si__rajstopki_poskr_ca_y_o.jpg

reklama
Assiu Współczuję oparzenia, boli na pewno, ja miałam kiedyś oparzony kawałeczek skóry i bolało, a co dopiero ręka :-*
Kurcze, jakos samo mi sie napisało Assiu a nie Martynko ;D

Do góry