reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Świeżynko witaj! Proponuję skopiować podpis z profilu z noworodka i wkleić tutaj do podpisu.

Lileczko witaj!
Super zdjątka w avatarze i w podpisie.  :)
Co do odpowiedzi na Twoje pytania to pisałam Ci na gg, ale jakby co to napiszę też i tutaj:
1. Szymek domowej zupki czasem zjada 1/2 słoiczka bo z mięskiem i kleikiem jest bardziej sycąca
2. w lodówce gotową zupkę można trzymać w zamkniętym słoiczku do 3 dni, a w zamrażalniku max tydzień
Gratuluję Mikiemu wychodzących ząbków!
Nie wiem jak skopiować nasze posty z noworodka dlatego dołączam do pytania.

Naya nie ma za co. :)
Szczerze mówiąc trochę Ci zazdroszczę tak ruchliwej córci bo Szymek to może robić wszystko- wierzgać, machać rączkami, pełzać, siadać, próbować wstać, ale obroty ma serdecznie w ...
Pewnie masz rację, że Nadia żądała Twojej uwagi. Najważniejsze, że teraz obie macie czas i dla siebie i tylko dla Was.

reklama
Shirleyko, chyba Cię rozczaruję bo tym razem nie było pierogów :( Był sos pomidorowo-śmietanowo-pieczarkowy z mięsem z indyka no i makaron do niego. Ale wyszło całkiem całkiem no i mąż zapchany i zachwycony, że w ogóle dostał obiad, bo u mnie to różnie bywa...

A teraz zmykam spędzeć czas z rodzinką :)))

Paula - dzieki!!

A co so zabkow to pomylka, to nie zadne boczne,tylko dwie dolne jedyneczki :laugh:

A my jutro do dentysty ::)

Aha kochane czy moje dziecko moze zaczac dopiero teraz marudzic,skoro juz zeby wyszly???
Czy od tych zebow moze miec lekki katarek???bo cos troszke kaszle i ten katarek...

Dobra. To i ja, po wstępnym zameldowaniu się, wracam na łono ;-)

Na dobry początek:
Oczka jak u wampirka
15ye1.jpg

I co Matka? Pochichramy się?
20aq.jpg

Fajnie tu u Was, Cioteczki!!!
38rq.jpg

Trendy fryz i sznyta pod nosem...
40fh1.jpg

Kąpu, kąpu...
55fn.jpg

Lila co to znaczy " nowa ja" ??? :) Dziecko, któremu wychodzą zębiszcza może mieć wodnisty katar i targać się za uszy, bo to wszystko ze sobą powiązane. A co do domowych obiadów to mi tak te słoiki pasują, że na razie nie zanosi się na to żebym zaczęła Mary gotować. Pewnie jak z babcią zostanie to babcia będzie pichcić wnusi...

A właśnie! Nie pisałam Wam, że mam dalsze L4 do 9/12. Potem wybieram do końca urlop i płatną opiekę nad dzieckiem i do pracy stawiam się 30/12. Na szczęście to piątek, więc szybko przeleci 7 godzin i znów będę z moim małym Merolem ;D No a babcia przejdzie chrzest bojowy ;)

Easy - a sie przekonasz;) hehe, kochana oczy Twojej Easy sa przepiekne!!!No i w ogole z niej laska,ze hej. Miki ustawia sie w kolejce,mysle,ze Marry nie przegoni kandydatury na meza. W posagu ma kota Bolca i gryzaka auto. Tylko kluczykow brak ;DAle to sie jeszcze wyrobi:) No i gratuluje kochaniutka L4. No to teraz masz czas co by z nami pisac na biezaco ;D;)

Easy superanckie zdjęcia!

I mówisz, że pociąganie za uszy to tez oznaka ząbkowania? a juz sie zaczelam martwic, że coś nie tak z uszkami a tu zebole wychodza wychodza i wyjsc nie chca >:D
No taka z niej maruda że szok!
Zasypia juz druga godzinę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry