reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

no to jeszcze ja na pożegnanie naszego dnia
Meganzdjęcia półroczniaka zajefajne ;)
Tilliwitaj super że już przybyłaś
kurcze tak czytanm u Kornelki już 4 ząbusie ::)a mój nadal szczerbaty ;D.Jutro z rana musze do urzedu pracy lecieć się odhaczyć aż mi się już nie chce tak daleko z tymi dzieciaszkami ::).Moje szkraby ta godzina a one jeszcze nie śpią wrrrrr.....a mój mąz siedzi i ledwo żyje był dzisiaj u dentysty miał usuwanego zęba i go boli ach dobranoc wszystkim :)
Agastale ja ci zazdroszczę tych łózeczkowych sukcesów ja to już chyba oddam teraz to łózeczko bo tylko chyba w sumie miejsce zajmuje ale za to smoczek poszedł w odstawke 8)
Lilaśliczne zdjęcie w avartku
Pauladziękuję za przepisy :-*
Frotkoco do gotowania to z jednej strony super ja nie przepadam za garnkami chyba ze lubię cos i umię to zrobić to wtedy owszem a jak mam wymyslać codzienne obiadki to az mnie....
Minkazdjęcia suuuper

reklama
moze krotka chwila noworodkowych wesolych wspomnien ...
jak jeszcze bylysmy w ciazy zapisalam sobie kilka naszych smiesznych wypowiedzi (w tym jedna moja - pamietam ze wtedy troche was tym tekstem rozbawilam - i przez nieskromnosci i tu ja zamieszcze :-[ - wybaczcie ;D)

Mongea 27 styczen str. 144 i 27 styczen str. 145
co do zagadek - to yuua bez przesady, jesli przestaniemy w ciazy z uwagi na oszczednosc energii ruszac rekami i glowa to wiesz co nas czeka ?
teoria ewolucji mowi ze "organ nieuzywany ulega zanikowi" :)
...
a propo tych "zanikajacych nieuzywanych organow" - apeluje: pamietajmy o swoich facetach ;)

Olaross 29 styczen str. 152
aha i jeszcze coś na wesoło, ostanio czytałam swój horoskop na cały rok i pisało mi że w czerwcu "nieźle się rozerwę" !!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;)
- mam nadzieje, że będę mieć jednak nacięcie :) hie hie

jak dla mnie tekst Olaross to No1 ! :)
jesli pamietacie ciekawe-smieczne wypowiedzi to wrzuccie je - to kawalek (skromny ale zawsze) naszej historii

Zgodnie z sms'ową dyrektywą Easy zalogowałam się.
Ponieważ jestem dzisiaj już wykończona napiszę tylko w skrócie, że byłam dzisiaj u lekarza i wszystko jest w najlepszym porządku. Miałam dokładne usg. Serce bije, co jest dla mnie najpiękniejszym widokiem. Nogi maluch ma niesamowicie długie w stosunku do ciała...po tatusiu ;)
Na dwa tygodnie mam spokój ze schizami ::)

witam i odmeldowujemy się na kontrolę stawów bioderkowych połaczona z gościnnymi występami u babci, które przeciągna się do wieczora. :D
tak więc chyba - do jutra.

a shirleyko: gdzie ty kupujesz te wszystkie dynie, groszki i inne cuda? gdzie taki kolosalny wybór słoiczków?

Aletko witamy na nowym forum :laugh: Powiedz, że jesteś z nas dumna! ;) No i gratulacje dla małego wampirzątka ;)

Megan Piotruś przystojniacha jak z obrazka - ale z niego to już prawie dorosły mężczyzna jest! :)

Mongea oj tak, my też ostatnio z gryzakiem latamy i żelu schodzi mnóstwo zanim uda się zasnąć - objawy są absolutnie jednoznaczne, ale zębów jak nie było tak nie ma :mad: Mam nadzieję, że Ingusia bez problemów przyjmie Nan, my też zaczynamy odstawiać, chociaż szczerze mówiąc trochę mi żal. Wstyd się przyznać, ale głównie tej wygody, że się po prostu rozpina bluzkę i myk ::)
A cytaty boskie ;D

Czarnulko niestety nie wiem, gdzie można znaleźć kolędy, ale na pewno teraz mnóstwo pism dołączy płyty z kolędami - zawsze tak robią :) No chyba, że chodzi Ci tylko o wersję elektroniczną.

Juciu bosko! :) Ja nawet jeszcze na dobre nie zaczęłam się starać, a już się boję czy z ciążą będzie wszystko w porządku, a na myśl o schizach z pierwszego trymestru aż mi się kolana trzęsą :( Ech, gdyby z tego nie wychodziły takie piękne różowe niemowlaki, to w życiu bym się na ciążę nie zgodziła :D

Mad ano słoiczków wybór jest niezły w każdym hipermarkecie 8) Bo odkąd Mąż dostał wreszcie prawo jazdy, to właściwie rzeczy dla Smoka tylko w Geantach i tym podobnych kupujemy.

Aletko No to super wiadomości! :D
Jucia Fajnie, że do nas dołączyłaś :D Super, żę z maluszkiem wszystko w porządku :D
Mongea Tekst Oliross niezły ;D
A ja dziś znowu do dentysty-sadysty :mad:

Ale fajnie bez robala :D :D :D

reklama
Witam z rana!

U nas nocka nienajlepsza, budzenie co 2 godziny i za każdym razem cyc ::) Juz nie wiem co z tym robić, budzi się i jak ja podnoszę to normalnie az jej chlupie w brzuchu a buzia otwarta jak u ryby i chce ssac, hmm Wydaje mi sie ze ona sie po prostu tym moim mlekiem nie najada, ale ostatnio małpiszonek nie chce jeśc na wieczór modyfikowanego z niekapka 8) Całe szczęście ze w ciągu dnia pije trochę herbatkę z tego niekapka nieszczesnego bo jak by się jej znowu odwidziało to chyba bym się załamała.

Megan- Piotruś przystojniacha ze hoho ;D

Do góry