reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Magdulku dla pewności możesz sprawdzić czy to nie bół ucha delikatnie uciskając pod uchem. Reakcja dziecka powie Ci sama za siebie.
Lila no właśnie zapomniałam wspomnieć, że niezły z Ciebie marketingowiec. Co prawda Miki w kolejce jest 3, ale wiesz, że różnie z kobietami bywa ;D
Martynko vel Assiu współczuję unieruchomionej (w duzym stopniu) ręki!
Shirleyko no obawiam się, że mi rośnie niezła rozrabiara ::) Już kilka osób oglądających zdjęcia stwierdziło, że iskra w oku u Mary jest... i to porządna... Charakterek już widać po mamusi ma, a jak do tego dojdzie pomysłowość i wyobraźnia... strach się bać :laugh:

No i cieszy mnie, że Mary się Wam podoba. Aparat mam na kilka dni, więc lojalnie uprzedzam, że to nie koniec... hehehe...

No to jestem z wieczora :)

Easy- zdjęcia po prostu boskei! A Marysia baaardzo podobna do taty ;)

Minko- Wikunia też śłiczności :)

A u nas samodzielnego zasypinia ciąg dalszy. Dzisiaj trwało to 24 minuty i od 3 dni ten czas się nie skraca, tylko płacz jakby nieco mnie histeryczny  ::)

Frotko- gratuluję obiadku :) Mi się to zdaża w weekendy i to też nie zawsze. Na codzień ja jadam w pracy i mój mąż również.

No hej :)
Rety, ależ pędzicie   ::)
Co prawda widzę, że tu jest na stronie 15 postów, ale... ;)

Paula, Tobie chyba nie pogratulowałam Szymkowego rozwoju i zwalczenia asymetrii!!! Ninejszym gratuluję i ogromnie się cieszę :)
No i ja też poproszę o przepisy na maila i dodatkowo Twój numer gg, bo nie mam :( I w ogóle chyba mam jakąś przedawnioną listę, bo połowy numerów gg nie mam. Czy mogę prosić Ciebie lub Aletkę o przesłanie uaktualnionej listy?

Assia, lecz łapkę szybko, biedaczko i wpadaj do nas, jak tylko będziesz miała chwilkę :)

Swiezynko, milo Cię widziec :)

Easy, fotki czadowe :) Jak zwykle z resztą :):):) Dawwaj jeszcze, dawaj, dawaj! :)

Igusku, oczywiście, że pamiętamy :) Strasznie fajnie, że jesteś :) No i niech Jasiowa łapka jak najszybciej sie goi!!!

Emiliano, gratuluję Piotrusiowego raczkowania!!! No i podziwiam  :D U nas jeszcze do tego daleko... No i baaardzo dzielnego masz synka... :)

Asia, czy Tobie na głowę padło, kobieto?! ;) No jak przez Ciebie musiałyśmy siewynieść? Ejże, nie dorabiaj teorii, bo klapsa dostaniesz ;) Całuski dla Ciebie i dzieciaczków :)

Szkrabiku, wybaczam ;)

Beatusku, dziękujemy :)
I gratuluję zakupu :)

Nenyah, dzięki :)

Junonka, witaj :)

Naya, super, że tak się udało z nianią.

Liluś, avatarek i zdjęcie w podpisie suuuuper :)

Minko, o, jaka śliczna, prześliczna Wiki!!!

A Piotrek dziś wtrząchnał pół słoiczka marchewki, normalnie nie nadążałam z machaniem łyżką   :o Zjadłby pewnie cały ale postanowiłam być w miarę ostrożna. A poza tym to ostatni potwornie śmiesznie "śpiewa". Bez przerwy prawie... Nie wiem, co go napadło... ;)
A ja dziś słomiana wdowa, mąż w Poznaniu, ale na szczęście jutro wraca... Nie lubię bez niego, bu.
Ogólnie strasznie sie cieszę że mamy to forum, Nenyah, wilkie dzieki!!! :-* I jeszcze pytanie do Ciebie, czy będziesz w stanie rozesłać na maila zarchiwizowany poprzedni wątek?

Ok, kochane, to ja sieodmeldowuję idę się przytulić do synka i lulu. Do jutra :)

Witajcie czerwcówki ;D

Ja tylko na moment przywitać się wpadłam.
Cieszę się że wybór forum padł na BabyBooma,bo wcześniej tutaj troszke pisałam,jeszcze jak w ciąży chodziłam 8) I nie jest mi tutaj obco ;D
Mam oczywiście sporo stron do nadrobienia,tak więc avatar i podpis będą jesio stare..Kurcze ale pędzicie kobitki ;)
Pozdrowienia dla wszystkich - TIILI I MIKOŁAJ :laugh:

A to jeszcze na dobranoc pochwalę się naszym "Półroczniakiem" ;)

Mam pół roku :)
polroczniak28xk.th.jpg

Latam, fruwam ;)
polroczniak7zi.th.jpg

Oj, przyłapali mnie na wcinaniu pszczelich skrzydełek...
polroczniak48tc.th.jpg

E... ale i tak były niedobre...  :p
polroczniak39bo.th.jpg

Nie mam tylko pojęcia, czemu nie można na nie kliknąć, żeby się powiększyły :(

Shirleyka - dzisiaj Inga dostala Nan2 - pierwszy raz ... - powoli bedziemy odstawiac piers, tak by za 3 tygodnie byly maks 2 karmienia z piersi ... - no i od lutego/marca tez zabieramy sie z mezem do roboty :) - o ile Inga nam nie wybije tego skutecznie z glowy - dzis byl maly koszmar - chyba zeby ida - jak dalam jej gryzaczka z lodowki to byla chwila ciszy

Nenyah - poklony w twoja strone za kawal dobrej roboty

bojku jak to bedzie szlo w tym tempie to naprodukujemy wiecej stron niz na noworodku ;) - szkoda ze nie mozna ich tu przeniesc :(

Megan Półroczniaczek śliczny  :)
Easy Minko Wasze córeńki są słodziutkie.Fajne z nich dziewczynki
Shirleyko życzę powodzenia w staraniach i gratuluję decyzji  :)
agast trzymam kciuki za dalsze postępy w zasypianiu
Aletko gratulacje!! 4 ząbki no no-robi to wrażenie

A naprodukowałyście tyle ,że przeżyłam lekki szok  :o Super ;)
A teraz się pożegnam i ide spać-do juterka  :-*

reklama
Do góry