Witam serdecznie
Wydaje mi sie ze juz fala upalow minela i na forum rowniez wszystko zacznie wracac do normy
Co do
zymafluoru... -u nas pediatra szczerze odradza i zymafluor i ogolnie pasty z fluorem dla dzieci - dlaczego? - a bo podobno wyrzadzic mozna tym wiecej szkody niz pozytku , w kazdym badz razie my uzywamy samej wody do czyszczenia zabkow( do tej pory nadal mamy tylko 4 ;D) , a raz w tygodniu jak mamusia przeprowadza fluoryzacje dla siebie i tatusia , to i Szymek ma zabki myte elmexem dla dzieci...Moze to zle , a moze dobrze - nie mam pojecia i nie mam jak na razie powodow do obaw ...ehh
nocnik - służy Szymkowi jak na razie jako kubelek do wrzucania klockow
siadanie - podnosi sie lezac na boczku , albo z pozycji raczkowania...
butelka - nie bardzo chce sobie sam trzymac , ale uwielbia nia potrzasac i wtedy moze pic i na lezaco i na siedziaco , a nawet jak chodzi z butla
jedzenie - podaje do buzi ... moze zle , ale tak jest nam wygodniej - sam wcina sobie tylko chrupki i herbatniki no i jakies owocki-truskawy
A teraz mam do Was kochane pytanko - czy waszym dziecia "kwitna"paznokcie? Wczoraj zauwazylam u Szymka takie biale plamki na 3 paluszkach ...Isc z tym do lekarza , czy ja juz zwariowalam zupelnie...? :
Nadal zwalam wszystko na upaly ;D
Milego dnia
aaaaa
Minko - mam nadzieje ze to wlasnie ty dostaniesz ta posade
Paula - Szymek jest cudny ! (wszystkie Szymki
sa cudne )
Natko wow , ale waga ! gratuluje - my od miesiaca stoimy na 11,200
Mondzi ciesze sie ze Tymek juz chodzi - gratuluje!
Magdulku wracaj...
wiem ze nie jestem lubiana - ale lubie was foremki , bo tak jak juz ktoras napisala (jucia
) forum ma byc mila odskocznia...miejscem gdzie mozna pogadac , nie trzeba podpisywac listy obecnosci , udawac , nakladac gombrowiczowskiej geby...
mozecie mnie tutaj nie chciec , ale ja i tak czasem bede zaklocac wasz spokoj i skrobac - malo bo malo i nie na temat , ale juz taka jestem ...
pa