A
Asia_24
Gość
Nenyah pisze:. Wiem, ze niektore osoby poczuly sie bardzo dotkniete i nie wiedza, czy maja jeszcze pisac i co pisac, zeby nie bylo, ze sa falszywe
własnie o to mi chodzi ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nenyah pisze:. Wiem, ze niektore osoby poczuly sie bardzo dotkniete i nie wiedza, czy maja jeszcze pisac i co pisac, zeby nie bylo, ze sa falszywe
Asia_24 pisze:Nenyah pisze:. Wiem, ze niektore osoby poczuly sie bardzo dotkniete i nie wiedza, czy maja jeszcze pisac i co pisac, zeby nie bylo, ze sa falszywe
własnie o to mi chodzi ....
Nenyah pisze:Asiu, kazdy ma prawo mowic co mysli i nikt nie rozwaza tego w takich kategoriach. Jestes potrzebna jak kazda inna foremka!Asia_24 pisze:jezeli przez to nie będziecie chciały bym, z Wami pisywała oki zrozumiem
Czarnulko, pisz tak, jak pisalas o Wikusi i o sobie. O swoim dziecku, ktore nosisz w brzuszku.
Lila pisze:..
* brak wdziecznosci, za pomoc, za dobre checi, za mily gest...Nie, nie!!Nie tutaj na forum,ale raczej poza nim. Tutaj na forum padnie to slowo dziekuje, choc nie zawsze.