reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Minko, Naya - bedzie dobrze. I Naya koniecznie daj znac po powrocie od lekarza...
Kurcze a ja jutro i w niedziele pracuje i znow bede miala zaleglosci w czytaniu forum. I pewnie po 12 godzinach wykladow nie dam juz rady nawet nadrobic lekturki :( Moze jakowes specjalne streszczenie dla tych co nie nadazaja z czytaniem?  ;) :laugh:

reklama
Hej, hej
Znowu się witam żebyscie o mnie nie zapomniały i zmykam.
No coś do choinki nie mogę nigdy wszystkiego ostatnio doczytać. Los masakros!!!!

Rzeczywiście, trudno nadrobić tych parę stron... ;) Moje pertraktacje z Wojtkiem, żeby pozwolił mamusi napisać cokolwiek, skończyły się sromotną porażką i właśnie piszę z małym na ręku. Ale ma dziś taryfę ulgową za kolejną udaną nockę. :laugh:

WSZYSTKIEGO NAJ-NAJLEPSZEGO DLA MACIUSIA NATKI I MARTYNKI!!!

Natko, mój Wojtek też namiętnie wywala jęzorek i ma z tego niezłą frajdę. :p

Właśnie wysmarował mi łapką okulary i niewiele widzę... ;)

Najwyższa pora na spacerek. Może zdążymy przed deszczem. Pa pa!

Naya, życzę Wam by ciepły domek był miejscem Waszego pobytu przez najbliższy czas i aż do chwili, w której sami postanowicie zmienić otoczenie.

Piszecie o sadzaniu... Ja jestem cholernie zła po tym, co czytam tutaj i w gazetach, ponieważ moja rehabilitantka kazała mi sadzać Tymka jak miał 3 i pół miesiąca. Po prostu sadzać i obkładać poduszkami... Była zdziwiona, że ja chcę żeby on się bawił na leżąco patrząc w sufit. Zrobiłam tak kilka razy i dupa... Tymek zjeżdżał w dół, więc stwierdziłam, że to nie ma sensu... Ale co by było, gdybym ja się przejęła tym, co ten babsztyl mi powiedział... Normalnie szok... No i ta sama baba powiedziała mi, że Tymek rozwija się super - tylko pytanie czy mogę jej wierzyć?

Zabawki - te na gwiazdkę będą zależały od zasobności portfela. Mikołaj był bardzo skromniutki, ale za to niezwykle trafiony. Na promocji w Biedronce było takie grające radyjko. No i Tymek pięknie się nim bawi, może dlatego, że to pierwsza jego zabawka z dzwiękiem.

No i mam pytanie odnośnie spacerów. Czy wychodzicie w taką pogodę jak dzisiaj? U nas jest tak, że gdybym musiała iść do bez większego problemu zabrałabym Tymka, ale jak nie muszę, to po prostu mi się nie chce. Tym bardziej jak sama jestem zaziębiona.

A u nas dzisiaj malarze - ciąg dalszy. Skuśkali robotę i po dwóch tygodniach gość łaskawie przyszedł robić poprawki. Oczywiście to że farba odchodzi, to nie jego wina... Tylko Romana. No więc się wkurzyłam i mówię, że są jedną firmą, więc jakoś za siebie powinni odpowiadać. Na co gość, że on się zwalnia, że od poniedziałku ma inną robotę, że spał w tym tygodniu 4 godziny i prosi o kawę. A my postanowiliśmy być upierdliwi i nie dać kasy na farbę na te poprawki. Było kupione tyle ile trzeba, spieprzyli, to niech ponoszą konsekwencje. Rzadko bywam wredna, ale tym razem od rana wymyślałam co gościowi powiem, po czym powiedział mu to Michał. W każdym razie tytoniowy dym unosi się wszędzie i umila nam ten piękny, pochmurny poranek...

No i Sto lat dla Jubilatów dzisiejszych i zaległych, którym nie mieliśmy okazji życzyć tego, co dobre.

DZIEWCZYNY JESTEŚCIE PO PROSTU KOCHANEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WŁASNIE DOSTAŁAM WÓZEK POPROSTU ŚLICZNY SUPER CUDOWNY I NIE WIEM CO JESCZE JAK JA SIĘ CIESZĘ LEPSZEGO PREZENTU CHYBA NIE MOGŁABYM SIĘ SPODZIEWAĆ ALE SIĘ CIESZĘ :D :-* NORMALNIE JESZCZE JESTEM W :o NAWET MÓJ MĄZ PROSIŁ ŻEBYM WAM PODZIĘKOWAŁA OD NIEGO
jESTEŚCIE NAJKOCHAŃSZE NA ŚWIECIE!!!!!!
a teraz ide troche ochłonąć i wózek przygotować na spacerek ;D

Mondzi no wlasnie nasze maluchy sa chyba na etapie zabaweczek dzwiekowych :) A co do spacerkow to chyba niewiele Ci pomoge, gdyz my na powietrzu jestesmy ostatnio tyle co z domku do autka i z powortem, gdyz Hubert w ubieglym tygodniu byl chory a teraz ma znow kaszel (lekarz mowil, ze kaszel to moze sobie potrwac jeszcze, jeszcze) :(

Co do lekarzy, rehabilitantow, pielegniarek, poloznych i innych przedstawicieli podobnych zawodow: chyba musimy zachowywac dystans co do niektorych. Nie rozumiem dlaczego babsztyl kazal Ci Tymka sadzac  ::) Moze mialo to jakis inny sens czy wymiar czy choroba juz wie co jeszcze?

Asienko, jestesmy szczesliwe ze Ty jestes szczesliwa ;D

Semi, ja tam nie wiem jaki sens miało takie zalecenie, ale pewnie nie mnie jednej kazała tak robić. W każdym razie wciąż trzymam się tego, że najlepszą pozycją dla naszych dzieci jest leżenie na brzuchu. I Tymek dużo czasu tak właśnie spędza.

Asiu, miłego spacerku!

reklama
Na szczescie jestes Mondzi madra mama :) Ale kurcze az strach pomyslec co by bylo gdyby to trafilo na kogos, kto slepo wierzy takiej rehabilitantce??? :o

Do góry