reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Szkrabiku roznia sie wydawanymi dzwiekami :) Ciezarowka wydaje swietne dzwieki jak kreci sie chyba tylne kolo :) Aha, fajny jest tez zolwik :) Tam dodatkowo masz "efekty swietlne" ;) Fishera troszke oblukalam jak kupowalismy i dla Hucia, i do hurtowni. Maly ma wlasnie zyrafe (uwazam ze to totalna porazka) i na chrzciny dostal dzungle niespodzianek (ale to na allegro chyba juz ok. 140 zl). Na siewta mamy garnuszek i pociag ale ten pociag... sama jeszcze nie wiem czy wart tej kasy :) Zas garnuszek juz polecalam

reklama
Szkrabiku - ze mna Semi o zyrafie pisala!! Lipa,sto razy wolalabym co innego ( garnuch, ale ciii,nic juz o nim nie pisze ;D)
Aletko - ;D

W ogole laze po allegro,zobaczcie jakie cuda,no super normalnie,juz patrze jak najtaniej:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75594578  

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76050636

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76046338

A Arek i tak chodzil dzis i powiedzial,ze kupimy jak bedzie starszy!! No uparty jak osiol!!Ja musze cos wykombinowac :p
Ide myslec i spac, papatki

Lileczko Miki w podpisie CUDO!!!!!ZAKOFANA JESTEM ;)

Agastwesoła spirala NA PORĘCZ łóżeczka bardzo fajna ,tylko mam obawy że szybko się znudzi i będzie służyła głównie jako dekoracja łóżeczka... ;) lecz może się mylę!! no mnie się podoba.

Mongea my jeszcze nie mamy na pewnik wybranego prezentu gwiazdkowego,z tym że założe nie jest takie że ma być to coś edukacyjnego i najlepiej do łózeczka,i jeszcze dobrze by było gdyby było piękne kolorowe i miała duzó przycisków i jakieś fajne dźwięki.Co do niekapka to słyszałam że najlepszy jest gerbera-na 100% nie cieknie,ja kupiłam aventu ( mam z tej firmy laktator,butelki-wszystko pasuje do siebie)no i założywszyzielony ustnik Karola świetnie pije ale połowa jej wylatuje-nie umie tyle łykać,no i zonk bo muszę czym prędzej wybrać się do sklepu po biały ustnik,tylko że nie mam kiedy :(. Co do smoczka to niby smoczek jest ale tylko do zabawy lub na zasadzie uspokajacza.Śpi bez smoczka.
A co do krzesełka to kupiliśmy używane chicco mamma ale podoba mi się jedno takie ,którego fotkę Szkarabik wklejała.

A co do cyklu->sen 22 z przerwami do nawet 8:30(przerwy na parę łyków cyca,ale kilka w ciągu nocy ich jest...)
10/11-drzemka 30-60min
11/12 lub 12/13 lub 13/14 spacer- w trakcie drzemka
16-drzemka 60min
20-drzemka po kąpieli i cycaniu

chyba już dziś nic nie napiszę bo oczy same mi się zamykaja :)
dobranoc
jutro poczytam cd

ZAGADKA
zagadka6rx.jpg

kurcze jest już tak pózno ze ledwo piszę więc powiem tylko dobranoc
Agast dużo zdróweczka dla Hani
Czarnulko super że z Wiki juz lepiej

To ja dziś będę pierwsza i złożę życzenia:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH PÓŁOCZNIAKÓW - MARTYNKI I MACIUSIA!!!

Tyle wczoraj naprodukowałyście, że już chyba nie odpiszę...
przynajmniej na razie, bo pora jeszcze za wczesna no i mężyka będę budzić :)
Tak więc na razie małym solenizantom jeszcze raz wszystkiego najlepszego a Foremkom miłego dnia życzę :)

Wszystkiego najlepszego dla Martynki Assi i Maciusia Natki.

Yariva, Lila, Easy, Agast, Shirleyka, Szkrabik serdecznie dziekuje za odpowiedzi w sprawie ilości i częstotliwości jedzenia.

Szkrabiku u nas porcje zdecydowanie mniejsze, max to 150 mleczka.

Shirleyko Łukasz przesliczny:)

reklama
Najlepsze zyczenia z okazji skonczenia pol roczku dla Martynki i Maciusia!!!!

Colletta - Miki jest wniebowziety ;D
Aletko - no wlasnie!!Wczoraj Miki zjadl sloik deseru,ale dalej jakis taki marudny, za chwile juz kwiczy,do cyca sie dossal,ze hej :o jak to co dajesz kornelce przelicza sie na sloiczki( np. bobovity z jakiegos obiadku). Ile tego ilosciowo???

A tak w ogole to witam i zycze milego dzionka ;D

Do góry