Lileczko Miki w podpisie CUDO!!!!!ZAKOFANA JESTEM
Agastwesoła spirala NA PORĘCZ łóżeczka bardzo fajna ,tylko mam obawy że szybko się znudzi i będzie służyła głównie jako dekoracja łóżeczka...
lecz może się mylę!! no mnie się podoba.
Mongea my jeszcze nie mamy na pewnik wybranego prezentu gwiazdkowego,z tym że założe nie jest takie że ma być to coś edukacyjnego i najlepiej do łózeczka,i jeszcze dobrze by było gdyby było piękne kolorowe i miała duzó przycisków i jakieś fajne dźwięki.Co do niekapka to słyszałam że najlepszy jest gerbera-na 100% nie cieknie,ja kupiłam aventu ( mam z tej firmy laktator,butelki-wszystko pasuje do siebie)no i założywszyzielony ustnik Karola świetnie pije ale połowa jej wylatuje-nie umie tyle łykać,no i zonk bo muszę czym prędzej wybrać się do sklepu po biały ustnik,tylko że nie mam kiedy
. Co do smoczka to niby smoczek jest ale tylko do zabawy lub na zasadzie uspokajacza.Śpi bez smoczka.
A co do krzesełka to kupiliśmy używane chicco mamma ale podoba mi się jedno takie ,którego fotkę Szkarabik wklejała.
A co do cyklu->sen 22 z przerwami do nawet 8:30(przerwy na parę łyków cyca,ale kilka w ciągu nocy ich jest...)
10/11-drzemka 30-60min
11/12 lub 12/13 lub 13/14 spacer- w trakcie drzemka
16-drzemka 60min
20-drzemka po kąpieli i cycaniu
chyba już dziś nic nie napiszę bo oczy same mi się zamykaja
dobranoc
jutro poczytam cd
ZAGADKA