reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Byloby bardzo milo, gdyby Arek w wolnej chwili zerknal na Allegro :) Nie musi to byc na dzis byle udalo sie w razie czego przed Swietami kupic i by do Swiat dotarlo. Buziaki

reklama
Hehe no Smok wyglada rewelacyjnie!!!A jaka czapa!!! ;D

Teraz Arek wychodzi juz na nocke,ale jutro cos poszuka :D

Hah, Lileczko, czapa by pomieściła i dwa Smoki ;) Ale inne były tylko w zestawie z całym przebraniem i nie dało się ich nawet przymierzyć :mad:

Ale za to Smok doszedł do wniosku, że skoro w dzień go podstępnie zabrałam w miejsce, gdzie się nie mógł swobodnie wymarudzić, to w nocy musi nadrobić, i o 8 urządził nam taką dwugodzinną histerię, że już prawie żeśmy się szykowali na pogotowie ::) Jeszcze się tak nie zdarzyło nigdy, żeby nawet koło mnie nie mógł zasnąć tylko wył. Zaczynam się martwić, bo wczoraj było podobnie, chociaż nie na taką skalę. A co będzie jutro ???

Heloł ;)

Semi, w Media Markt są odtwarzacze MP3 za 149 zł (najtańsze).

Mongea, pod choinkę planuję zakupić ciuszek (ale wcześniej użyjemy, bo chcę, żeby Młody ładnie wyglądał na wigilii), ponadto żyrafę Fisher Price i może coś jeszcze. Zobaczymy czy nam coś wpadnie w oko ;) Co do krzesełka to nie wiem, optuję za Arti albo ProBaby. Za jakiś tydzień - dwa wybiorę się na łowy :) Oto jak śpimy: dzień zaczynamy 6/7, drzemka 8/9, potem ok. 12, ok. 15, ok. 17, po 19 śpimy. Prawie codziennie przesypiamy do 6/7 chyba, że przesikamy pieluszkę  ;D

Beatusku, bardzo dziękuję  ;D Co do karmienia: ok. 6 - 220 ml Bebiko, ok. 11.30 - 180 ml Bebiko albo 130 ml kaszki, ok. 14 - obiadek (zupka - ten mniejszy słoiczek, nie zawsze cały i do tego ok. 100 ml soczku), ok. 16-17 deserek (Bobovita "Skarby z ogrodu" - cały), no i przed snem 220 ml Bebiko. Dzisiaj w dzień mało jadł, ale za to wieczorem nadrobił :)

Shirleyko, cudna fota, Smok uroczy :D

Szkrabiku a czy sie znasz na tyle, by stwierdzic czy sa warte zakupu? No i ta pojemnosc ;) I dziekuje ze w ogole zerknelas :-*

Szkrabiku i jeszcze lece Ci na pomoc zanim zrobisz cos, czego mozesz zalowac ;) Nie kupuj zyrafyyyyyyyyyy!!!!! Fakt ze z tych zabawek najtansza ale tez, jak juz tutaj z kims wymienialam opinie, najbardziej beznadziejna. Lepiej pare groszy dolozyc a kupic ciezarowke lub slonika. Na pewno nie pozalujesz a roznica w cenie chyba nie jest duza (jak tak patrzylam na allegro)

reklama
Semi, hym no to mam zagwozdkę... ::) Słonia i ciężarówkę też widziałam, nie wiem czym się różnią... Ale parę groszy mogę dołożyć ;)

Do góry