Eviku - a ja? a ja? ja też chcę widzieć Twoją Hanusię w akcji...
Mondzi - superowe zdjątka, Tymuś jest szalenie przystojny, mój typ, że Ci zdradzę :
Natko - świetny Maciuś na odjazdowym pojeździe! Z tymi książeczkami to jest tak, że są do oglądania - musiałabym czytać z prędkością światła, natomiast ja jej "czytam" do snu z pamięci, mimochodem się naumiałam - stefek burczymucha, lokomotywa, parasol, i hit - tzn. odgrzebana w pamięci sprzed pewnie 20 lat bajka, przekaz ustny, poskładaliśmy w miarę w całość przy współudziale całej rodziny... ciekawe, czy któraś z was spotkała się z tym fajnym naprawdę tekstem- w starym parku, w cihym domu - o zapuszczonych krasnoludkach.
Natomiast usypiam na dzienne drzemki - uwaga
Frotko - śpiewając dwie żeglarskie pieśni - Płyńmy w dół do starej Maui i Shenandoah - bezbłędnie działają
Beatko - i ja nie składam teściowej życzeń z okazji dnia matki a co do Waszych kwiatów, trochę jednak zazdroszczę, mężowi nawet do głowy nie przyszło, za to miał do mnie dzwonić z pracy, żebym kupiła kwiatka dla niego dla teściowej :
:
Asioczku - no wszystko jasne z tymi imieninami, Moja teściowa też Maria, dobrze że nie wpadła na ten sam pomysł
Wysłałam Wam na skrzynki projekt urodzinowego zaproszenia, chętnych proszę o szczere opinie.