reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

No i nadszedl ten dzien!!!! ;D

Ze wspominek...

No to Kochane, ja chyba zaczynam. Wanie odchodz mi wody w pokanych ilociach. Id do lekarki i jad do szpitala. Tymek na licie mia by czwarty i chyba nie chce przegapi swojej kolejki. A tak swoj drog, to jestem bardzo zdziwiona.
Polecam si Waszej pamici.
Kto nastpny?

Hej dziewczyny
Jestem siostr Mondzi i chce Wam przekaza cudown nowin. Dzis o godz 10.20 przyszed na wiat malutki TYMU. Jest zdrowiutki i sliczniutki. Ma woski. Duy chlop, jak na to, e mu tak pieszno bylo, wazy 3.45 i ma 54 cm dugoci. Moja SIOSTRZYCZKA te ma si dobrze i ju go nawet karmia. Za chwilk jad do nich. Trzymajcie sie. Tak po cichu ledze wasze forum i ciekawa jestem ktory dzidzius urodzi sie nastepny. Powodzonka

No Mondzi rok temu to bylo, a jak dzis!!!Wielka jestes i tyle!!Tyle musialas przejsc,zeby powitac Tymka po tej stronie brzucha, juz rok jest z nami ten Twoj Skarb!!Sto lat Tymeczku!!Sto lat!!

Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dbranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

reklama
Sto lat, sto lat, mnóstwa uśmiechów i samych spełnionych marzeń dla Szymka i Tymka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to rozsypał się worek ;) - rok temu też tak było, ależ nerwówka :) Nie chce mi się wierzyć, że dopiero co przeżywałam każde kolejne narodziny :) a teraz tu obok mnie sterczy mały pan i domaga się uwagi, bo jak nie, to powywala przyprawy z szuflady. Niesamowite :)

Tymku Sto Lat!!!!!! Wszelkich wspaniałości, Dużo radości i Uśmiechu na codzień!!!

Aż trudno mi w to uwierzyć, że ten rok minął tak szybko.
Tez pamietam ten opis, który zamieściła Lila - podczytywałam noworodka i nie miałam odwagi sie wpisać. Jejku jak ten czas szybko leci.

A, Easy, ogromne gratulacje z okazji propozycji - duża rzecz! Życzę powodzenia na testach, trzymamy kciuki.

Tymciu z okazji pierwszych urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Przede wszystkim duuuużo zdrówka, wielu cudownych chwil w życiu, wspaniałych i oddanych przyjaciół i życia jak z bajki .....
Mondzi a Tobie życzę aby każdy dzień był tak szczęśliwy jak ten rok temu  :) bo tak naprawdę to w pewnym sensie Wasze wspólne święto  ;)

Hi :)

TYMULKU KOCHANY PRZYJMIJ OD NAS NAJGORETSZE ZYCZONKA PIERWSZOURODZINOWE I ZYJ NAM 100 LAT I JEDEN DZIEN DLUZEJ :laugh: :laugh: :laugh:
Lubie Twoja słodką buzię...
...mój kochany łobuzie...
I serduszko Twoje gorące...
Dlatego chcę Ci dziś dać całusów tysiące..
na_szczescie100.jpg

Mondzi przykro mi,że Ty też kwalifikujesz się na nasz wózek,ale jak chcesz to wskakuj,miejsca mamy sporo ;) Ja to dzisiaj wogóle wpadłam w jakąś głęboką dolinę,bo od rana nie moge dac sobie rady z Mikołajem. Niedawno doprowadził mnie na skraj rozpaczy :( :( :( No wyje i wyje. Nie widac zeby go cos bolało,gorączki niema. Wygląda jaby się nudził czy jak ::) Ale jak dla mnie to za dużo tego i poryczałam się jak bóbr :( W takich momentach to go normalnie kocham i nienawidze jednocześnie.... :-[ Aha,babycall to inaczej niania elektroniczna :)

Lila Miki booski i dwa razy większy od swojego brata :)

Asiu hehe,dobrze powiedziałaś teściowej >:D Niech się teraz wykarze,zapytała to ma :laugh:

Dobra,spadam się dalej dołować.Nie będę zasmucać dzisiejszego święta na forum.
Do następnego.

Mondzi, proszę przekaż Tymoteuszowi najcieplejsze, najsmaczniejsze i najradośniejsze życzenia z okazji ukończenia roku życia po tej stronie brzucha!!! :D Ściskamy serdecznie!!!

To teraz w skrócie odpowiem o imieniu: mężyk nie chciał, marudził i wymyślał argumenty na "nie", ale wczoraj usiedliśmy, przejrzeliśmy dosłownie wszystkie imiona jakie istnieją w Polsce i wyszło, że żadne inne nie pasuje, a ewentualne opcje są pozajmowane (nie uznajemy duplikatów ;)). No i - ku mojej wielkiej radości i zdziwieniu - sam stwierdził, że Amelka musi być ;D

O nauce: uczę się na kursie takim jednym ;), w czerwcu się skończy, ale czekają mnie 3 egzaminy, w tym jeden dzisiaj. Kiedy skończę ten - czekają mnie 2 następne kursy zawodowe, w lipcu, ale krótkie, bo każdy trwa 2 tygodnie, więc dam radę. No a kiedy moje dzieci mi na to pozwolą, a tatuś je okiełzna ;) wybieram się na magisterskie studia uzupełniające jako, że obecnie jestem szczęśliwą posiadaczką tytułu licencjata :D I niech Was te kursy nie dziwią, bo ja już tak mam, że uczę się praktycznie nieprzerwanie od samej podstawówki, mam na koncie 2 szkoły policealne, 1 studia, 2 kursy (ale długie, jak 2 semestry studiów, zajęcia 2 x tyg.), 3 kurs teraz kończę, a potem jeszcze 2 mam już w planach i się zapisałam. Po prostu nie mogę inaczej  :-[

A teraz zmykam, bo muszę jeszcze rzucić okiem na zadanko i popracować... miłego dnia ;)

A i przypomniało mi się: PaulaC, imię Paulina miało u nas też bardzo wysokie notowania do momentu, kiedy okazało się, że jest już Paulina w rodzinie... ;)

reklama
Szkrabikowski- podziwiam za tą chęć do nauki. Mnie niestety tego brakuje :-[ i tylko czekam do lutego az wreszcie skoncza sie te moje cholerne studia :(

Do góry