reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Frotko - wlasnie taki rowerek ma kupic Mikulcowi chrzestny!:)

No nic chyba czas isc spac...

Dobranoc

reklama
Frotko, dzięki za linka :)

Asioczku, a ja chyba grzywkę zostawię, bo mi w niej lepiej, ale nad pasemkami muszę pomyśleć i basta. Czy możesz mi podpowiedzieć jak często należy pasemka odświeżać? Bo jakieś odrosty się pojawią, no nie ???

Lila, już wcześniej słałam fluidki, przecież nie mogłam powiedzieć, że babskie, bo nie byłoby niespodzianki :p ;D To teraz łapaj, hojna jestem ;) Słuchaj no, czy Ty aby przypadkiem nie posiadasz jakiegoś przepisu na ciacho albo jakąś sałatkę taką, co by małe mogły je zjeść ??? Jeśli masz to dawaj mi tu natychmiast!!! :D

Idę spać. Pa :)

Haha :) No i jeszcze spac nie poszlam. Kochany Szkrabiku, ostatnio podawalam stronki z ciastami,tortami i takimi roznymi, bez cukru, glutenu, nabialu - widzialas??A na salatke mowisz - hmmm, nie wiem, ale moze cosik poszukam ;D

Dla Oliwki i Huberta sto lat!!!
:D :D :D
Asioczku pięknie wyglądacie z Majeczką, a fotka ze ślubu przesliczna, tzn. ty prześliczna ma sie rozumieć :)
Szkrabiku Z imion, które napisałaś najbardziej urzekło mnie właśnie Amelka, też to imie braliśmy pod uwage przy Wiki, tyle, że sąsiedzi akurat mieli wtedy psa Melę, to mi się źle kojarzyło, ale juz się wyprowadzili i Amelka znów wróciło u mnie do łask ;)

Wszystkim coraz bardziej mobilnym dzieciaczkom wielkie brawa za postępy! :D

Moja królewna śpi, jak wstanie papu i spacerek z rana :)

Hej, witajcie po weekendzie. To był prawdziwie "rodzinny" weekend, z męża mamą i siostrą  :(. Prawdziwy koszmar, jedna lepsza od drugiej. Cieszę się że już minął, a teściowa pojechała  :laugh:
Na dodatek najbliższe trzy weekendy spędzę tylko z Hanią, bo mąż ma studia :( Kto to wymyślił 3 razy pod rząd?!

Nie odniosę sie do postów, bo nie miałam czasu czytać. Może dzis w pracy troszkę nadrobię  ;)
Widzę tylko ze trwa rozmowa o imionach. Szkrabiku też znam Amelię - 2 tygodnie młodszą od Hani. Podoba mi sie Amelia i Julia.

Witam z ranka
Bardzo dziękuję za odpowiedzi o owockach i surówkach  :) Wiedziałam ,ze na was mogę liczyć!! Jakby ktoś jeszcze jakieś miał propozycje to czekam  ;D
Aletce i Lili gratuluję udanego spotkania -ale Wam zazdroszczę też bym się chętnie z kimś spotkała
Szkrabikowski i o to chodzi-jak nastawienie dobre to i cała reszta nie straszna -buziaki
Lila ale z Ciebie poetak o kurde..opisałaś te sztuczne ognie i Waszą wyprawę na nie jak w książce no no no 8)
Asioczku córa bardzo ładna,podobna do mamy  ;)
Minko dziękuję za życzenia w imieniu Oliwki

A zapomniałam sie wczoraj pochwaliś ,ze moje dziecko dało mi pospać do 10:30 z 1 pobudką o 7:15 na mleko!!!normalnie szok

I już wczoraj zdjęć nie wkleiłam bo skasowałam sobie posta więc drugi raz już nie miałam nerwów .Tak więc teraz to czynię

Tak się cieszę
120520060115sw.jpg

Tato gdzieś Ty tu wlazł...
200520060113jj.jpg

Z mamą i ptasią grypą w tle ..
200520060130ko.jpg

Z tatą w tej samej scenerii..
200520060156wu.jpg

Zjeżdżam sobie
200520060270rl.jpg

Było fajnie
200520060299be.jpg

Na huśtawce :)
200520060304wb.jpg

w kwiatuszkach
200520060371gg.jpg

pierwsza w życiu świeża truskawka  8)
200520060411pg.jpg

mamo chcesz z bańki ?
200520060402wu.jpg

Przepraszam za rozwlanie strony,a teraz mykam zająć sie domem  :(

Hejka,
Najlepsze zyczonka dla Oli i Huberta!!

Junoko - hehe ;D A tak mnie wzielo ;D A fotki sliczne!!Zmienia sie ta Twoja panna :)
Evik - na szczescie juz po ::)

Chyba mam dość. Wojtek właśnie grzebiąc w ziemi przewrócił palmę. Odwróciłąm się na chwilę, żeby rozwiesić pranie. Gdzie się szuka opiekunki???

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych miesięczniaków.

reklama
Szkrabik - mnie sie Amelia tez podoba - bardzo dobrze mi sie kojarzy - filmowo ;), choc z twoich typow wybralabym Maje

PaulaC, MagW, Beatka, Szkrabik, Frotka - dziekuje za klekoty oby nie naraz bo wyjda piecioraczki ! ;), za pare dni zatrudniam do roboty jednego

mad - a co to za model tej spacerowki ? ;) - my jeszcze jezdzimy wielofunkcyjnym, ale ciezkie to pierunstwo, dobrze ze mamy nosidlo na stelazu bo inaczej nie daloby sie chodzic z Inga po gorach,
ale wozek lekki tez musimy kupic, no i brawa za kroczki - az tyle ... my na razie przy 3-ech i bec ;)

Do góry