Evik
Fanka BB :)
Asiu właśnie przeczytałam o Wanesce, przykro mi że chora. Życzę szybciutkiego powrotu do zdrowia. A Tobie dużo siły.
Dzisiejszym jubilatom dużo radości, uśmiechu i zdrowia.
Było o teściowych, ale na ten temat nie będę sie wypowiadać, bo się niepotrzebnie zdenerwuję. Teściu w szpitalu we Wrocku. A jutro jedzimy po hrabinę teściową, bo ona busem przyjechać nie może, eh szkoda gadać, ale weekend mam skopany albo i dłużej bo nie wiadomo jak długo będzie u nas siedziec
Zeby ona jeszcze podczas pobytu u nas, trochę czasu z teściem w szpitalu spędziła... ale jak wynika z moich oberwacji poczas poprzednich bytności teścia w szpitalu, ona idzie do szpitala i po 10 min wraca do domu i sie gości, tzn. ja muszę kołoniej skakać
No i się zdenerwowałam.
Mondzi dużo zdrówka dla Tymka
MagW ale masz zdolną córeczkę
Beatusku jesteś wspaniałą mamą. Jak mozesz myśleć coś innego?!
Aletko jesteś tak blisko i dopiero teraz piszesz?
Szkrabiku gratuluję córeczki.
Wczraj odbyłam kolejną rozmowę z mężem i już nie twierdził tak stanowczo, że jedno dziecko nam wystarczy
powiedział nawet że może za rok... to dla mnie ważne, bo nie chcialabym symulować wpadki
I co ważne chciałabym przed 35 zdążyć postarać sięo drugą didzię.
Dzisiejszym jubilatom dużo radości, uśmiechu i zdrowia.
Było o teściowych, ale na ten temat nie będę sie wypowiadać, bo się niepotrzebnie zdenerwuję. Teściu w szpitalu we Wrocku. A jutro jedzimy po hrabinę teściową, bo ona busem przyjechać nie może, eh szkoda gadać, ale weekend mam skopany albo i dłużej bo nie wiadomo jak długo będzie u nas siedziec
Mondzi dużo zdrówka dla Tymka
MagW ale masz zdolną córeczkę
Beatusku jesteś wspaniałą mamą. Jak mozesz myśleć coś innego?!
Aletko jesteś tak blisko i dopiero teraz piszesz?
Szkrabiku gratuluję córeczki.
Wczraj odbyłam kolejną rozmowę z mężem i już nie twierdził tak stanowczo, że jedno dziecko nam wystarczy