reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Jucia, jeszcze trochę i Julkowe sygnały będą bardziej czytelne. Na poczatku to rzeczywiscie trudno wyczuć o co dziecku chodzi. Jak całowany od ciotki się uśmiecha, to całuj go ode mnie częściej :)

reklama
Uwaga, uwaga! Spieszę do Was z radosną nowiną :) :) :)

Szkrabik będzie miał córeczkę!!!

Normalnie tak się cieszę jakbym to ja miała ją mieć :) :) :)

Aniu! Dla Ciebie kwiatuszki, a dla Małej misiu :)
kartka1366.jpg

Szkrabiku jak fajnie no to parke udalo Wam sie strzelic a za kolejnym podejsciem bedziesz wiedziala co wybrac :) U nas nastepnym razem maz koniecznie chce syna, ale o ile nie wymysli lepszego imienia dla chlopca dostanie znowu corke :)

babu5fe.jpg

dla Igorka - najsłodsze życzonka z okazji 11 miesiączka !

babu21lv.jpg

dla Szkrabikowej dziewczynki - gratulacje!!!

A Tymek ma ten katar chyba alergiczny. Zażywa co trzeba, a z noska ciągle się leje. Chrypka przeszła, ale oczka mu tak strasznie ropieją, że nigdy czegoś takiego nie wiedziałam. I tak się zastanawiam czy bez może uczulać. Dostałam od mamy i głupio mi wyrzucić, ale tak pomyślałam czy to czasem nie może być od tego. Jak myślicie?

jestem...byliśmy u alergologa Waneski prywatnie i pwoieziała ze Waneska ma poprostu tak silną alergię ze byle katar teraz może prowadzic do zapalenia płuc :( Dostałysmy zastrzyki i do wtorku zobaczymy jezeli do wtoerku nie poprawi się to do szpitala.Wcale bym nie pomyslała ze to zapalenie płuc bo nawet nie wygląda na chorą...

Czarnulko,Frotko,Mondzi,Beatko dziekuje Wam jestescie kochane mam nadzieje ze będzie jednak lepiej

Szkrabiku GRATULUJE CÓRECZKI!!! :)

Asiu ucaluj Waneskę!!! Duuuuuużo zdrówka !!!!

Mondzi chyba może uczulać. Duzo zdrówka da Tymka!

Jucia oj pamiętam jak zgadywałam co jest małej.A wytłumaczenie było jedno kolka ;)

Beatusku ciesze sie, że badania w porządku!!! :) Będzie dobrze!!! a Ty jestes cudowną mamą koniec kropka i już!!!

Lileczko zdrówka dla Mikiego!!!

Precz te choróbska od maluszków!!!!!

Jutro niestety ide do pracy- odpracowujemy 1 lub 3 maja jak kto woli :mad:

Ale w piątek za tydzień mamy wolne z okazji pielgrzymki Papieża ;D i nie trzeba bedzie odpracowywać!!!!

reklama
Mondzi - nie mam pojęcia co z tym bzem, ale żal mi Twojego bidulka :( Jutro przyjeżdża szwagierka, oczywiście spytam o to żelazo. Wiadomości na PW niestety nie dostałam - stąd pytanie - no nic pewnie gdzieś wcięło, ale i tak dziękuję :) Wczoraj kupili mi - Mai wózeczek - przymierzałaś się podobno do jego wersji speedy ale jakoże się oparcie nie składało do leżenia, zrezygnowałaś - wybrałam coneco polo i chyba jestem zadowolona :)
Pięknie proszę o wierszyk na łapkową laurkę dla lekarki - wczoraj się nie wyrobiłam - wręczę za miesiąc jak przyjdę na badanie.

Asiu - bardzo Ci współczuję z powodu choroby Waneski.
Beatusku - ależ się naczytałam o Tobie dobrego !!! Aż tyle, że to musi być prawda !!! Trzymamy kciuki za poniedziałkowe wyniki i strasznie się cieszę że Iguś jest zdrów!

Wczoraj chyba z 3 godziny projektowałam zaproszenie na roczkową imprezkę - natchnęła mnie Agast ze swoimi kosteczkami Hani w podpisie. Zaprezentuję niebawem... Dziękuję też Cayo za wynaleziony wierszyk :)
No i ja też muszę się pochwalić ! Normalnie muszę, bo sama byłam w szoku. Maja ma książeczki - chyba u Mondzi też na zdjęciu takie widziałam, gdzie zwierzaczki są z modeliny - naprawdę fajnie wykonane. No i je tak z 3 razy dziennie z Babcią, czy ze mną "studiuje". Wyobraźcie sobie - na końcu książeczki - jako podsumowanie - są wszystkie zebrane razem zwierza i Majusię wczoraj przeegzaminowałam. BEZBŁĘDNIE wskazywała paluszkiem - owieczkę (to akurat zrozumiem bo to jej ulubiona zabawka - mówi na nią BA A), lwa, świnkę, słonia, żyrafę, żabę, kota, psa, krowę i krokodyla. Nie spodziewałam się że z niej taki zoolog!! ;D Ależ jestem z niej dumna! Teściową normalnie aż dziś pochwaliłam! ;D
A że ostatnio sporo tu było o teściowych wszelkiej maści, tak palmę pierwszeństwa postanowiłam przyznać teściowej Asioczka - wielkie brawa !... ::)

Do góry