reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Megan, Semi współczuję Wam nocek.
Na pocieszenie dodam, że ja też tak miałam i doskonale Was rozumiem.
Szymek odkąd nauczył się sam zasypiać to przesypia nocki, chociaż dzisiaj uraczył mnie pobudką o 3:20 ale zasnął nacycany i jak dla mnie to noc była wspaniała.
Mam nadzieję, że Wasze chłopaki też wkrótce się przekonają jak to fajnie spać przez 11 godzin nie budząc się. Życzę Wam tego z całego serca!

Semi nie znam się na odtwarzaczach mp3 więc nie pomogę, ale wiem, że któraś z Dziewczyn kupowała dla męża(tylko nie pamiętam która  :-[ ), więc myślę, że Ci pomoże.

Widzę, że o rozmiarach piszecie to dodam, że mam teraz ten sam rozmiar co przed ciążą czyli 38, ale pomimo tego, że jestem chudsza o 4kg to na brzuszku jest oponka i zwiotczała skóra, która nie prezentuje się zbyt ładnie. Muszę nad nią popracować, ale jakoś chęci brak...

Hmmm... nie mam pojęcia kto jest na zagadkach.

reklama
Paula i jak się robale prezentowały w rzeczywistości? No i ile kosztowały?

Hm, na dolnym zdjęciu stawiałabym znowu Wiki Czarnulki, chociaż w wersji bezkropkowej ;) A na górnym - nie mam zielonego pojęcia... ???

No to jeszcze wam pokaże jaką sukienke zakupiłam małej na święta i slub siostry :D Jest cudna, ładniejsza niz na zdjęciu, błyszczy sie, bo ma drobinki świecące, no i to sztruks czerwony, ale nie wyglada jak sztruks a do tego jest nowa :)

Semi, współczuję... Ja ostatnio usiłowałam sobie przypomnieć kiedy spałam dłużej niż 6 godzin bez przerwy (a te 6 zdarzyło się do tej pory raz,  średnio jest 3-4 góra), no i mi się nie udało  8) No, ale jak już Wam ponarzekałam, to sobie uświadomiłam, że nawet jak prawie nie mogę otworzyć oczu, to jak już w końcu podniosę ważące każda po 5 kilo powieki i spojrzę na uśmiechniętą gębusie mojego synka, to i tak jestm w siódmym niebie :) I nie zamieniłabym tego nawet na sen do południa po super imprezie w pubie  :) Choć za jedna przespaną nockę dużo bym dała...
O odtwarzaczu może coś będzie mógł powiedzieć mój mąż, ale to jak wróci z pracy,  bo ja do niedawna nie wiedziałam co to jest  :-[

Paula, dzięki :)

Minko :)

Shirleyko, odpisane :)

Ale mam radochę :D Moje dziecię zasnęło w łóżeczku słuchając kołysanki w wykonaniu mamy ;) a po chwili zaczęło rechotać przez sen  ;D

Minko, gratuluję udanego zakupu :D Prześlij koniecznie zdjęcie Wiki w tym wdzianku ;)

Szkrabik, przeslę, ale pewnie juz po świętach ;) Gratuluję samodzielnego zaśnięcia Tymka! Wiki własnie kończy pierwszą drzemke, zasneła sama choc chwile to trwało, ale na szczęście bez jeków :)

Hi,
Najlepsze zyczonka dla Kubusia z okazji pol roku!!!!

Ja mam pieska przy wozku, Miki jeszcze jak nie mial rekawic zawsze sie nim bawil :D
Szkrabiku, Natko -dzieki !!
Szkrabiku - powiedz jak dokonalas teog,ze schudlas?? No ja za cholere sie zabrac nie moge,bo juz sie wezme,to jakies urodziny, niedzielne ciasto u tesciowej, znajomy z pizza ::) Cholera jasna!! Nadal brakuje mi tyle,ile wczesniej brakowalo i choc wchodze w ciuchy sprzed ciazy i wychodze tez w nich, to i tak chcialbym schudnac!!!A na basen w stanie taki jakim jest moje cialo nie pojde za nic! ::) No i teraz doczytalam. Gratuluje!! Ale smiech przez sen hehe, super ;D
Ifa - no to trzymam kciuki!!
Shirleyko - ale fajne bzyczki znalazlas, prosze mi teraz takich rzeczy nie pokazywac,bo ja sie za szybko napalam ;D
Semi - nie znam sie na mp3 :(
Aletko - zycze dobrych wynikow!!
Minko - ja juz mowilam,ze sukieneczka sliczna :D

Powiedzcie mi jak podajecie miesko?? Codziennie?? A co z tym zoltkiem?? Od kiedy i jak??

Uciekam gotowac zupke :D

Minko, sukienka super :) I już widzę, jak ślicznie sie w niej będzie Siasia prezentować ;)

Szkrabiku, no to pięknie :) Piotrek czasem też rechocze przez sen, ale nigdy po mamusinych kołysankach. Na szczęście nie budzi sie też po nich z okrzykiem grozy ;)

reklama
Lila, ja nic nie robiłam. Po prostu na co dzień nie jem co chwilę, jak to miałam w zwyczaju podczas ciąży ;), przez pół roku karmiłam piersią, no i przy małym dziecku ruszałam się dużo. No i od czasu kiedy wróciłam do pracy prowadzę bardzo aktywny tryb życia,  tzn. ciągle gdzieś latam z Tymkiem i sama. No i waga zleciała :D Na basen śmigam i się wcale nie przejmuję mimo, że nie wyglądam rewelacyjnie (chodzi mi np. o skórę na udach - nie jest idealna). A mięsko kupiłam wczoraj i dam dzisiaj albo jutro. Nie będę dawała codziennie, bo sama codziennie nie jadam, więc uważam, że nie ma takiej potrzeby ;)

Aletko, no fantastycznie! Mała żabka śpiąca w łóżeczku i nagle rechocząca  ;D Rozczula mnie ten mój żabik malutki  ::)

Minko, dzięki, ale Wam również należą się gratulacje :D

Megan, hahaha ale mnie rozbawiłaś tym "okrzykiem grozy" ;D Obie jesteśmy muzykującymi mamusiami, więc mam nadzieję, że chociażby z tej okazji nasi mali mężczyźni oszczędzą nam takich okrzyków ;D

Do góry