reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Megan, Semi współczuję Wam nocek.
Na pocieszenie dodam, że ja też tak miałam i doskonale Was rozumiem.
Szymek odkąd nauczył się sam zasypiać to przesypia nocki, chociaż dzisiaj uraczył mnie pobudką o 3:20 ale zasnął nacycany i jak dla mnie to noc była wspaniała.
Mam nadzieję, że Wasze chłopaki też wkrótce się przekonają jak to fajnie spać przez 11 godzin nie budząc się. Życzę Wam tego z całego serca!

Semi nie znam się na odtwarzaczach mp3 więc nie pomogę, ale wiem, że któraś z Dziewczyn kupowała dla męża(tylko nie pamiętam która  :-[ ), więc myślę, że Ci pomoże.

Widzę, że o rozmiarach piszecie to dodam, że mam teraz ten sam rozmiar co przed ciążą czyli 38, ale pomimo tego, że jestem chudsza o 4kg to na brzuszku jest oponka i zwiotczała skóra, która nie prezentuje się zbyt ładnie. Muszę nad nią popracować, ale jakoś chęci brak...

Hmmm... nie mam pojęcia kto jest na zagadkach.

reklama
Paula i jak się robale prezentowały w rzeczywistości? No i ile kosztowały?

Hm, na dolnym zdjęciu stawiałabym znowu Wiki Czarnulki, chociaż w wersji bezkropkowej ;) A na górnym - nie mam zielonego pojęcia... ???

No to jeszcze wam pokaże jaką sukienke zakupiłam małej na święta i slub siostry :D Jest cudna, ładniejsza niz na zdjęciu, błyszczy sie, bo ma drobinki świecące, no i to sztruks czerwony, ale nie wyglada jak sztruks a do tego jest nowa :)

Semi, współczuję... Ja ostatnio usiłowałam sobie przypomnieć kiedy spałam dłużej niż 6 godzin bez przerwy (a te 6 zdarzyło się do tej pory raz,  średnio jest 3-4 góra), no i mi się nie udało  8) No, ale jak już Wam ponarzekałam, to sobie uświadomiłam, że nawet jak prawie nie mogę otworzyć oczu, to jak już w końcu podniosę ważące każda po 5 kilo powieki i spojrzę na uśmiechniętą gębusie mojego synka, to i tak jestm w siódmym niebie :) I nie zamieniłabym tego nawet na sen do południa po super imprezie w pubie  :) Choć za jedna przespaną nockę dużo bym dała...
O odtwarzaczu może coś będzie mógł powiedzieć mój mąż, ale to jak wróci z pracy,  bo ja do niedawna nie wiedziałam co to jest  :-[

Paula, dzięki :)

Minko :)

Shirleyko, odpisane :)

Ale mam radochę :D Moje dziecię zasnęło w łóżeczku słuchając kołysanki w wykonaniu mamy ;) a po chwili zaczęło rechotać przez sen  ;D

Minko, gratuluję udanego zakupu :D Prześlij koniecznie zdjęcie Wiki w tym wdzianku ;)

Szkrabik, przeslę, ale pewnie juz po świętach ;) Gratuluję samodzielnego zaśnięcia Tymka! Wiki własnie kończy pierwszą drzemke, zasneła sama choc chwile to trwało, ale na szczęście bez jeków :)

Hi,
Najlepsze zyczonka dla Kubusia z okazji pol roku!!!!

Ja mam pieska przy wozku, Miki jeszcze jak nie mial rekawic zawsze sie nim bawil :D
Szkrabiku, Natko -dzieki !!
Szkrabiku - powiedz jak dokonalas teog,ze schudlas?? No ja za cholere sie zabrac nie moge,bo juz sie wezme,to jakies urodziny, niedzielne ciasto u tesciowej, znajomy z pizza ::) Cholera jasna!! Nadal brakuje mi tyle,ile wczesniej brakowalo i choc wchodze w ciuchy sprzed ciazy i wychodze tez w nich, to i tak chcialbym schudnac!!!A na basen w stanie taki jakim jest moje cialo nie pojde za nic! ::) No i teraz doczytalam. Gratuluje!! Ale smiech przez sen hehe, super ;D
Ifa - no to trzymam kciuki!!
Shirleyko - ale fajne bzyczki znalazlas, prosze mi teraz takich rzeczy nie pokazywac,bo ja sie za szybko napalam ;D
Semi - nie znam sie na mp3 :(
Aletko - zycze dobrych wynikow!!
Minko - ja juz mowilam,ze sukieneczka sliczna :D

Powiedzcie mi jak podajecie miesko?? Codziennie?? A co z tym zoltkiem?? Od kiedy i jak??

Uciekam gotowac zupke :D

Minko, sukienka super :) I już widzę, jak ślicznie sie w niej będzie Siasia prezentować ;)

Szkrabiku, no to pięknie :) Piotrek czasem też rechocze przez sen, ale nigdy po mamusinych kołysankach. Na szczęście nie budzi sie też po nich z okrzykiem grozy ;)

reklama
Lila, ja nic nie robiłam. Po prostu na co dzień nie jem co chwilę, jak to miałam w zwyczaju podczas ciąży ;), przez pół roku karmiłam piersią, no i przy małym dziecku ruszałam się dużo. No i od czasu kiedy wróciłam do pracy prowadzę bardzo aktywny tryb życia,  tzn. ciągle gdzieś latam z Tymkiem i sama. No i waga zleciała :D Na basen śmigam i się wcale nie przejmuję mimo, że nie wyglądam rewelacyjnie (chodzi mi np. o skórę na udach - nie jest idealna). A mięsko kupiłam wczoraj i dam dzisiaj albo jutro. Nie będę dawała codziennie, bo sama codziennie nie jadam, więc uważam, że nie ma takiej potrzeby ;)

Aletko, no fantastycznie! Mała żabka śpiąca w łóżeczku i nagle rechocząca  ;D Rozczula mnie ten mój żabik malutki  ::)

Minko, dzięki, ale Wam również należą się gratulacje :D

Megan, hahaha ale mnie rozbawiłaś tym "okrzykiem grozy" ;D Obie jesteśmy muzykującymi mamusiami, więc mam nadzieję, że chociażby z tej okazji nasi mali mężczyźni oszczędzą nam takich okrzyków ;D

Do góry