reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Dzieki Czarnulko :) Dodalam sobie do obserwowanych... Tylko przeraza mnie to, ze nie wiem wlasnie jak one odtwarzaja, bo ktos kiedys mnie wlasnie przestrzegal, ze odtwarzacz odtwarzaczowi nierowny i zupelnie nieswiadomie mozna po prostu kupic "byle co" (oczywiscie jak zawsze ze wszystkim chodzi pewnie o firme ale za tym od razu idzie cena :(

Semi, jeśli mogę Ci coś doradzić to lepiej patrz na te, które mają 256 MB pojemności. Więcej muzyki się zmieści ;)

A teraz się odmeldowuję ;)

nie ma za  co Semi pewnie jest tak jak piszesz ! Że z odtwarzaniem to tez idzie rodzaj firmy,a jak firma to i cena ODPOWIEDNIA

ZAGADKA
zagadka81qi.jpg

Jaaaa cieeeee... ależ lecicie z tymi postami....
Nic nie pamięctam... NIC.

Napiszę Wam zatem, że Maria waży 7 kg i mierzy 67 cm. Została dziś zaczepiona - zniosła to prawie dzielnie ;), a potem przez ładych parę minut opiernicała piguły, robiąc się mega-czerwona na buzi i plując ze złości dookoła... Nawet jak wyjeżdżałyśmy wóziorem to jeszcze nadawała... Cóż. Po mamusi charakterek... nie ma co się oszukiwać ;)

KUBO STO LAT!!!

Lileczko Taka rybke z Fisher Price tez mamy i fajnie sie sprawdza, mała ja gryzie jak sie patrzy, więc nie miej wyrzutów, ze nie kupiłas garnucha ;)

A! czarnulko miałam Ci pisać, że ja oczywiście cały czas pamiętam o paczce dla Twojej siostry, ale jakos nie mam po drodze na pocztę ;) Jak trafię to wyślę - mam nadzieję, że bardzo się nie spieszy???

Witam szanowne czerwcóweczki lilly dzięki za namiary, ale kobiety litości kilka dni a wy 65 stron naprodukowałyście, nie przeczytam nie ma szans.......

A moje dziecko zbuntowało się nie chce jeść mleka, tylko kaszki, zupki i deserki no i jak ona ma rosnąć bez mleka??

reklama
Anniu, Joakar witajcie!

Shirleyko cena byla taka jak na Allegro, a wlaściwie to taniej no bo bez kosztów przesyłki ;)
Co do robaczków to są wielkości takiej, że mieszczą się w dłoni dorosłego, wibrują nie jakoś mocno (przynajmniej ten, którego miałam w ręce), ale myślę, że zabawka warta swojej ceny.

Easy gratuluję wagi i długości Mary! Oraz oczywiście prawie dzielności przy szczepieniu... ;)

Lileczko już Ci Aletka napisała co i jak więc nie będę się powtarzać. Ja generalnie daję zupki z mięsem, ale na 3 zupki mięsne przypada jedna z warzywami. Z żółtkiem też nie będę przesadzać. Wystarczy jak Szymek zje dwa razy w tygodniu.

Właśnie do mnie dotarł piesek Zebuloo, a Szymek śpi, więc na razie nie napiszę jak mu się podoba.
Mnie się podoba ;D
No i uciekam bo do mnie siostra przyszła.

Do góry