reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Dzieki Czarnulko :) Dodalam sobie do obserwowanych... Tylko przeraza mnie to, ze nie wiem wlasnie jak one odtwarzaja, bo ktos kiedys mnie wlasnie przestrzegal, ze odtwarzacz odtwarzaczowi nierowny i zupelnie nieswiadomie mozna po prostu kupic "byle co" (oczywiscie jak zawsze ze wszystkim chodzi pewnie o firme ale za tym od razu idzie cena :(

Semi, jeśli mogę Ci coś doradzić to lepiej patrz na te, które mają 256 MB pojemności. Więcej muzyki się zmieści ;)

A teraz się odmeldowuję ;)

nie ma za  co Semi pewnie jest tak jak piszesz ! Że z odtwarzaniem to tez idzie rodzaj firmy,a jak firma to i cena ODPOWIEDNIA

ZAGADKA
zagadka81qi.jpg

Jaaaa cieeeee... ależ lecicie z tymi postami....
Nic nie pamięctam... NIC.

Napiszę Wam zatem, że Maria waży 7 kg i mierzy 67 cm. Została dziś zaczepiona - zniosła to prawie dzielnie ;), a potem przez ładych parę minut opiernicała piguły, robiąc się mega-czerwona na buzi i plując ze złości dookoła... Nawet jak wyjeżdżałyśmy wóziorem to jeszcze nadawała... Cóż. Po mamusi charakterek... nie ma co się oszukiwać ;)

KUBO STO LAT!!!

Lileczko Taka rybke z Fisher Price tez mamy i fajnie sie sprawdza, mała ja gryzie jak sie patrzy, więc nie miej wyrzutów, ze nie kupiłas garnucha ;)

A! czarnulko miałam Ci pisać, że ja oczywiście cały czas pamiętam o paczce dla Twojej siostry, ale jakos nie mam po drodze na pocztę ;) Jak trafię to wyślę - mam nadzieję, że bardzo się nie spieszy???

Witam szanowne czerwcóweczki lilly dzięki za namiary, ale kobiety litości kilka dni a wy 65 stron naprodukowałyście, nie przeczytam nie ma szans.......

A moje dziecko zbuntowało się nie chce jeść mleka, tylko kaszki, zupki i deserki no i jak ona ma rosnąć bez mleka??

reklama
Anniu, Joakar witajcie!

Shirleyko cena byla taka jak na Allegro, a wlaściwie to taniej no bo bez kosztów przesyłki ;)
Co do robaczków to są wielkości takiej, że mieszczą się w dłoni dorosłego, wibrują nie jakoś mocno (przynajmniej ten, którego miałam w ręce), ale myślę, że zabawka warta swojej ceny.

Easy gratuluję wagi i długości Mary! Oraz oczywiście prawie dzielności przy szczepieniu... ;)

Lileczko już Ci Aletka napisała co i jak więc nie będę się powtarzać. Ja generalnie daję zupki z mięsem, ale na 3 zupki mięsne przypada jedna z warzywami. Z żółtkiem też nie będę przesadzać. Wystarczy jak Szymek zje dwa razy w tygodniu.

Właśnie do mnie dotarł piesek Zebuloo, a Szymek śpi, więc na razie nie napiszę jak mu się podoba.
Mnie się podoba ;D
No i uciekam bo do mnie siostra przyszła.

Do góry