reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Dzieki za slowa zrozumienia i otuchy.. Jestescie kochane  :-*

Szkrabiku, kurcze myslalam, ze moze uda sie znalezc cos tanszego :( Musze przemyslec zwlaszcza ze u Mikolaja sa dwa zamowione.. ::) Czekam na dalsze wskazowki dziewczyny i z gory dziekuje :)

ZAGADKA
zagadka2ic.jpg

reklama
Na zdjęciu jest Robercik Asi :D

Ale wy to macie tempo ;)
Ciekawa jestem jaki dzień mi dzisiaj Wikusia za serwuje :) Bo nocka do najlepszych nie należała :(

Semi, będę w Media Markt, to rzucę okiem na ceny ;) Może to ma być bez radia i dyktafonu? Wtedy na pewno będą tańsze. Interesuje Cię jakaś konkretna firma, czy nie ma to dla Ciebie znaczenia?

Aletko, wprowadzanie mięska do diety zaczęłaś od cięlęciny, czy od czegoś innego?

Paula, gratulacje dla siadającego Szymka! ;D Mały leniuszek postanowił zrobic mamusi niespodziankę. ;)

Mój Wojtuś czasami zapomina, że coś już potrafi ;) i po jakimś czasie znowu "załapuje".

Megan, a u nas nocka taka, że jeszcze nie mogę wyjść z zadziwienia. Pobudka (1.!) o 1:45 i potem o 5:35 i to tylko dlatego, że zadzwonił budzik mojego ślubnego! :laugh: Fakt, że wtedy Wojtek doszedł do wniosku, że już się wyspał. :p Teraz padł po wczesnej pobudce, a ja mam trochę czasu. W każdym razie takie spanie nie zdarzyło mi się od jakichś 5,5 m-ca...

A mnie niestety boli ząb. :( Trzeba będzie wybrać się do dentysty-sadysty...

A Wojtek też coraz więcej obrabia swoje gryzaczki. Czyżby szły mu zębiszcza???

Szkrabiku dziekuje :-* Z tego co wiem to synowi nie zalezy na radiu i dyktafonie a nawet wrecz przeciwnie: mowil, zeby takich bajerow raczej nie bylo :) A maz... coz ;) radia moze posluchac w autku albo w domku ;)

Annka1974 witaj :)

reklama
Czarnulko skad ja znam te nocki.... :( A w ogole u nas to nie ma szans na to by Hubert sam zasypial... ZAWSZE zasypia przy jedzeniu :( Jak to zmienic (jesli mozna bez czytania TH bo nie mam po prostu na to ani czasu ani sil :(

Do góry