reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Megan gąsienica Magda też bardzo nam się podobała :), ale trzeba było wybierać- albo jedna, albo druga zabawka bo obie to w naszym przypadku byłaby rozrzutność.
Ale byłabym Ci wdzięczna jeślibyś opisała jak się Piotrusiowi podoba gąsienica.
Współczuję kolejnej ciężkiej nocki.

A ja już nie śpię bo mężyk się musiał o 6:45 obudzić i przy okazji obudziłam się i ja, a Szymek sądząc po odgłosach z łóżeczka właśnie też postanowił wstać.
No nic to idę przewijać i dać śniadanie.

reklama
Witajcie z rana. Ja też już nie śpię od 5.30. Hanka od kilku dni wybrała sobie taką porę na robienie kupki :). I po przewinięciu jej i wyprawieniu mężyka do pracy jakoś już nigdy zasnąć nie mogę. Na szczęście Hania zasnęła jeszcze, wiec mam czas żeby Was poczytać.

Ale fajny ten piesek :D Chociaż mi się ostatnio straszliwie podoba coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74921263 . A cena jest na tyle miła, że chyba w końcu się nie oprę...

Szkrabiku och, w takiej sytuacji rozmiarowej zakup nowej spódnicy był po prostu absolutną koniecznością, i tu się nie ma z czego tłumaczyć. Bo jak się cieszyć z beztłuszczowego brzucha w starych rozciągniętych spodniach? Chyba właśnie Twojemu mężowi powinno najbardziej zależeć na tym, żebyś się prezentowała jak najlepiej ;) Ja niestety podobnie jak Megan w swoje stare 38 wchodzę, ale nie na tyle, żeby w nim bez oporów hasać publicznie ::) Szczerze mówiąc po ciąży nie schudłam nic a nic, tylko brzuch mi się wstąpił :( No ale jak się zmobilizować do chudnięcia, kiedy zaraz znowu planuję hodowanie brzucha? ;D
Aletko a kogóż nie gubią te lody? ;)

Ifa no to świetnie, ucz się ucz :) i powodzenia :)

Noc była ok i całe szczęście, bo dzień się zapowiada makabrycznie. Smok zamiast jak co rano przywitać mnie serią porannych chichów, zafundował mi dwie godziny kwiku i pojękiwania. Już wczoraj był w nienajlepszym nastroju, a jak dzisiaj mu się jeszcze pogorszy, to chyba zwariuję.
Zębiszczy nadal nie widać, ale tę jedynkę czuć bardzo wyraźnie.

Kubusiu, wszystkiego najlepszego!!!

O matko, dziewczyny,pospałam jeszcze trochę, ale mnie Piotruś z najgłębszego smu wybudził no i nie wiem, czy ten sen to był dobry pomysł, bo teraz to się czuje, jakby mnie walec przejechał w tę i spowrotem... Płaski dowcip... I jeszcze ta pogoda za oknem, eeeeh... Chyba muszę kawkę sobie jakąś zrobić, to może choć troszkę ożyję...

Shirleyko, zabaweczki baaardzo miłe ;)

Paula, oczywiście, że dam znac :) Mam nadzieję, że może nawet dziś dojdą...?

Megan biedaku, może to nie był walec tylko odśnieżarka ;) Tak czy owak wyrazy współczucia i mam nadzieję, że kawka pomoże :-*

A w ogóle, to muszę pochwalić mojego syna, który mnie jak na razie miło zaskakuje i zamiast jęczeć znęca się nad nogą smoka ;D może jednak dzień nie będzie taki zły (tfu tfu).

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA KUBUSIA!!!

Aletko to widzę, że mamy podobne zajęcia bo ja właśnie gotuję obiadek dla nas i dla Szymka. Życzę by wyniki były dobre.

Megan cieszę się bardzo. :) Do nas raczej dzisiaj nie dojdzie bo zamówiliśmy go 5 grudnia.

Shirleyko widziałam takiego robaczka i słuchawkę telefoniczną(też pluszową i dzwoniącą po naciśnięciu) i jeszcze nakładkę na pas samochodowy z ptaszkiem który ćwierka u nas w Tesco na dziale z rzeczami dla niemowląt.
Jestem pewna, że tej samej firmy bo nawet zastanawiałam się czy Szymkowi czegoś takiego nie kupić.

Ifa ja oczywiście też będę trzymać kciuki za Twój egzamin tylko daj nam znać kiedy on będzie!

No, no Warszawianki! Co to za sekrety!
Czyżby jakieś tajne spotkanko?
To ja proszę potem o tajne zdjęcia satelitarne na maila ;) albo może takie bardziej portretowe żebym coś zobaczyła.... ;D

Serdecznie zyczonka dla Kubusia Yarivy   :-*

Shirleyko robale sliczne :) No ale ja wyczerpalam limit zakupow dla Huberta bo trzeba pomyslec o prezentach dla wiekszych moich chlopakow  ;)

I tu prosba do Was dziewczyny... Czy ktorejs maz zna sie na odtwarzaczach mp3? Oczywiscie tych malutkich. Bo chce kupic cos dobrego ale taniego a kompletnie sie na tym nie znam :(

U nas te nocki nie sa lekkie... Dzisiaj Hubus budzil sie doslownie co godzinke wiec znow sie nie wyspalam... Ale moze w koncu to sie jakos unormuje? Oj nie ukrywam ze marze o przespaniu chociaz polowy nocki...

Kubusiu rośnij duży i zdrowiutki!!!!
Ifa Trzymam kciuki! :)
Megan I do imienia Magda tez mam słabość, moja druga siostra ma tak na imie :D
Megan, Paula, Natka My tez mamy tego pieska i fajowy jest, czasem wprawdzie mała nie chce sie juz nim bawić, ale czasem znowu to hit nr jeden, zwłaszcza jego nóżki, bo szeleszczą i mała je gryzie namiętnie ;D
Szkrabiku Gratulacje z udanego zakupu! Ja też ostatnio zakupiłam spódnicę i do tego żakiet, ale okoliczność jest ku temu, siostry slub w styczniu, chciałam jakąs sukienke, ale pomyslałam, ze w sukience to wystapie raz, a taki kiomplet przyda isę i do ewentualnej pracy ;) Co do rozmiaru, no to ja juz kupuje ten sprzed ciąży 36, ale oponka na brzuchu jak była tak jest :mad: Może nie jakas super wielka, ale jednak, a ja zawsze taka byłam dumna z płaskiego brzucha ;) Nic to, trzeba w koncu na ten basen wyruszyć :D

reklama
Bardzo Wam dziękuję za te miłe słowa  :-*

Semi, to zależy co rozumiesz pod pojęciem "tani" ;) Mogę Ci polecić odtwarzacz z radiem i dyktafonem firmy Creative, w komplecie słuchawki i pasek z rzepem na rękę. Kosztuje 299 w Media Markt. Widziałam na własne oczy, miałam też okazję posłuchać, i bardzo mi się podoba  8)

Dla Kubusia wszystkiego co najcudowniejsze! :)

Do góry