reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Widze, ze trwa dyskusja nt. pieska... :) Otoz Hubert ma te zabaweczke od dosyc dawna (wiem ze ktoras  z dziewczyn tez go kupowala) i zabawka jest przesliczna  ;D Problem tylko w tym, ze Hubertowi sie dosyc szybko znudzila :(

reklama
Natko doczekasz się. Szymek do tej pory raczej wykazywał umiarkowane chęci do gimnastyki o czym Wam do znudzenia na forum pisałam, aż tu zaskoczył mnie dzisiaj na całej lini i nie powiem także wystraszył.
Teraz będę musiała jeszcze bardziej uważać podczas kąpieli.
Ale obroty nadal są be.
Zobaczymy pewnie znowu będzie tak, że pewnego pięknego dnia po prostu zacznie się obracać. a ja znowu będę zaskoczona jak on to zrobił?  :)
Przyznam się że cena odegrała dużą rolę w przypadku zakupu pieska. Zobaczymy jak się sprawdzi.
Dam znać na pewno.

Semi czyli jak widzę nie mam co żałować, że go kupiliśmy. A z zabawkami już tak jest, że się nudzą po pewnym czasie.
Ale ja już kilka razy zrobiłam tak, że schowałam jakąś zabawkę, a potem wyciągnełam ją np. po dwóch tygodniach i znowu się Szymkowi podobała.

Jeszcze raz dziękuję za gratulacje!  :)

Dobry wieczór ;)

Beatusku, ale masz ślicznego bobaska w avatarku! :D Jedzonko owszem, dzisiaj kupiłam słoiczki Gerbera, jeden z kurczakiem, jeden z indykiem. Dodam to Małemu do zupki. Ciekawe co On na to...  ::) ;) A co do niani to jeszcze nie znalazła się odpowiednia ;)

Naya, trzymam kciuki, żeby Maleńka przybrała ile trzeba :)

Lila, cudny masz avatarek  ;D A zdjęcia ślicznościowe, Miki śliczny :D

PaulaC, a Szymek wcześniej nie chciał pić herbatki? Bo Tymo też nie lubi, soczki Mu tylko daję, bo herbatką pluje... napiszesz mi co to za herbatka dokładnie? Tzn. Hippa? Od którego miesiąca? I gratuluję ogromnie postępów ruchowych Szymusia :D Chwal się, chwal, mamusiu, bo jest czym ;)

Shirleyko, Tymkowi też się zębolki przebijają i coraz poważniej to wygląda :D A dzisiaj awansem kupiłam sobie spódnicę ;)  :-[ I tak planowałam kupić, a jeśli mąż stwierdzi, że szastam kasą, to powiem, że to za zębolinka  ;D

Szkrabiku Szymek nie chciał pić herbatek to znaczy ziołowych: koperkowej, rumiankowej, z melisą... nie smakowały mu. Soczku jak mi się udało w niego wcisnąć 30-40 ml w ciągu całego dnia to był sukces(najszybciej jabłkowy innych w ogóle odmawiał), wodą pluł na kilometr.
Herbatka jest Bobovity malina z dziką różą od 6 m-ca życia. Wypił jej ok. 100 ml na raz! (a jakieś 20ml wylał na siebie) ;D
Dziękuję za pozwolenie na chwalenie się. ;)
Co do spódnicy to przecież pracujesz, więc masz prawo sobie od czasu do czasu kupić coś ekstra tylko dla siebie. :)

PaulaC, pracuję, ale wydatków mamy dużo, i to ważniejszych niż spódnica... ale po prostu radość mam dziką tym bardziej, że rozmiar mam 38 (nigdy nie miałam mniejszego), a luzu jeszcze trochę, i nie zostało ani grama tłuszczu ciążowego  ;D Jupi!!!  ;D

Ha, gadam do siebie, więc sobie spać mykam, dobranoc ;)

:( piszę drugi raz bo mi wcięło posta

wybaczcie dziewczyny.. miałam się odnieść do wcześniejszych postow ale ....zadzwoniła do mnie dzisiaj Pani z WORD-u,że jak chce to sie zwolniło miejsce na egzamin w tę sobotę( a wcześniej jak rezerwowałam termin to było dopiero na 28 grudnia)..no i jeszcze znalazłam dobra stronkę w necie w której aktualnie siedzę i se powtarzam manewry i inne cuda..dla niezorientowanych.. podchodzę po raz kolejny do egzaminu na prawko.. no i oprócz nerwicy :( nie jestem w stanie o niczym innym mysleć..podsumowując mam poziom samoakceptacji na poziomie 0,

Dziękuję za słowa,że moje posty poprawiają Wam humor ;D ciesze sie z nich niezmiernie......idę bo w sumie jak stwierdzili domownicy od czasu odebrania telefonu jestem nie do życia ::)..odezwę sie w sobotę albo w niedzielę

Ifa kochana, nie denerwuj sie :-* Bedzie dobrze :) I daj znac nktora masz te egzaminy to bede trzymala kciuki zamiast prowadzic wyklady :laugh:

Szkrabikowski ;) Ty tu zadnych wyrzutow sobie nie rob i innym (czyt.mezowi) tez na to nie pozwol :-* Nieraz trzeba zrobic cos na przekor wszystkiemu i wszystkim 8)

No to i ja zmykam :) Dobranoc a tym co wejda tu rano od razu juz zycze milego dzionka ;D

Szkrabiku ja jeszcze jestem, ale Ciebie już chyba nie ma.
Chciałam tylko nieco złagodzić Twoje wyrzuty sumienia. A jak czytam że spódnica jest taka fajna to już w ogóle nie masz czego żałować. W końcu jak mama uśmiechnięta to cały dom szczęśliwszy.
A o wydatkach to mi nie mów bo nie wiem za co kupię to wszystko co mamy w planach.  ::)
To ja też się odmeldowuję.

Dobranoc

ZAGADKA
zagadka6zb.jpg

zagadka7nw.jpg

reklama
Hej :)
Ja wpadłam sie tylko przywitać pomiędzy budzeniem męża a robieniem mu kanapek. Biedak, poszedł spać o 2 i wstać nie może :(
Nocka dosć koszmarna, chyba znów zęby męczą wstawałam nie wiem ile razy a poszłam spać o 1, więc... Same rozumiecie ;) Liczę na to, że jak Łukasz do pracy pójdzie, to się jeszcze z Pitkiem zdrzemnę, ale...

Szkrabiku, super, że kupiłaś sobie ciuszek no i gratuluję rozmiaru :) Ja wciąż się jeszcze zmagam z ciążowym tłuszczykiem... Co prawda wbiłam się ostatnio w swoje spodnie rozmiar 38, ale luzu ani troche i jeszcze się w nich nie odważę wyjść na ulicę, bo nie chcę wyglądać jak salcesonik ;) No, all wszystko przede mną, mam nadzieje ;) Cholć nadchodzą ca zima gubieniu kilogramów nie sprzyja, oj nie... ;)

Ifa, kochana, daj znać kiedy, będę trzymać kciuki!!! Napewno się uda!!!

PaulaC, my też zamówiliśmy pieska, bo kilka dziewczyn mówiło, że jest super :) I też czekamy :) Tylko jeszcze się przy okazji skusiliśmy na gąsienicę Magdę, no, ale sama rozumiesz, mam sentyment do tego imienia  ;)

Dobra, idę budzić męża dalej (próby już od pół godziny), bo się biedak spóźni

Do góry